18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Polen – Holland: Odds og optakt den 22. september 2022

Holland fik blot 2-2 hjemme mod Polen. Mon de kan klare skærene på udebane? (Foto: Bildbyrån)
Holland fik blot 2-2 hjemme mod Polen. Mon de kan klare skærene på udebane? (Foto: Bildbyrån)

Holland ligger lunt i svinget til at snuppe 1.pladsen her i Nations League A Gruppe 4. Med to spillerunder tilbage fører Van Gaals mandskab gruppen med 3 point ned til Belgien, som de krydser klinger med i den sidste kamp på søndag. Polen ydede dog værdig modstand i det første indbyrdes opgør, som endte 2-2, så intet er givet på forhånd. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Polen – Holland. Der er kampstart torsdag d. 22. september 2022 kl. 20:45 på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Polen – Holland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ali Palabiyik
Stadion: National Stadium, Warsawa
Vejret: 9° og let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Polen
Holland
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. september 2022 20:44.

Optakt til Polen – Holland: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften er vi Nations Leagues øverste lag, når Polen tager imod Holland i Warzawa, Gæsterne står med gode kort på hånden for at vinde gruppen, da de her med to spillerunder tilbage har et forspring på 3 point ned til Belgien, som de baskede 4-1 i det første indbyrdes opgør. Polen indtager 3.pladsen i gruppen, hvorfra der er 3 point ned til Wales og 3 point op til Belgien. Umiddelbart bør det være nok til at undgå nedrykning, hvis Belgien som forventet vinder torsdagens hjemmekamp mod Wales.

Både Polen og Holland er klar til VM i Qatar, så de forestående kampe skal bruges på at finpudse de interne relationer og have fundet den ideelle startellever. Polen endte som 2’er i VM-kvalen efter England, så der måtte en playoff-kamp til mod vores svenske naboer for at sikre billetten. Den klarede polakkerne til gengæld uden problemer. Holland vandt som forventet deres gruppe, selvom Tyrkiet og Norge undervejs ydede fin modstand.

De to VM-parate nationer krydsede klinger ved seneste landsholdssamling, og undervejs lurede overraskelsen, da polakkerne kort inde i 2.halvleg bragte sig på 2-0. Resultatet holdt dog ikke hele vejen hjem, og til sidst var det faktisk hollænderne, som havde den største mulighed for at snuppe sejren, da Memphis Depay brændte straffespark i de døende minutter ved stillingen 2-2. Lad os håbe på en lige så underholdende affære torsdag aften!


Polen:

  • Matty Cash (Back, Fast) – Skadet
  • Jacek Goralski (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet


Holland:

  • Ingen kendte fravær

Polen forventet startopstilling: Szczesny; Bereszynski, Bednarek, Kiwior, Reca; Krychowiak, Linetty; Frankowski, Zielinski, Zalewski; Lewandowski

Holland forventet startopstilling: Cillessen; De Ligt, Van Dijk, De Vrij; Dumfries, Berghuis, Koopmeiners, F. de Jong, Malacia; Gakpo, Depay


Odds på Polen – Holland

Et kig på bookmakernes odds viser, de tror mest på gæsterne.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 22. september 2022 20:44.


Odds-forslag: Endnu en målfest med Holland involveret

Nations League Gruppe 4 kan være så godt som afgjort efter denne spillerunde. I hvert fald kan hollænderne med lidt held allerede snuppe 1.pladsen torsdag aften. Med 3 point flere end Belgien på 2.pladsen, og med en 4-1 sejr i det første indbyrdes opgør, så er det svært at forestille sig Holland misse gruppesejren, hvis de formår at slå Polen. Polakkerne ydede dog værdig modstand, da de to nationer krydsede klinger i Holland, så intet er givet på forhånd.

Holland har et rigtig stærkt mandskab, der er teknik, fart, styrke hos Van Gaals spillere, som ynder at spille frisk og underholdende offensiv fodbold. Det kan man også se på de hidtidige resultater her i Nations League. Samtlige af Hollands fire gruppekampe har haft mere end 2.5 mål, mens alle fire kampe også har haft begge hold på måltavlen. Hos Polen gælder det samme i tre af fire gruppekampe. Det første indbyrdes opgør mellem de to var en intens og underholdende affære, hvor der blev givet og taget, og det virker til at være et realistisk scenarie igen denne gang. Robert Lewandowski er on fire som altid, mens Holland har et væld af potentielle målscorere. Det må næsten ende ud i en målfest.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Polen – Holland: Statistik, topscorer og H2H

  • Polen er nummer 3 i Nations League A Gruppe 4 med 4 point efter fire kampe.

  • Holland er nummer 1 i Nations League A Gruppe 4 med 10 point efter fire kampe.

  • Polens fem mål i turneringen er sat ind af fem forskellige spillere, heriblandt holdets altoverskyggende stjerne, Robert Lewandowski.

  • Memphis Depay er topscorer for hollænderne med tre scoringer i Nations League.

  • De to mandskabers første opgør i Nations League endte 2-2 efter hollænderne ellers var bagud med 2-0 kort inden i 2.halvleg.

     

Expected Goals: Polen vs. Holland – de seneste tre kampe:

PolenResultatxGHollandResultatxG
Polen – Belgien(0-1)0,92 – 1,17Holland – Wales(3-2) 1,52 – 1,51
Holland – Polen(2-2)2,58 – 0,74Holland – Polen(2-2)2,58 – 0,74
Belgien – Polen(6-1) 2,35 – 0,9Wales – Holland(1-2)  0,52 – 0,5
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Polen – Holland?

Polen – Holland spilles torsdag den 22. september 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Polen – Holland?

Polen – Holland spilles på National Stadium, Warsawa

Skriv et svar