18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Spanien – Tjekkiet: Odds og optakt den 12. juni 2022

Sarabia var manden med målet, da Spanien torsdag aften hentede en 1-0 sejr i Schweiz. (Foto: Bildbyrån)
Sarabia var manden med målet, da Spanien torsdag aften hentede en 1-0 sejr i Schweiz. (Foto: Bildbyrån)

Spanien fik blot uafgjort i de to første Nations League-kampe mod Portugal og Tjekkiet, men torsdag fik de endelig smagt sejrens sødme med en 1-0 sejr ude over Schweiz. Allerede søndag går det løs igen, når Luis Enriques mandskab byder velkommen til Tjekkiet på hjemmebane i Malaga. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Tjekkiet. Der er kampstart søndag d. 12. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Spanien – Tjekkiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Cuneyt Cakir
Stadion: Estadio La Rosaleda, Malaga
Vejret: 27° og svag vind


Optakt til Spanien – Tjekkiet: Skader, karantæner og startopstillinger

Spanien gik sejrsløse fra banen i de to første kampe her i Nations League efter uafgjort mod henholdsvis Portugal og Tjekkiet, dermed skulle der helst en sejr til torsdag aften i udekampen mod Schweiz, hvis Portugal ikke skulle stikke af i toppen af gruppen. Schweiz var uden point efter nederlag til samme modstandere i de to første kampe, og skulle dermed også bruge point, hvis ikke de skulle sætte sig tungt på nedrykningspladsen. Kampen blev aldrig det helt store festfyrværkeri, Spanien bragte sig foran tidligt i kampen, og derfra stod den på en masse spansk boldbesiddelse, og et schweizisk landshold, som ikke havde midlerne til at slå tilbage. Derfor er Spanien nu 2’er i gruppen, 2 point efter Portugal og 1 point foran Tjekkiet. Schweiz står stadig tomhændede tilbage, og kunne meget vel ende som nedrykker fra Gruppe 4.

EM-kvartfinalisterne fra Tjekkiet har ikke formået at kvalificere sig til vinterens VM-slutrunde i Qatar, men får trods alt lov at bide skeer med et par af fodboldens sværvægtere her i Nations League, selvom det nok er en ringe trøst. Tjekkerne er oprykkere her til det bedste lag i Nations League, og det er et meget godt billede på den fremgang, der har været over de sidste par år. I søndags krydsede Tjekkiet og Spanien klinger i Prag, og her bed hjemmeholdet godt fra sig på trods af Spaniens altid massive boldbesiddelse. Faktisk må Tjekkiet have ærgret sig lidt over ikke at være sluppet afsted med alle 3 point, Spanien skulle nemlig helt ind i dommerens tillægstid for at finde det udlignende mål. Gæsterne er fortsat uden topscorer Schick, men har stadig formået at finde netmaskerne fire gange i tre kampe, så de kan altså godt uden Leverkusen-målslugeren.

Hos de fleste nationer er der blevet roteret betragteligt her i de første Nations League-kampe, og mon ikke, at der også kommer til at være ændringer her, med tanke på, at både Spanien og Tjekkiet var i aktion torsdag. Hos Spanien kan det blandt andet betyde, at enten Morata eller Torres, måske får endnu et hvil, som de også var tilfældet i søndags.

Spanien:

  • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Raul de Tomas (Angreb, Reserve) – Skadet

Tjekkiet:

  • Patrik Schick (Angreb, Fast) – Skadet
  • Jakub Jankto (Midtbane, Fast) – Skadet

Spanien forventet startopstilling: Sanchez; Carvajal, Garcia, Martinez, Alonso; Koke, Rodri, Soler; Asensio, Torres, Olmo

Tjekkiet forventet startopstilling: Vaclik; Mateju, Brabec, Zima; Coufal, Kral, Soucek, Zeleny; Hlozek, Kuchta, Pesek


Odds på Spanien – Tjekkiet

Bookmakerne tror på, at Spanien løber med sejren.


Odds-forslag: Der er ik’ mere benzin i tanken

Tredje gang blev lykkens gang for Spanien her i Nations League! Efter to X’er mod Portugal og Tjekkiet til at starte med kom sejren endelig torsdag aften mod Schweiz. Spanien lagde ud i et frisk tempo og bragte sig hurtigt i front, men derfra var der altså ikke så meget at skrive hjem om. Luis Enrique råder over et væld af boldsikre og teknisk meget velfunderede spillere, så kuglen blev kørt sikkert frem, tilbage og til siden i én lang køre. Det gør spanierne virkelig godt, men det er lidt kedeligt at kigge på som neutral iagttager, og det har altså være historien om Spanien i løbet af de sidste par år.

Det er ikke helt urealistisk, at forestille sig et lignende scenarie i dette opgør. Det er sidste kamp i denne omgang, sidste omgang før en velfortjent sommerferie, og energien hos de hårdtprøvede spillere er efterhånden lidt i bund. Tjekkiet har i modsætning til andre nationer ikke kørt med så voldsom rotation i de første tre kampe, så hos gæsterne må energien også være dalende. Spanien er store favoritter, men vi så i seneste kamp mod Schweiz, at angrebsiveren forsvinder så snart de har en føring ved hånden, og så kan de ellers køre kuglen rundt i en uendelighed. Vejrprognosen siger 27 grader i Malaga ved kampstart, og det gør formentlig ikke underværker for energien. Et målfattig og halvtørt opgør virker realistisk her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,21
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Spanien – Tjekkiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Spanien lagde ud med uafgjort mod Portugal og Tjekkiet, mens det torsdag blev til en 1-0 sejr over Schweiz.

  • Tjekkiet startede med en sejr over Schweiz, efterfulgt af X mod Spanien og nederlag til Portugal.

  • Morata, Gavi, Sarabia og Inigo Martinez har stået for de fire hidtidige spanske scoringer i turneringen.

  • Jan Kuchta har været skarpeste tjekke i de tre første kampe, hvor han står noteret for to kasser.

  • De to nationer krydsede klinger i søndags, hvor Spanien reddede en 2-2’er hjem med en scoring i tillægstiden.
Info
NavnSpanienSPA
Land
Spanien
SPA
CheftrænerLuis Enrique
Form
Statistik
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 2
Kampe spillet
6
Mål
8
Mål imod
5
Rent bur
3
Gule kort
7
Info
NavnTjekkietTJE
Land
Tjekkiet
TJE
CheftrænerJaroslav Silhavy
Websitewww.fotbal.cz
Form
Statistik
Turnering
VM Kvalifikation UEFA Slutspil
Kampe spillet
1
Mål imod
1
Gule kort
4
Turnering
EM Gruppe D
Kampe spillet
5
Mål
6
Mål imod
4
Rent bur
2
Gule kort
7
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 2
Kampe spillet
4
Mål
4
Mål imod
7
Gule kort
5


Expected Goals: Spanien vs. Tjekkiet – de seneste tre kampe

SpanienResultatxGTjekkietResultatxG
Schweiz – Spanien(0-1)0,53 – 1,09Portugal – Tjekkiet(2-0) 0,82 – 0,44 
Tjekkiet – Spanien(2-2) 0,76 – 1,59 Tjekkiet – Spanien(2-2) 0,76 – 1,59 
Spanien – Portugal(1-1) 1,18 – 0,94Tjekkiet – Schweiz(2-1)1 – 1,53
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Spanien – Tjekkiet?

Spanien – Tjekkiet spilles den 12. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Spanien – Tjekkiet?

Spanien – Tjekkiet spilles på Estadio La Rosaleda i Malaga

Skriv et svar