18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kroatien – Danmark: Odds og optakt den 22. september 2022

Der venter en vanskelig opgave for Højbjerg og Danmark, når de gæster Zagreb torsdag. (Foto: Bildbyrån)

Det er næsten en finale i Nations Leagues gruppe A. Kroatien har syv point og Danmark ni point. Vinder danskerne, er de sikre på at slutte øverst i gruppen og erobre en plads i Final4. Bliver det til uafgjort, skal Danmark ‘bare’ slå Frankrig i den sidste kamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kroatien – Danmark. Der er kampstart torsdag d. 22. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Kroatien – Danmark: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Davide Massa, Italien
Stadion: Stadion Maksimir, Zagreb, Kroatien
Vejret: 11° og let vind

Optakt til Kroatien – Danmark: Skader, karantæner og startopstillinger

To udesejre i henholdsvis København og Paris slyngede Kroatien tilbage i spillet om gruppesejren efter blot et point i de første to kampe, der bød på det overrumplende 3:0-nederlag mod Østrig. Kroaterne har indtil videre hentet blot et point i deres to hjemmekampe, mens de har fuld plade på udebane. Det skal de have repareret, hvis ikke de skal se drømmen om Final4 forsvinde i en dansk horisont torsdag aften. 

Siden juni har Sime Vrsaljko stillet landsholdsstøvlerne på hylden og pensioneret sig selv fra landsholdet, men den aldrig aldrende Duracell-kanin Luka Modric er stadig at finde på den helt uhyggeligt stærke midtbane med ham, Brozovic og Kovacic. 307 landskampe har de tre samlet set. Stor erfaring. Skyhøjt niveau. 

Danmark har ikke en lige så erfaren midtbane, men der er nu rigeligt med landskampe, hvis den centrale triangel består af Højbjerg, Delaney og Eriksen. 232 kampe kan de præsentere i fællesskab, og det er ikke helt ringe. Lidt bekymrende er det, at Delaney har svært ved for alvor at gøre krav på en startplads i Sevilla FC, der nu i øvrigt også har hentet Dolberg til klubben. Han tilbringer desværre også mere tid på bænken end banen. 

Det giver Danmark en udfordring i angrebet. Poulsen er ude. Cornelius er ude. Han skulle aldrig have spist de to franskmænd. For han har ikke scoret på landsholdet siden. Så enten skal Hjulmand centralt have Dolberg, som må være ude af kampform. Eller Rasmus Højlund, der endnu ikke har debuteret på A-landsholdet men som til gengæld får fornuftigt med spilletid i Atalanta, hvor han har scoret og søndag lagde op til Atalantas 1:0-mål i udesejren mod Roma. 


Kroatien:

  • Sime Vrsaljko (Back, Fast) – Pensioneret fra landsholdet


Danmark:

  • Jesper Lindstrøm (Midtbane, Fast/Reserve) – Sygdom
  • Robert Skov (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Yussuf Poulsen (Angreb, Fast) – Skadet
  • Andreas Cornelius (Angreb, Fast) – Skadet

Kroatien forventet startopstilling: Ivusic; Stanisic, Erlic, Sutalo, Juranovic; Modric, Brozovic, Kovacic; Pasalic, Kramaric, Orsic.

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Kristensen, Andersen, Nelsson, Mæhle; Højbjerg, Delaney, Eriksen; Olsen, Højlund, Braithwaite.


Odds på Kroatien – Danmark

Et kig på bookmakernes odds viser, de regner med en tæt kamp, men hvis de skal pege på en vinder, går de med Kroatien.


Odds-forslag: Afventende begyndelse på ekstremt vigtig kamp

Da de mødtes tilbage i juni, var stillingen 0:0 ved pausen. Kroatien så ud til at have besluttet at krige sig igennem første halvleg i håb om, at de så kunne bringe friske kræfter til anden halvleg og få et overtag. Det virkede. Så det bliver spændende at se, hvad trænerne finder på denne gang for at udmanøvrere modstanderen. 

De to nationer mødtes også tilbage i 2018 i VM-ottendedelsfinalen, og dengang var stillingen 1:1 ved halvtid efter en voldsom åbning med to mål i kampens første fire minutter. Helt så hektisk bliver det vel næppe denne gang, og man kan godt forestille sig, begge hold være tilfredse med uafgjort langt hen i kampen.

Måske endda helt til slutfløjtet, for det vil betyde, kroaterne har en tilsyneladende lettere modstander i sidste runde, hvor de møder Østrig, mens Danmark møder et fransk mandskab, der spræller for livet i bunden af gruppen. 

Omvendt vil uafgjort for danskerne betyde, at de stadig selv kan afgøre det hele i en afgørende kamp i Parken. Heller ikke et dårligt scenarie. Meget kan gå anderledes undervejs. Men anbefalingen tror på, at en stram gameplan vil føre de to hold til pause med uafgjort på tavlen. Formentlig målløst, men vi holder døren åben for endnu et par freakscoringer og 1:1. Men pausekrydset! Det er vores bud. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,02
1. halvleg X
Gå til Marathonbet *


Kroatien – Danmark: Statistik, topscorer og H2H

  • Kroatien er nummer 2 i Nations League gruppe 1 med 7 point efter 4 runder. 

  • Kroatiens statistik siger 2-1-1 og 3:4.

  • Danmark topper gruppen med 9 point for de første 4 kampe. 

  • Tallene for Danmark er 3-0-1, mens den danske målscore er 6:3.

  • 3 spillere har scoret hver 1 gang for Kroatien, og det gør dem til holdets delte farligste målskytter. Det drejer sig om Andrej Kramaric, Luka Modric og Mario Pasalic.

  • Danmarks topscorer er Andreas Cornelius, der har nettet 2 gange.
     

Expected Goals: Kroatien – Danmarkde seneste tre kampe:

HB KøgeResultatxGJuventusResultatxG
Frankrig – Kroatien(0-1)0,86 – 1,05Danmark – Østrig(2-0) 1,47 – 0,37
Danmark – Kroatien(0-1)0,55 – 1,01Danmark – Kroatien(0-1)0,55 – 1,01
Kroatien – Frankrig(1-1) 1,54 – 0,76Østrig – Danmark(1-2)  2,42 – 0,92
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Kroatien – Danmark?

Kroatien – Danmark spilles torsdag den 22. september 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Kroatien – Danmark?

Kroatien – Danmark spilles på Stadion Maksimir i Zagreb i Kroatien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar