18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Spanien – Portugal: Odds og optakt den 2. juni 2022

Spanien og Portugal er forhåndsfavoritter i Nations Leagues gruppe 2. Hvem tager første stik? (Foto: Bildbyrån)
Spanien og Portugal er forhåndsfavoritter i Nations Leagues gruppe 2. Hvem tager første stik? (Foto: Bildbyrån)

Torsdag står den på iberisk duel, når Spanien og Portugal spiller deres første kamp i Nations League gruppespillet. De seneste tre indbyrdes opgør mellem de to nationer er endt uafgjort, og det bliver helt sikkert også tæt denne gang. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Portugal. Der er kampstart torsdag d. 2. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Spanien – Portugal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver
Stadion: Estadio Benito Villamarin, Sevilla
Vejret: 23° og let vind


Optakt til Spanien – Portugal: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften er der storopgør i UEFA Nations League, når Spanien byder Portugal velkommen i det lune Sevilla. De to stolte fodboldnationer er havnet i en gruppe med Schweiz og Tjekkiet, så der kan ikke herske tvivl om, at det nok bliver en iberisk duel om 1.pladsen i gruppen. Spanien er bookmakernes favoritter til at ende øverst, men mon ikke, at Ronaldo og co. har tænkt sig at give kamp til stregen?

Begge nationer har sikret sig billet til vinterens VM-slutrunde, og kan dermed bruge de forestående kampe til at finpudse formen og de interne relationer på banen. Spanien sikrede sig direkte adgang ved at snuppe 1.pladsen i deres gruppe, hvor Sverige ellers drillede lidt undervejs. Men med sejre i de sidste seks kampe af kvalen var der til sidst ingen tvivl om, at spanierne fortjente 1.pladsen. Den stime kan topscorer Ferran Torres og co. godt være stolte af. Portugal havde en længere vej til VM-billetten, da de i allersidste spillerunde af gruppespillet blev overhalet indenom af Serbien, som hentede en sejr i den direkte duel i Portugal. Dermed skulle portugiserne ud i to playoff-kampe, men her var til gengæld ingen problemer med at besejre Tyrkiet og Nordmakedonien.

Der er noget at glæde sig til torsdag aften, for det er to virkelig talentfulde mandskaber, som kommer til at indtage græstæppet. Der er næsten frit valg på alle hylder for Luis Enrique og Fernando Santos på de to trænerbænke, førstnævnte mangler Laporte og Pedri, mens sidstnævnte blot må undvære Ruben Dias. Forudsætningerne for et seværdigt opgør er virkelig til stede her, selvom det ikke just har været underholdende de sidste par gange de to nationer har krydset klinger.

Spanien:

  • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet

Portugal:

  • Ruben Dias (Forsvar, Fast) – Skadet

Spanien forventet startopstilling: Simon; Azpilicueta, E Garcia, P Torres, Alba; Thiago, Busquets, Koke; Gavi, Morata, F Torres

Portugal forventet startopstilling: Patricio; Cancelo, Pepe, Danilo, Guerreiro; Fernandes, Moutinho, Bernardo; Otavio, Ronaldo, Jota


Odds på Spanien – Portugal

Bookmakerne tror på, at Spanien løber med sejren.


Odds-forslag: Fjerde X på stribe i den iberiske duel

Der er masser af offensiv kvalitet på banen, når Spanien byder Portugal op til dans torsdag aften, men i de to seneste indbyrdes opgør fra 2021 og 2020 har det ikke just være underholdningen, som har været i højsædet med to gange 0-0. Derfor bliver det også spændende at se om de to nationer denne gang kommer udover stepperne eller om der simpelthen er for meget respekt og påpasselighed for modstanderens kvaliteter. Lad os håbe på førstnævnte!

Ud fra oddsene kan vi se, at bookmakerne vurderer holdene til at være nogenlunde jævnbyrdige, selvom Spaniens hjemmebanefordel selvfølgelig gør dem til favoritter. Det bliver formentlig hjemmeholdet med bolden for fødderne, som de er så gode til, mens gæsterne vil stå længere tilbage og lukrere på at sende det overvældende offensive arsenal afsted i omstillinger. De tre seneste indbyrdes opgør er endt uafgjort, og det virker som et sandsynligt scenarie igen denne gang. De to nationer er favoritter i denne gruppe, og derfor ville det heller ikke være katastrofalt for nogen af de to at lægge ud med en pointdeler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,45
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Spanien – Portugal: Statistik, topscorer og H2H

  • Spanien cruisede igennem VM-kvalen, hvor de endte som 1’er med et forspring på 4 point ned til Sverige på 2.pladsen.  

  • Portugal blev overhalet indenom af Serbien i sidste spillerunde af kvalen, og måtte dermed ud i playoff-kampe mod Tyrkiet og Nordmakedonien for at sikre VM-billetten.

  • Ferran Torres var mest scorende spanier i kvalen med 4 scoringer.

  • Selvfølgelig endte Cristiano Ronaldo som topscorer for Portugal i kvalen. Den gamle målræv stod for 6 kasser.

  • De seneste tre indbyrdes opgør mellem Spanien og Portugal er endt uafgjort. Mon ikke, at det også bliver en tæt omgang torsdag?


Expected Goals: Spanien vs. Portugal – de seneste tre kampe

SpanienResultatxGPortugalResultatxG
Spanien – Island(5-0)3,99 – 0,14Portugal – Nordmakedonien(2-0) 1,7 – 0,1 
Spanien – Albanien(2-1)1,56 – 0,21Portugal – Tyrkiet(3-1) 2,85 – 2,39 
Spanien – Sverige(1-0) 1,37 – 0,39 Portugal – Serbien(1-2)0,95 – 0,89
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Spanien – Portugal?

Spanien – Portugal spilles den 2. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Spanien – Portugal?

Spanien – Portugal spilles på Estadio Benito Villamarin i Sevilla

Skriv første kommentar

Skriv et svar