18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Spanien – Schweiz: Odds og optakt den 24. september 2022

Spanien topper Nations League A gruppe 2, men intet er afgjort endnu, da der venter en udebanetur til Portugal i sidste spillerunde. (Foto: Bildbyrån)
Spanien topper Nations League A gruppe 2, men intet er afgjort endnu, da der venter en udebanetur til Portugal i sidste spillerunde. (Foto: Bildbyrån)

Spanien topper Nations League A Gruppe 2 efter sejre i de to seneste kampe. Lørdag venter gruppens bundprop fra Schweiz, så mon ikke, at det bliver til tre på stribe? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Schweiz. Der er kampstart lørdag d. 24. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Spanien – Schweiz: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clément Turpin
Stadion: Estadio la Romareda, Zaragoza
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Spanien
Schweiz
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. september 2022 20:42.

Optakt til Spanien – Schweiz: Skader, karantæner og startopstillinger

Spanien gik sejrsløse fra banen i de to første kampe her i Nations League efter uafgjort mod henholdsvis Portugal og Tjekkiet, men siden er der kommet styr på resultaterne. Først gik det udover Schweiz, som blev besejret med 1-0, mens det senest blev til en 2-0 sejr over Tjekkiet. De to sejre har bragt Spanien frem på gruppens 1.plads, hvor der dog kun er 1 point ned til Portugal på 2.pladsen. Netop portugiserne venter i sidste gruppekamp, endda på udebane, så 1.pladsen er langt fra i hus endnu.

Spanien er ikke så skræmmende et mandskab som vi tidligere har været vant til, målene flyver ikke ind om ørerne på modstanderholdene som i ‘gamle dage’, men spanierne har stadig masser af kvalitet, om end mandskabet ikke er voldsomt stjernespækket.

Lørdag aften skal Spanien op imod Schweiz, som skraber bunden af denne gruppe. Gæsterne tabte de tre første kampe, men viste senest, at de på dagen kan gøre ondt på selv de bedste, da de besejrede Portugal med 1-0. Schweizerne sikrede dermed dem selv en livline i forhold til overlevelse i Nations Leagues øverste lag, da der nu blot er 1 point op til Tjekkiet på 3.pladsen, som de tager imod på hjemmebane i sidste spillerunde i næste uge.

Spanien:

  • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mikel Oyarzabal (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Ansu Fati (Angreb, Reserve) – Skadet

Schweiz:

  • Noah Okafor (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Spanien forventet startopstilling: Simon; Carvajal, Garcia, Torres, Alba; Gavi, Busquets, Koke; Sarabia, Morata, Torres

Schweiz forventet startopstilling: Omlin; Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez; Freuler, Xhaka, Sow; Shaqiri, Seferovic, Embolo


Odds på Spanien – Schweiz

Bookmakerne tror på, at Spanien løber med sejren.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. september 2022 20:42.

Odds-forslag: Tredje spanske cruise control på stribe

Luis Enrique råder over et væld af boldsikre og teknisk velfunderede spillere, så modstanderen har ofte svært ved at pille bolden fra spanierne. Offensivt mangler der umiddelbart lidt pondus, men med en føring på hånden er Spanien gode til at køre bolden rundt til sejren er i hus. Det er ikke altid voldsomt sindsoprivende at se på, men har vist sig effektivt i de seneste to kampe mod Schweiz og Tjekkiet.

Spanien vandt det omvendte opgør 1-0 netop efter ovenstående opskrift, og det virker ikke som et usandsynligt scenarie, at det boldsikre hjemmehold igen kan vinde på den måde. Schweiz har i de første fire kampe blot scoret to mål, og i det omvendte opgør havde blot ét skud indenfor rammen, så selvom de selvfølgelig har brug for point her, så ser jeg dem ikke for alvor udfordre Spanien. Anbefalingen lyder på en kontrolleret hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,02
Spanien vinder og Under 3.5 mål
Gå til unibet *


Spanien – Schweiz: Statistik, topscorer og H2H

  • Spanien topper Nations League A Gruppe 2 med 8 point i fire kampe.
  • Schweiz er sidste i gruppen med 3 point.
  • Sarabia er mest scorende spanier i turneringen med to kasser.
  • Gæsternes to mål i turneringen blev sat ind af Seferovic og Okafor.
  • Spanien vandt det omvendte opgør med 1-0.


Expected Goals: Spanien vs. Schweiz – de seneste tre kampe

SpanienResultatxGSchweizResultatxG
Schweiz – Spanien(0-1)0,53 – 1,09Portugal – Tjekkiet(2-0) 0,82 – 0,44 
Tjekkiet – Spanien(2-2) 0,76 – 1,59 Tjekkiet – Spanien(2-2) 0,76 – 1,59 
Spanien – Portugal(1-1) 1,18 – 0,94Tjekkiet – Schweiz(2-1)1 – 1,53
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Spanien – Schweiz?

Spanien – Schweiz spilles den 24. september 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Spanien – Schweiz?

Spanien – Schweiz spilles på Estadio la Romareda i Zaragoza

Skriv et svar