18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Østrig – Danmark: Odds og optakt den 6. juni 2022

Corner skulle lige hjælpes på benene igen efter han, ifølge eget udsagn, ”lige havde spist tre franskmænd”. (Foto: Bildbyrån)

Nations League Gruppe 1 startede ud to gedigne overraskelser! Østrig vandt overraskende med 3-0 ude over Kroatien, mens vores danske helte hentede en fantastisk 2-1 sejr over Frankrig på et propfyldt Stade de France. Huttelihut! Den rødhvide klaphat er klar til endnu en landskamp mandag aften. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Østrig – Danmark. Der er kampstart mandag d. 6. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Østrig – Danmark: Dommer, stadion og vejr

Dommer: William Collum
Stadion: Ernst Happel Stadion, Wien
Vejret: 23° og let vind


Optakt til Østrig – Danmark: Skader, karantæner og startopstillinger

Hold nu kæft, hvor har vi et klasse landshold i disse år! Frankrig har det nok mest profilerede landshold i hele verden, stjernespillerne står i kø for en plads i startopstilling, de tre forreste folk hed til fredagens kamp Griezmann, Mbappe og Benzema, og de skulle tilmed stå overfor en svækket dansk defensiv uden Simon Kjær og AC. Vores danske helte var ikke levnet særlig store vinderchancer, men Hjulmand og co. bliver altså ved at trodse hvad der synes muligt.

Danmark spillede overall en rigtig god kamp, den relativt uprøvede trio i forsvaret stod godt, og der blev holdt nogenlunde snor i de franske verdensstjerner. Brandvarme Cornelius kom ind og afgjorde løjerne, da man ellers var begyndt at frygte for om franskmændene skulle til at vinde med mange mål. Landsholdet bliver ved at bygge på kamp efter kamp, og vi så endda også prøver på, at vores to kreatører, Eriksen og Damsgaard, godt kan spille på samme tid. Det er snart svært at finde flere superlativer for det arbejde som Hjulmand og hans tropper ligger for dagen.

Danmark var dog ikke de eneste, som overraskede fredag aften. Det østrigske landshold tog nemlig også en noget uventet sejr på 3-0 ude over Kroatien. Ralf Rangnick, som ellers ikke høstede mange roser som Manchester United-træner, fik sin debut som østrigsk landstræner, og han kunne næppe have ønsket sig en bedre start. Opgøret var forholdsvis jævnbyrdigt, men med en scoring til Østrig kort før halvleg, og to hurtige i starten af 2. knækkede kroaterne helt sammen, og Østrig burde til sidst nok have vundet med større cifre. Østrig har ellers haft en svær periode med en skuffende VM-kvalifikation, som blandt andet bød på to nederlag til Danmark, men måske der kommer til at blæse ny vinde med Rangnick ved roret, for spillermaterialet er egentlig ganske udmærket!

Østrig:

  • Ingen kendte fravær

Danmark:

  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet

Østrig forventet startopstilling: Lindner; Wober, Danso, Trauner; Trimmel, Laimer, Sabitzer, Baumgartner, Weimann; Gregoritsch, Arnautovic

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Vestergaard, Andersen, Nelsson; Mæhle, Højbjerg, Delaney, Damsgaard; Eriksen; Skov Olsen, Cornelius


Odds på Østrig – Danmark

Bookmakerne tror på, at Danmark løber med sejren.


Odds-forslag: Endnu en målfest i Wien

Gruppe 1 i Nations League startede ud med to gedigne overraskelser, da Østrig storsejrede i Kroatien, og Danmark sensationelt slog de franske verdensstjerner på Stade de France. Mandag aften står den dermed på tidligt topopgør i Wien, hvor Danmark har pæne minder fra! Danmark var på besøg hos Østrig i VM-kvalen, og det var vel næsten der, at det virkelig tog fart for landsholdet, som vandt med hele 4-0 ved den anledning.

Danmark bliver bare ved med at levere. Selv uden Kjær og AC i forsvaret blev der holdt nogenlunde snor i de franske stjerner, og når offensiven så stort set altid får bolden i nettet, så kan det ikke gå helt galt. Der er fine minder fra de to kvalopgør mod Østrig, som blev vundet 5-0 samlet, men østrigerne har altså et fint spillermateriale, som godt kunne have potentiale til mere end den skuffende 4.plads i kvalgruppen. Ralf Rangnick fik et fin debut fredag med 3-0 sejren over Kroatien, så mon ikke, at spillerne køber ind på tyskerens fodboldtilgang indtil videre? Et åbent opgør med gang i målscoringen virker ikke helt urealistisk, hvis man kigger på de to trænere og hvordan de kan lide at spille fodbold.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,14
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Østrig – Danmark: Statistik, topscorer og H2H

  • Østrig vandt overraskende med 3-0 ude over Kroatien i første gruppekamp. Perfekt start for den nye træner Ralf Rangnick!

  • Danmark slog selveste Frankrig på Stade de France i Paris fredag aften, og fik dermed en solid start på Nations League.

  • Østrigs Marko Arnautovic kommer fra en fremragende sæson i italienske Bologna, og fredag kom han da også på måltavlen i kampen mod Kroatien.

  • Andreas Cornelius har været svær at holde styr på i denne sæson, hvor han har taget den tyrkiske liga med storm. Fredag bekræftede københavneren sin fine form med hele to kasser mod Frankrig.

  • De seneste indbyrdes opgør var i VM-kvalen, hvor Danmark vandt 1-0 hjemme og hele 4-0 ude.


Expected Goals: Østrig vs. Danmark – de seneste tre kampe

ØstrigResultatxGDanmarkResultatxG
Kroatien – Østrig(0-3)1,23 – 1,38Frankrig – Danmark(1-2) 2,2 – 0,97 
Østrig – Skotland(2-2)2,69 – 1,72Danmark – Serbien(3-0) 1,85 – 1,43 
Wales – Østrig (2-1) 1,17 – 0,95 Holland – Danmark(4-2)2,37 – 0,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Østrig – Danmark?

Østrig – Danmark spilles den 6. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Østrig – Danmark?

Østrig – Danmark spilles på Ernst Happel Stadion i Wien

Skriv et svar