18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Østrig – Frankrig: Odds og optakt den 10. juni 2022

Den østrigske badboy, Marko Arnautovic, var en ordentlig håndfuld for den danske defensiv mandag aften. (Foto: Bildbyrån)
Den østrigske badboy, Marko Arnautovic, var en ordentlig håndfuld for den danske defensiv mandag aften. (Foto: Bildbyrån)

Både Østrig og Frankrig er allerede rendt ind i nederlag til Danmark her i Nations League Gruppe 1, så der skal helst 3 point på bordet her, hvis ikke ‘The Danish Dynamite’ skal stikke helt af i toppen af gruppen. Får vi en vinder eller bliver der delt i porten? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Østrig – Frankrig. Der er kampstart fredag d. 10. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Østrig – Frankrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anastasios Sidiropoulos
Stadion: Ernst Happel Stadion, Wien
Vejret: 23° og let vind


Optakt til Østrig – Frankrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Nations Leagues Gruppe 1 har fået sig et tidligt tophold i form af Danmark, som har besejret dette opgørs to deltagere Frankrig og Østrig i de to første kampe. Østrig fik ellers en forbløffende god start med en 3-0 sejr ude over Kroatien i Ralf Rangnicks første kamp i spidsen for landsholdet. Hvis man tager de rødhvide danske briller af for en stund, så kan der vidst heller ikke herske tvivl om, at Østrig i mandags havde fortjent mere end et nederlag i kampen mod Hjulmands tropper. Det stjernebesatte franske landshold er kommet pænt skuffende ud af starthullerne i Nations League med et nederlag til Danmark og senest en 1-1’er mod Kroatien. Les Bleus vandt seneste Nations League, men hænger pt. hele 5 point efter Danmark, som sidder sikkert på 1.pladsen i gruppen.

Østrig kan være fint tilfreds efter de to første kampe. Efter en skuffende periode med en 4.plads i deres VM-kvalifikationsgruppe, og et efterfølgende nederlag i playoff-semifinalen, så virker det til at der blæser nye vinde i Wien. Ralf Rangnick, som aldrig fik succes i Manchester United, er ny mand på den østrigske trænerbænk, og han har fået en lovende start. En flot og fortjent sejr over Kroatien, og senest var østrigerne lidt uheldige med at tabe til Danmark. Der er noget at bygge videre på for mandskabet, som også har et større potentiale end hvad de viste i VM-kvalen.

Det voldsomt stjernespækkede franske landshold er ikke ligefrem kommet buldrende ud til denne omgang Nations League. Egentlig leverede franskmændene en fin indsats mod Danmark i første kamp, men skader til Mbappe og Varane, samt et par smarte indskiftninger af Kasper Hjulmand tippede marginalerne over til Danmark. Seneste kamp mod Kroatien bød på stor rotation i den franske startopstilling, og det franske spil nåede da heller aldrig op på det niveau, som man tidligere har set fra dem. Spillerne lignede nogle, som allerhelst bare ville holde sommerferie på Ibiza, og derfor rakte anstrengelserne heller ikke til mere end 1-1.

Østrig:

  • Philipp Lienhart (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Frankrig:

  • Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kylian Mbappe (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Østrig forventet startopstilling: Lindner; Posch, Alaba, Wober; Lainer, Laimer, Schlager, Weimann; Sabitzer; Onisiwo, Arnautovic

Frankrig forventet startopstilling: Lloris; Kounde, Kimpembe, L. Hernandez; Clauss, Kante, Guendouzi, T. Hernandez; Griezmann; Benzema, Nkunku


Odds på Østrig – Frankrig

Bookmakerne tror på, at Frankrig løber med sejren.


Odds-forslag: Østrig bider fra sig mod ferieparate franskmænd

Gruppe 1 i Nations League startede ud med to gedigne overraskelser, da Østrig storsejrede i Kroatien, og Danmark sensationelt slog de franske verdensstjerner på Stade de France. Herefter besejrede Danmark også Østrig, mens Frankrig blot formåede at få 1-1 ude mod Kroatien. Dermed skal Les Bleus helst hente 3 point her, hvis ikke Danmark skal stikke helt af i toppen af gruppen. Det virker dog ikke til at turneringen bliver prioriteret voldsomt højt af de franske stjerner, som nok i højere grad drømmer om sommerferie.

Østrig har spillet frisk til i deres to første kampe, mod Kroatien scorede de hele tre gange, mens de mod Danmark havde chancer til mere end det ene mål de endte med. Derfor bør der også være muligheder for at finde netmaskerne igen her mod et fransk mandskab, som har lukket tre mål ind i de to første kampe. Et åbent og afvekslende opgør mellem et østrigsk landshold med fornyet tro på tingene og et fransk landshold, som har paraderne nede. Der kunne meget vel komme gang i den i Wien, hvis ikke lovende angreb bliver forpurret af store huller i banen eller manglende lys på stadion. Anbefalingen lyder på, at begge hold finder vej til målet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,98
Begge hold scorer
Gå til bwin *


Østrig – Frankrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Østrig vandt overraskende med 3-0 ude over Kroatien i første gruppekamp, men kom ned på jorden igen mandag aften, da de tabte 2-1 til Danmark.

  • De forsvarende Nations League- og VM-vindere fra Frankrig er uden sejr i de to første kampe, som har budt på nederlag til Danmark og et X mod Kroatien.

  • Østrigs Marko Arnautovic kommer fra en fremragende sæson i italienske Bologna, og kom også på måltavlen i kampen mod Kroatien, mens han i kampen mod Danmark var en konstant trussel.

  • Karim Benzema har haft en endnu mere forrygende sæson, og viste også prøver på den gode form mod Danmark, hvor han stod for et lækkert mål!

  • De seneste indbyrdes opgør var i VM-kvalen 2007, hvor de to nationer vandt en kamp hver.


Expected Goals: Østrig vs. Frankrig – de seneste tre kampe

ØstrigResultatxGFrankrigResultatxG
Østrig – Danmark(1-2)2,42 – 0,98Kroatien – Frankrig(1-1) 1,5 – 0,76 
Kroatien – Østrig(0-3)1,23 – 1,38Frankrig – Danmark(1-2) 2,2 – 0,97 
Østrig – Skotland(2-2)2,69 – 1,72Frankrig – Sydafrika (5-0)4,32 – 0,04
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Østrig – Frankrig?

Østrig – Frankrig spilles fredag den 10. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Østrig – Frankrig?

Østrig – Frankrig spilles på Ernst Happel Stadion i Wien

Skriv første kommentar

Skriv et svar