18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Portugal – Schweiz: Odds og optakt den 5. juni 2022

Efter en tur på bænken senest er der nok blevet plads til Ronaldo hos portugiserne denne gang. (Foto: Bildbyrån)

Portugal tager søndag aften mod Schweiz i anden runde af Nations League. Portugiserne kom fra start med 1:1 ude mod Spanien, mens Schweiz noget mere nedslående tabte 2:1 ude mod Tjekkiet. Det betyder sådan set, at schweizerne allerede har ryggen mod muren, for med et nederlag mere får de meget, meget svært ved at nå Final4. Det kan Portugal til gengæld godt tillade sig at drømme om efter det fine åbningsresultat. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Portugal – Schweiz. Der er kampstart søndag d. 5. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Portugal – Schweiz: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Orel Grinfeeld, Israel
Stadion: José Alvalade, Lissabon, Portugal
Vejret: 20° og jævn vind


Optakt til Portugal – Schweiz: Skader, karantæner og startopstillinger

Det går op og ned for Portugal for tiden. I efteråret tabte de overraskende til Serbien i gruppefinalen. Derfor endte de som nummer to i gruppen, og så måtte der playoff-kampe til. Her slog de dog relativt sikkert Tyrkiet og derefter Nordmakedonien, der inden da havde besejret Italien. Dermed sikrede Portugal sig VM-billetter i sidste øjeblik, og de kan nu vende blikket mod forberedelserne i form af Nations League.

Her spillede de allerede torsdag første kamp, og det var formentlig den vanskeligste af de seks, for de mødte de spanske naboer på udebane. Portugal trak sig ud af det opgør med 1:1, og det var femte gang på stribe, at de to hold delte med hinanden. Samme resultat vil være en skuffelse for portugiserne, når de får besøg af Schweiz. Det vil givetvis også være en skuffelse for Cristiano Ronaldo, hvis han igen skal begynde på bænken og da særligt, hvis han endnu engang kun får en halv times tid på banen. 

Schweiz har en hel del at revanchere efter deres første kamp i Nations League denne gang, for de blev slået 2:1 i Tjekkiet. Indsatsen var så bleg, at Granit Xhaka ikke engang fik et gult kort, og det må være lidt bekymrende for Schweiz, for tjekkerne er vel egentlig at regne som deres værste konkurrenter i spillet om at undgå sidstepladsen i gruppen. Alpelandet leverede forrygende i efterårets VM-kval og sluttede på førstepladsen foran Italien. Men i 2022 har de nu i tre kampe kun spillet uafgjort med Kosovo og tabt til både England og Tjekkiet på udebane. 

Portugal:

 • Ruben Dias (Forsvar, Fast) – Skadet

Schweiz:

 • Denis Zakaria (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Christian Fassnacht (Angreb, Reserve) – Skadet

Portugal forventet startopstilling: Costa; Cancelo, Pepe, Pereira, Guerreiro; Silva, Neves, Fernandes; Jota, Ronaldo, Leao.

Schweiz forventet startopstilling: Sommer; Widmer, Elvedi, Schär, Rodriguez; Zuber, Freuler, Xhaka, Shaqiri; Okafor, Seferovic.


Odds på Portugal – Schweiz

Oddsene peger på en klar favoritrolle til Portugal. 


Odds-forslag: Portugiserne bygger på den flotte åbning

De to holds seneste duel var tilbage i 2019 i den første udgave af Nations League, hvor de begge var med i Final4. De mødtes i den ene semifinale, og Portugal vandt 3:1 og fortsatte videre til turneringssejr med 1:0 over Holland, mens Schweiz tabte kampen om tredjepladsen mod England. 

Seks kampe på udebane for Schweiz i Nations League-regi har foreløbig givet én sejr mod Island og en uafgjort mod Tyskland. Resten har de tabt med samlet score på 3:7 og alt præcis ét mål hver gang. De får det simpelthen ikke rigtigt til at fungere på fremmed græs. 

Portugal er til gengæld ganske stærkt kørende på hjemmebane, hvor de har vundet 10 af deres seneste 12 kampe og kun tabt én enkelt. De har slået blandt andre Sverige, Kroatien og Tyrkiet med 3:0, 4:1 og 3:1. De vinder også denne kamp søndag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,79
Portugal
Gå til Marathonbet *


Portugal – Schweiz: Statistik, topscorer og H2H

 • Portugal endte skuffende som nummer 2 i deres kvalifikationspulje til VM, hvor de fik 17 point i 8 kampe. 

 • Portugals statistik blev 5-2-1 og 17:6.

 • De måtte omkring playoffkampe for at sikre VM-billetterne, og her slog de først Tyrkiet og derefter Nordmakedonien. 

 • Schweiz vandt deres VM-kvalifikation ganske suverænt med 18 point i 8 kampe.

 • Tallene for Schweiz lød 5-3-0 med en målscore på 15:2.

 • I Nations League 20/21 sluttede Schweiz på 3. pladsen i deres gruppe efter Spanien og Tyskland men dog foran Ukraine. 

 • Portugals flittigste målskytte blev endnu engang Cristiano Ronaldo, der scorede 6 gange.

 • Topscorer for Schweiz i VM-kvalen blev Breel Embolo med 3 træffere. 


Expected Goals: Portugal – Schweiz – de seneste tre kampe

PortugalResultatxGSchweizResultatxG
Spanien – Portugal (1-11,18 – 0,94Tjekkiet – Schweiz(2-1)1,00 – 1,53
Portugal – Nordmakedonien (2-0) 1,70 – 0,10Schweiz – Kosovo(1-1)0,95 – 0,82
Portugal – Tyrkiet (3-1) 2,85 – 2,39England – Schweiz (2-1) 1,57 – 1,39
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Portugal – Schweiz?

Portugal – Schweiz spilles søndag den 5. juni 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Portugal – Schweiz?

Portugal – Schweiz spilles på José Alvalade i Lissabon i Portugal.

Skriv et svar