18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Skotland – Ukraine: Odds og optakt den 21. september 2022

Ukraine vandt 3-1 senest de gæstede Hampden Park i Glasgow. (Foto: Bildbyrån)
Ukraine vandt 3-1 senest de gæstede Hampden Park i Glasgow. (Foto: Bildbyrån)

Skotland og Ukraine ligger henholdsvis 2 og 1 i Nations League B Gruppe 1, på trods af at have spillet en kamp mindre end de to resterende hold i gruppen. Dermed er der mulighed for at stikke af i toppen med en sejr onsdag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Skotland – Ukraine. Der er kampstart onsdag d. 21. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Skotland – Ukraine: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani
Stadion: Hampden Park, Glasgow
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Skotland – Ukraine: Skader, karantæner og startopstillinger

Denne omgang Nations League starter ud med en udsat kamp mellem Skotland og Ukraine. De to nationer har spillet en kamp mindre en Armenien og Irland fra samme gruppe, men alligevel har de fundet vej til 2. og 1.pladsen. Vi skal ikke langt tilbage for at finde seneste indbyrdes opgør mellem Skotland og Ukraine, som i juni duellerede i VM-kvalens playoff-semifinale. Den kamp blev også spillet på Hampden Park i Glasgow, hvor Ukraine vandt med 3-1. Dermed missede skotterne VM-slutrunden, men det gjorde Ukraine faktisk også efter nederlag i finalen til Wales.

Med en misset VM-slutrunde for begge så kan der rettes fuldt fokus på Nations League, hvor der er udmærkede muligheder for en oprykning i denne omgang. Skotland havde ingen problemer med at overvinde Armenien hverken hjemme eller ude, mens de indkasserede et 3-0 nederlag til Irland på udebane. Skotterne står dermed noteret for 6 point efter tre kampe. Ukraine topper gruppen efter sejr ude over Irland og hjemme mod Armenien, mens de senest ‘blot’ fik 1-1 hjemme mod Irland. En sejr til ukrainerne her vil resultere i et forspring på 4 point ned til Skotland og hele 6 ned til Irland på 3.pladsen, så umiddelbart ligner det en gylden mulighed for de hårdtprøvede gæster.

De to nationer mangler hver en af deres største profiler. Skotland må undvære Liverpool-backen Andy Robertson, mens Ukraine er uden Arsenals Zinchenko. Playoff-semifinalen tilbage i juni endte med en fortjent ukrainsk sejr i Glasgow, så der er revanche til gode for hjemmeholdet onsdag aften.


Skotland:

  • Andy Robertson (Back, Fast) – Skadet


Ukraine:

  • Oleksandr Zinchenko (Back, Fast) – Skadet
  • Mykola Shaparenko (Midtbane, Fast) – Skadet

Skotland forventet startopstilling: Gordon; Hendry, Hanley, McKenna; Patterson, McGinn, McGregor, Tierney; Fraser, Adams, Christie

Ukraine forventet startopstilling: Lunin; Karavayev, Zabarnyi, Matviyenko, Mykolenko; Kovalenko, Sydorchuk, Malinovskyi; Yarmolenko, Yaremchuk, Mudryk


Odds på Skotland – Ukraine

Et kig på bookmakernes odds viser, de tror mest på hjemmesejr.


Odds-forslag: Ukraine stikker af i toppen

Ukraine var i seneste Nations League at finde i det øverste lag, men rykkede ned på lidt unfair vis. Inden sidste spillerunde lå ukrainerne 3 point foran Schweiz, som var modstanderen i den sidste og afgørende kamp, men da Ukraine ankom til udekampen blev hele holdet sendt i corona-karantæne, og endte med et skrivebordsnederlag på 3-0, som resulterede i nedrykning. På banen havde ukrainerne ellers bevist, at de kunne være med i det øverste lag, og det er derfor heller ikke overraskende, at de topper gruppen her i det næstbedste lag.

Seneste indbyrdes opgør mellem de to nationer i sommer viste også, at ukrainerne har noget at komme med. På trods af skotternes hjemmebanefordel endte det nemlig i en ganske fortjent 3-1 sejr til Ukraine. Gæsternes spillere, som huserer i den hjemlige liga fik en sen start på sæsonen grundet krigen, men nu er de kommet op i omdrejninger, og bør derfor stå skarpt til dette opgør. Umiddelbart er der mere kvalitet hos Ukraine, som står med en gylden mulighed for at stikke af i toppen af gruppen. De kæmper virkelig for nationens ære i disse hårde tider, og den slags motivation kunne meget vel blive tungen på vægtskålen i hvad der er forventet af blive et tæt opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,10
Ukraine vinder
Gå til unibet *


Skotland – Ukraine: Statistik, topscorer og H2H

  • Skotland er nummer 2 i Nations League B Gruppe 1 med 6 point efter tre kampe.

  • Ukraine topper gruppen med 7 point efter tre kampe.

  • Stuart Armstrong er skotternes mest scorende spiller i turneringen med to kasser.

  • Ukraines fem mål i turneringen er sat i kassen af fem forskellige spillere.

  • De to nationer krydsede klinger så sent som i juni, hvor den stod på playoff-semifinale til vinterens VM-slutrunde. Her vandt Ukraine med 3-1 i Skotland.

     

Expected Goals: Skotland vs. Ukrainede seneste tre kampe:

SkotlandResultatxGUkraineResultatxG
Armenien – Skotland(1-4)1,29 – 1,55Ukraine – Irland(1-1) 0,98 – 1,05
Irland – Skotland(3-0)1,17 – 1,09Ukraine – Armenien(3-0)1,26 – 0,19
Skotland – Armenien(2-0) 3,23 – 0,23Irland – Ukraine(0-1)  1,86 – 0,78
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Skotland – Ukraine?

Skotland – Ukraine spilles onsdag den 21. september 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Skotland – Ukraine?

Skotland – Ukraine spilles på Hampden Park i Glasgow

Skriv et svar