18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kroatien – Frankrig: Odds og optakt den 6. juni 2022

Benzema lavede en klasse-kasse mod Danmark fredag aften, men frankmændene måtte alligevel tage tomhændede fra Stade de France. (Foto: Bildbyrån)
Benzema lavede en klasse-kasse mod Danmark fredag aften, men franskmændene måtte alligevel tage tomhændede fra Stade de France. (Foto: Bildbyrån)

Det stjernebesatte franske landshold måtte gå tomhændede fra hjemmebaneopgøret mod Danmark i fredags efter Cornelius’ to mål i 2.halvleg. Andetsteds skuffede Kroatien hjemme mod Østrig, så både Kroatien og Frankrig kommer altså til opgøret med et stort rundt 0 på pointkontoen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kroatien – Frankrig. Der er kampstart mandag d. 6. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Kroatien – Frankrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida
Stadion: Stadion Poljud, Split
Vejret: 25° og let vind


Optakt til Kroatien – Frankrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Første runde af Nations Leagues Gruppe 1 gik stik imod de flestes forventninger. Kroatien var ganske klare favoritter hjemme mod formsvage Østrig, mens Les Bleus også var forventet at tromle henover et dansk landshold med svække bagkæde. Men sådan skulle det som bekendte ikke gå, og det er jo derfor fodbold er så nice! Kroatien fik hug af Østrig med hele 3-0, mens Frankrigs stjerner måtte se overraskede til, da Andreas Cornelius bankede to kasser ind bag Hugo Lloris i 2.halvleg, og sikrede det danske landshold endnu en stor skalp.

Kroatien leverede en sløj omgang i seneste Nations League, hvor det kun blev til 3 point i seks gruppekampe. Efter første kamp af denne omgang Nations League er der ikke meget, som tyder på, at pointhøsten bliver meget bedre i denne omgang. Hjemmekampen mod Østrig var den på papiret nemmeste kamp i gruppen, og det gik ikke helt som forventet. Luca Modric fik lov at hvile stængerne lidt senest, men kom ind i 2.havleg, og mon ikke, at han er klar til en startplads denne gang? Det vil formentlig hjælpe lidt på den blege indsats, som blev lagt for dagen mod Østrig.

Frankrig lagde egentlig en udmærket præstation for dagen mod Danmark fredag aften, og de bragte sig da også planmæssigt foran på en fremragende scoring af brandvarme Benzema. Efter franskmændenes 1-0 scoring duftede det i en periode af en potentiel afklapsning af Danmark, men et par danske udskiftninger og et par franske skader til Varane og Mbappe ændrede kampens forløb. De forsvarende Nations League og VM-vindere fra Frankrig tager formentlig ikke nederlaget til Danmark så tungt, og med endnu en kamp allerede mandag aften, er der rig mulighed for hurtigt at komme tilbage på sejrssporet.

Kroatien:

  • Ivan Perisic (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Frankrig:

  • Raphaël Varane  (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kylian Mbappe (Kant, Fast) – Skadet

Kroatien forventet startopstilling: Livakovic; Juranovic, Vida, Caleta-Car, Barisic; Modric, Kovacic; Vlasic, Pasalic, Orsic; Kramaric

Frankrig forventet startopstilling: Lloris; Kimpembe, L. Hernandez, Kounde; Clauss, Tchouameni, Rabiot, T. Hernandez; Griezmann; Benzema, Nkunku


Odds på Kroatien – Frankrig

Bookmakerne tror på, at Frankrig løber med sejren.


Odds-forslag: Svag kroatisk defensiv på overarbejde

Resultatmæssigt var det både overraskende og skuffende for Kroatien, såvel som Frankrig, at gå tomhændede fra hjemmekampene mod henholdsvis Østrig og Danmark. Men så skidt præsterede de to mandskaber altså heller ikke. Kroatien var fint med i 1.halvleg i hvert fald, og Frankrig spillede en udmærket kamp mod Danmark, men havde ikke ligefrem marginalerne på deres side.

Mbappe og Varane måtte udgå for Les Bleus senest og bliver heller ikke klar her, men så er det godt, at franskmændene også har masser af stjerner på bænken, blandt andet bliver det spændende at se Nkunku i front sammen med Benzema. Kroatien har et helt udmærket mandskab, men defensiven er altså ikke helt god, som vi også fik bekræftet ved fredagens nederlag til Østrig. Det er i de bagerste geledder, at Kroatien er mindst profileret, og derfor tror jeg heller ikke på, at de får noget med fra mødet med Frankrigs offensive arsenal. Anbefalingen lyder på en sejr til Frankrig, som tilfældet også var det to gange i seneste udgave af Nations League.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,05
Frankrig vinder
Gå til marathonbet *


Kroatien – Frankrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Kroatien tabte skuffende med 3-0 i hjemmekampen mod Østrig fredag aften.

  • Måske endnu mere skuffende, så tabte Frankrig til Danmark med 2-1 hjemme på Stade de France.

  • Kroatiens midtbane er deres stærkeste våben, hvilket også ses på topscorerne fra VM-kvalen. Pasalic, Modric og Perisic delte nemlig topscorerværdigheden for Kroatien med 3 mål hver.
  • Karim Benzema har haft en vanvittig sæson for Real Madrid, og minsandten om han ikke også legede kispus med det danske forsvar i fredags!

  • I seneste Nations League krydsede de to nationer klinger to gange, og Frankrig vandt i begge tilfælde.

  • De seneste tre indbyrdes opgør mellem Spanien og Portugal er endt uafgjort. Mon ikke, at det også bliver en tæt omgang torsdag?


Expected Goals: Kroatien vs. Frankrig – de seneste tre kampe

KroatienResultatxGFrankrigResultatxG
Kroatien – Østrig(0-3)1,23 – 1,38Frankrig – Danmark(1-2) 2,2 – 0,97 
Kroatien – Bulgarien(2-1)2,34 – 1,14Frankrig – Sydafrika(5-0) 4,32 – 0,04 
Kroatien – Slovenien(1-1) 1,87 – 0,43 Frankrig – Elfenbenskysten(2-1)1,68 – 0,32
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Kroatien – Frankrig?

Kroatien – Frankrig spilles den 6. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Kroatien – Frankrig?

Kroatien – Frankrig spilles på Stadion Poljud i Split

Skriv første kommentar

Skriv et svar