18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Portugal – Spanien: Odds og optakt den 27. september 2022

Portugal hamrede 4 bolde i kassen mod Tjekkiet og fører gruppen før sidste runde i Nations League. (Foto: David W. Cerny / Reuters / Ritzau Scanpix)
Portugal hamrede 4 bolde i kassen mod Tjekkiet og fører gruppen før sidste runde i Nations League. (Foto: David W. Cerny / Reuters / Ritzau Scanpix)

Der er topkamp, iberisk nabobrag og Final4-duel, når Portugal tirsdag tager mod Spanien i gruppe 2. Portugal fører gruppen og kan nøjes med uafgjort, som har været resultatet i de seneste fem indbyrdes møder. Det er vind-eller-forsvind for de spanske gæster, der kommer fra et 1:0-nederlag hjemme mod Schweiz. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Portugal – Spanien. Der er kampstart tirsdag d. 27. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Portugal – Spanien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato, Italien
Stadion: Estadio Municipal de Braga, Braga, Portugal
Vejret: 16° og let vind

Optakt til Portugal – Spanien: Skader, karantæner og startopstillinger

To af Portugals tre topscorere er backs. Joao Cancelo med to mål sad over i seneste kamp med karantæne. Hans afløser på backen, Diogo Dalot, udfyldte rollen fint og scorede to gange i 4:0-sejren ude mod Tjekkiet. Mon ikke træner Fernando Santos finder en back plads til begge de målfarlige herrer? 

Dette er Portugals 10. hjemmekamp i Nations Leagues gruppespil. Det er blevet til syv sejre og blot et enkelt nederlag. Dét nederlag kostede så til gengæld deltagelsen i Final4 i sidste udgave af Nations League, for 0:1 mod Frankrig sendte Les Bleus til Final4 på bekostning af portugiserne. Nu jagter Portugal endnu et finalestævne og den anden samlede sejr i Nations League. Oddsene ser fornuftige ud på forhånd. 

Spanien havde egentlig alle kort på hånden i denne gruppe. Med sejr mod Schweiz i lørdags ville de have fastholdt førstepladsen, men det blev til nederlag på 2:1 i en kamp, hvor Spanien nok sad på bolden som vanligt, men hvor de altså ikke var skarpe nok, da det gjaldt. De sparede Morata og Carvajal. Det gør de næppe her, hvor det er ramme alvor, hvis de vil have muligheden for at revanchere finalenederlaget ved seneste Final4. 

Morata er noteret for et mål. Pablo Sarabia er topscorer med to træffere. I lørdags var det Jordi Alba, der stod for den spanske scoring. Det er selvfølgelig sundt med flere forskellige målskytter, da det tvinger modstanderen til at brede sit fokus ud, men Spanien kunne virkelig godt bruge en målscorer, der er pålidelig i boksen og træfsikker foran mål.

Alvaro Morata har spillet 56 landskampe og scoret 26 mål. Det er jo godkendte tal, men med antallet af muligheder i front for det spanske landshold er det stadig ikke nok. Den næstmest scorende i den spanske trup er Ferran Torres. Som jo er kantspiller.  

Portugal:

  • Pepe (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Raphael Guerreiro (Back, Fast) – Skadet
  • Joao Felix (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Spanien:

  • Aymeric Laporte (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mikel Oyarzabal (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Ansu Fati (Angreb, Reserve) – Skadet

Portugal forventet startopstilling: Patrício; Dalot, Pereira, Dias, Cancelo; Fernandes, Carvalho, Nunes; Silva, Ronaldo, Leao.

Spanien forventet startopstilling: Simon; Carvajal, Garcia, P. Torres, Alba; Koke, Rodri, Pedri; F. Torres, Morata, Sarabia.


Odds på Portugal – Spanien

Kampens odds viser, Portugal er favorit. 


Odds-forslag: Mål i Braga. Mindst to

Spanien har spillet otte udekampe i Nations Leagues gruppespil. Syv af de otte har de selv været på tavlen. Seks af de otte har haft begge hold på tavlen. Der er i alt scoret 21 gange i de otte kampe. 2,62 mål per kamp. 

Her møder de et portugisisk mandskab i medvind. Fem kampe i gruppen. Tre sejre. Kun et enkelt nederlag. 11 scoringer. Bare to mål imod. Der er mindre afhængighed af Ronaldo. Han har ikke scoret de seneste tre kampe i Nations League. Alligevel har Portugal scoret seks gange. Offensiven er spækket med fremragende navne og stor kvalitet. 

I de foregående fem uafgjorte kampe er tre af dem endt 0:0. En enkelt 1:1 og den sidste 3:3 ved VM i 2018, hvor Ronaldo scorede hattrick, og Diego Costa nettede to gange for Spanien. Der er finalebilletter på spil. Der skal mål på tavlen. Portugal har scoret i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe. Vi går med begge hold på tavlen. Det kan snildt ende uafgjort endnu engang. De skal bare score mindst én gang hver. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,87
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Portugal – Spanien: Statistik, topscorer og H2H

  • Portugal topper gruppe A2 med 10 point for 5 kampe. 

  • Portugals statistik er 3-1-1 med scoren 11:2.

  • Gæsterne fra Spanien indtager 2. pladsen i gruppen med 8 point efter 5 runder. 

  • Tallene for Spanien siger 2-2-1, mens deres måldifference er 7:5.

  • Hos Portugal deler Cristiano Ronaldo, João Cancelo og Diego Dalot æren som topscorere med foreløbig hver 2 træffere. 

  • Spaniens topscorer er Pablo Sarabia, der er noteret for 2 pletskud.


Expected Goals: Portugal – Spanien – de seneste tre kampe

PortugalResultatxGSpanienResultatxG
Tjekkiet – Portugal (0-4)1,57 – 1,82Spanien – Schweiz (1-2) 0,43 – 1,03 
Schweiz – Portugal (1-0)0,46 – 2,81 Spanien – Tjekkiet (2-0) 1,39 – 0,62
Portugal – Tjekkiet (2-0)0,82 – 0,44 Schweiz – Spanien (0-1) 0,53 – 1,09 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Portugal – Spanien?

Portugal – Spanien spilles tirsdag den 27. september 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Portugal – Spanien?

Portugal – Spanien spilles på Estadio Municipal de Braga  i Braga i Portugal.

Skriv første kommentar

Skriv et svar