18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tjekkiet – Spanien: Odds og optakt den 5. juni 2022

Målfarlige Patrik Schick bliver ikke klar til opgøret, så hvem skal så true spaniernes defensiv? (Foto: Bildbyrån)
Målfarlige Patrik Schick bliver ikke klar til opgøret, så hvem skal så true spaniernes defensiv? (Foto: Bildbyrån)

Tjekkiet har lagt sig i spidsen af gruppe 2 i Nations League efter en 2-1 sejr over Schweiz torsdag aften. Spanien måtte til gengæld nøjes med 1-1 hjemme mod Portugal, og er formentlig opsatte på at stemple tilbage med 3 point i Prag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tjekkiet – Spanien. Der er kampstart søndag d. 5. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Tjekkiet – Spanien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Francois Letexier
Stadion: Sinobo Stadium, Prag
Vejret: 22° og let vind


Optakt til Tjekkiet – Spanien: Skader, karantæner og startopstillinger

Så blev der sparket hul på endnu en omgang UEFA Nations League, og i gruppe 2 har Tjekkiet lagt sig i spidsen fra start. Tjekkerne, som er oprykkere til det bedste lag i turneringen, startede ud med en 2-1 sejr over Schweiz, mens de to gruppefavoritter, Spanien og Portugal, måtte dele i porten i deres indbyrdes møde. Dermed topper Tjekkiet gruppen med 3 point, mens Portugal og Spanien følger efter med 1 point. Det er ikke sikkert, at den stilling får lov at stå særlig længe!

Tjekkiet har ikke stor tradition for at deltage ved VM-slutrunder, og VM i Qatar får de også lov til at se hjemme fra sofaen. Tjekkerne endte som 3’er i kvalen, men fik herefter chancen via playoff, men blev ekspederet ud af vores svenske naboer i semifinalen. EM var ellers en succes for tjekkerne, som nåede hele vejen til kvartfinalen, hvor Danmark blev stopklodsen. Det ser bedre ud end det har gjort, og det bekræfter oprykningen til Nations Leagues øverste lag da også. Værterne er fortsat uden topscorer Schick, som ellers har haft en fantastisk sæson i Leverkusen, og der skulle da også en vis portion held til at sikre sejren over Schweiz i torsdags. Her kom sejrsmålet på et indlæg, som blev rettet af 25 meter fra mål, men som på en eller anden måde alligevel fandt vej til nettet.

Spanien var det bedste hold på banen mod Portugal, og som forventet stod Luis Enriques mandskab for det mest initiativ og boldbesiddelse. Spanierne bragte sig da også hurtigt i front ved Morata, men det er ikke altid at boldbesiddelse er nok i moderne fodbold, og det måtte Spanien sande, da Portugals Horta sendte 1-1 scoringen i mål med små ti minutter tilbage af kampen. Indsatsen var god, men spanierne kunne altså godt bruge en rigtig skarpretter i front, for Morata og Ferran Torres skal som regel bruge et par muligheder for at finde netmaskerne. Der er noget at bygge videre på gæsterne, som har gjort det bedre og bedre over de seneste par år – semfinale til EM og finale ved seneste Nations League vidner om et mandskab i fremgang.

Tjekkiet:

  • Patrick Schick (Angreb, Fast) – Skadet

Spanien:

  • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet

Tjekkiet forventet startopstilling: Vaclik; Krejci, Zima, Brabec; Coufal, Soucek, Sadilek, Zeleny; Jankto, Kuchta, Hlozek

Spanien forventet startopstilling: Simon; Carvajal, D. Llorente, P. Torres, Alba; Gavi, Rodri, Koke; F. Torres, Morata, Sarabia


Odds på Tjekkiet – Spanien

Bookmakerne tror på, at Spanien løber med sejren.


Odds-forslag: Standhaftigt hjemmehold holder målscoringen nede

Søndag ruller Nations League-kuglen endnu engang, når Tjekkiet byder velkommen til Spanien. Gæsterne er klare favoritter hos bookmakerne, og det kan man jo egentlig godt forstå, men Tjekkiet er altså ikke lige sådan at besejre, når de spiller hjemme i Prag. Hjemmeholdet har ikke tabt på eget græs siden september 2020, og det er ikke kun miniputtere, som har været på besøg. England er blevet besejret med 2-1, og det lykkedes også at få 1-1 mod Belgien.

Tjekkiet nåede overraskende helt til kvartfinalen ved EM sidste sommer, og gav også Danmark kamp til stregen i den forbindelse. Igennem hele turneringen viste tjekkerne sig frem som en sammentømret enhed, som løb og kæmpede eksemplarisk for hinanden. Spanien er formidable med bolden ved fødderne, men vi har set mange eksempler på, at de har svært ved at blive farlige, og svært ved at eksekvere på de chancer, som kommer. Derfor kunne jeg godt forestille mig en målfattig affære her. Hjemmeholdet står godt, og kommer formentlig mest til at forsvare, og det er ikke altid at Spanien klarer den problematik særlig godt.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,87
Under 2.5 mål
Gå til nordicbet *


Tjekkiet – Spanien: Statistik, topscorer og H2H

  • Vi får ikke fornøjelsen af Tjekkiet ved VM i Qatar. EM-kvartfinalisterne løb nemlig ind i et 1-0 nederlag til Sverige i playoff-semifinalen. Her i Nations League lagde de dog ud med en sejr.

  • Spanien måtte nøjes med 1-1 i første gruppekamp mod Portugal, på trods af overvægt i spil og chancer.

  • Patrik Schick endte som delt topscorer ved sommerens EM-slutrunde, hvor han stod for 5 kasser, men har kun spillet to ud af ti kampe for tjekkerne siden. Desværre kommer han heller ikke aktion til dette opgør.

  • Ferran Torres var mest scorende spanier i VM-kvalen med 4 scoringer, i seneste kamp var det dog angrebskollega Morata, som fandt netmaskerne.

  • Spanien har vundet de tre seneste indbyrdes opgør, seneste kamp er dog tilbage fra 2016.
Info
NavnTjekkietTJE
Land
Tjekkiet
TJE
CheftrænerJaroslav Silhavy
Websitewww.fotbal.cz
Form
Statistik
Turnering
VM Kvalifikation UEFA Slutspil
Kampe spillet
1
Mål imod
1
Gule kort
4
Turnering
EM Gruppe D
Kampe spillet
5
Mål
6
Mål imod
4
Rent bur
2
Gule kort
7
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 2
Kampe spillet
4
Mål
4
Mål imod
7
Gule kort
5
Info
NavnSpanienSPA
Land
Spanien
SPA
CheftrænerLuis Enrique
Form
Statistik
Turnering
EM Gruppe E
Kampe spillet
6
Mål
13
Mål imod
6
Rent bur
2
Gule kort
6
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 2
Kampe spillet
5
Mål
7
Mål imod
5
Rent bur
2
Gule kort
5


Expected Goals: Tjekkiet vs. Spanien – de seneste tre kampe

TjekkietResultatxGSpanienResultatxG
Tjekkiet – Schweiz(2-1)1 – 1,53Spanien – Portugal(1-1) 1,18 – 0,94 
Wales – Tjekkiet(1-1)0,85 – 1,08Spanien – Island(5-0) 3,99 – 0,14
Sverige – Tjekkiet(1-0) 1,28 – 1,04 Spanien – Albanien(2-1)1,56 – 0,21
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tjekkiet – Spanien?

Tjekkiet – Spanien spilles den 5. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Tjekkiet – Spanien?

Tjekkiet – Spanien spilles på Sinobo Stadium i Prag

Skriv et svar