18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Norge – Sverige: Odds og optakt den 12. juni 2022

To kasser på Friends Arena signeret Haaland. Nu står Norge igen over for svenskerne. Denne gang i Oslo. (Foto: Bildbyrån)

Norge vandt 2:1 på Friends Arena i det første skandinaviske møde i denne Nations League-duel. Nu er de hjemme på Ullevaal, hvor de skuffede torsdag og blot fik 0:0 mod Slovenien. Sverige skuffede endnu mere, da de hjemme tabte 1:0 til Serbien. Dermed er svenskerne under pres, hvis de vil lege med om gruppens førsteplads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Norge – Sverige. Der er kampstart søndag d. 12. juni 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Norge – Sverige: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Harm Osmers, Tyskland
Stadion: Ullevaal Stadion, Oslo, Norge
Vejret:  20° og let vind


Optakt til Norge – Sverige: Skader, karantæner og startopstillinger

Sejre mod Serbien og Sverige i de to første kampe var stærkt og opløftende for træner Solbakken og resten af det sportsgale Norge. Men torsdag måtte de nøjes med 0:0 hjemme mod Slovenien. Det var skuffende, blandt andet fordi det var slovenernes første point i gruppen, og nok også fordi nordmændene var i overtal i en halv times tid uden altså at få scoret og sikret sig sejren. 

Der var roteret en anelse på Norges hold, men mon ikke de vender tilbage til deres umiddelbart foretrukne opstilling her? For kan de slå svenskerne igen, vil de trods alt holde serberne bag sig frem mod gruppens to afsluttende kampe i september, hvor Norge og serbien mødes på norsk jord. Det kan blive en gruppefinale. 

Men Sverige kan jo selvfølgelig melde sig ind i kampen igen, hvis de kan hævne nederlaget i Stockholm ved at tage tre point med fra Oslo i stedet. For så vil de kravle op lige i hælene på Norge, og de tre mandskaber vil ligge helt tæt i spillet om en oprykning til League A. Men svenskerne er ramt af skadesproblemer. De måtte mod Serbien stille op med en helt uprøvet duo i midterforsvaret bestående af to spillere fra Allsvenskan. Ikke hverdagskost for Janne Andersson. 

Så han må blande kortene endnu engang, og det kan blive vanskeligt at få sat et slagkraftigt mandskab sammen til opgøret i Oslo. Der skal jo normalt noget ekstraordinært solidt til at holde Haaland fra mål, og det er spørgsmålet, om Sverige i den nuværende forfatning kan levere det. Bliver det til endnu et svensk nederlag, kan de blågule så småt forberede sig på en vind-eller-ryk-ned-kamp mod Slovenien til september. Ikke lige hvad de havde regnet med hos Sverige.

Norge:

 • Ingen kendte fravær

Sverige:

 • Victor Lindelöf (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Filip Helander (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Alexander Milosevic (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Albin Ekdal (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Norge forventet startopstilling: Nyland; Pedersen, Strandberg, Østigaard, Meling; Ødegaard, Thorsby, Berge; Elyounoussi; Haaland, Sørloth.

Sverige forventet startopstilling: Olsen; Krafth, Milosevic, Nilsson, Augustinsson; Svanberg, Cajuste, Forsberg; Kulusevski, Isak, Claesson.


Odds på Norge – Sverige

Et enkelt blik på kampens odds indikerer, at nordmændene er favoritter. 


Odds-forslag: Norge virker i bedre balance

Det er to frustrerede mandskaber, der mødes søndag. Norge spillede en forfærdelig første halvleg mod Slovenien, men i anden halvleg kom de frem til mange store chancer, og da særligt da de var i overtal den sidste halve time. 

De følte sig også snydt for et straffespark i kampens afslutning, men de fik det ikke, og angriber Haaland var så indebrændt, at hans eneste ord i pressezonen efter kampen var ‘Oblak, Oblak, Oblak’, som jo egentlig også fint opsummerede kampens norske bøvl, for den slovenske keeper stod en stærk kamp. 

Sverige er vist ikke blevet snydt for noget endnu, men de bokser med en enorm mængde fravær, og det kan ikke undgå at påvirke dem, at de konstant må rokere og finde lappeløsninger. Samtidig er der tydelige træthedstegn hos offensive profiler som Forsberg og Isak, og så bliver det jo altså svært for svenskerne for alvor at gøre sig gældende. Anbefalingen tror på, det bliver til endnu en norsk sejr i dette naboopgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,05
Norge
Gå til Nordicbet *


Norge – Sverige: Statistik, topscorer og H2H

 • Norge topper Nations League-gruppe 4 i League B med 7 point efter 3 runder. 

 • Tallene for Norge siger 2-1-0 med scoren 3:1.

 • Sverige er lige nu nummer 3 i gruppen. De har 3 point efter 3 kampe. 

 • Sveriges statistik er 1-0-2 og 3:3.

 • Norges topscorer er Erlin Haaland, som har scoret 3 gange for Norge.

 • Hos Sverige har 3 forskellige spillere været på måltavlen, og det drejer sig om Dejan Kulusevski, Anthony Elanga og Emil Forsberg.


Expected Goals: Norge – Sverige – de seneste tre kampe

NorgeResultatxGSverigeResultatxG
Norge – Slovenien (0-0) 1,72 – 1,12Sverige – Serbien (0-1)1.13 – 1,45
Sverige – Norge(1-2) 0,60 – 2,69Sverige – Norge(1-2) 0,60 – 2,69
Serbien – Norge (0-1) 1,49 – 0,96 Slovenien – Sverige (0-2) 1,02 – 1,25
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Norge – Sverige?

Norge – Sverige spilles søndag den 12. juni 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Norge – Sverige?

Norge – Sverige spilles på Ullevaal Stadion i Oslo i Norge.

Skriv et svar