18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nations League 2024 kampe

På denne side giver dig overblikket over alle kampene i Nations League. Brug Nations League kampprogrammet til at sikre, at du aldrig misser en landskamp, du er interesseret i. Se listen med kampe til Nations League Finals fra d. 14. til d. 18. juni 2023.

Nations League kampprogram

Nations League er nået til slutspillet, Nations League Finals. Find Nations League kampprogrammet for slutspillet herunder.

Danmarks Nations League kampe

I tabellen herunder kan du se, hvornår Danmark skal spille Nations League. Du kan se alle danske Nations League kampe direkte på TV2 og TV2 Play.

Dato og tidKampResultat
03-06-2022 – kl. 20:45Frankrig – Danmark1-2
06-06-2022 – kl. 20:45Østrig – Danmark1-2
10-06-2022 – kl. 20:45Danmark – Kroatien1-2
13-06-2022 – kl. 20:45Danmark – Østrig2-0
22-09-2022 – kl. 20:45Kroatien – Danmark2-1
25-09-2022 – kl. 20:45Danmark – Frankrig2-0

I øjeblikket er der ikke planlagt kommende kampe med Danmark i Nations League, da Danmark ikke formåede at kvalificere sig til Nations League Finals.

Nations League 2024 program: De fem største kampe

2. juni 2022
Spanien – Portugal (A: Gruppe 2)

To af europæisk fodbolds stærkeste nationer er også naboer på den iberiske halvø. De har mødtes tre gange siden 2018. Ved VM i Rusland delte de i en forrygende fodboldkamp 3:3 i den indledende gruppe og gik begge videre. Og de røg efterfølgende begge ud i ottendedelsfinalerne. 

Siden dén VM-slutrunde har de mødt hinanden to gange i testkampe, og de er også begge endt uafgjort men dog med noget mere afdæmpede 0:0. I det hele taget deler de ofte, når de mødes. Ni af de seneste 13 indbyrdes kampe er endt uafgjort, og til dette opgør kan spanierne vel glæde sig over, at de på hjemmebane ikke har tabt til Portugal siden 1937.

Nu er de så i gruppe sammen i Nations League, og de åbner gruppe to med en duel på Benito Villamarin i Sevilla. Spanien fik lige akkurat knebet sig foran Sverige i VM-kvalifikationen, fordi svenskerne dummede sig i Georgien. Dermed krabbede Spanien sig foran Sverige og tog den direkte billet til Qatar. 

Så let gik det ikke for Portugal, der hjemme tabte gruppefinalen mod Serbien på en scoring i kampens overtid af temmeligt målfarlige Mitrovic. Så måtte portugiserne den lange vej via playoff, og de trak endda et potentielt vanskeligt finalemøde med Italien. De azurblå snublede dog mod Nordmakedonien, og så kunne Portugal sikre sig VM-billetter ved først at slå Tyrkiet og siden nordmakedonerne.

Ruben Dias og Cristiano Ronaldo (Foto: Bildbyrån)

7. juni 2022
Tyskland – England (A: gruppe 3)

Et af de der ikoniske matchups som fodbolden byder på så herligt mange af. Tyskland og England udkæmpede en af de mest debatterede VM-finaler nogensinde helt tilbage i 1966, og dengang var det uden VAR og goal line technology, så vi diskuterer stadig her 56 år senere, om ‘den var inde eller ej?’ 

Tyskland har kun tre gange siden 1937 tabt en VM-kvalifikationskamp på hjemmebane. Det var i 1985 til Portugal (0:1), i den seneste kvalifikation mod Nordmakedonien (1:2) og så i 2001, hvor Michael Owen og resten af England massakrerede tyskerne 5:1 i München. 

Nu mødes de igen. I München. Allianz Arena lægger græs til denne klassiker, som samtidig er en gentagelse af EM-ottendedelsfinalen fra sidste sommers slutrunde. Dengang vandt England 2:0 efter mål af Sterling og Kane, så det er tyskerne, der har revanche til gode. ‘Igen’ vil nogen mene. 

Die Mannschaft har udskiftet Joggi Löw på trænerbænken med Hansi Flick, der åbnede sin konto som Bundestrainer med otte sejre og en score på 33:2. Senest blev det så endelig en anelse menneskeligt, da de delte 1:1 med Holland i en testkamp.

Karim Adeyemi er skiftet til Borussia Dortmund og er formentlig også klar til at serie-score på det tyske landshold. (Foto: Bildbyrån)

10. juni 2022
Danmark – Kroatien (A: Gruppe 1)

Den tredje kamp i denne omgangs Nations League for Danmark bliver samtidig den første hjemmekamp, og det er selvfølgelig i Parken for de rødhvide drenge. De åbner gruppen ude mod Frankrig og Østrig, men her er de altså hjemme i trygge rammer. 

Kroatien nåede godt nok VM-finalen i 2018, men det er trods alt fire år siden. Ved Nations League 20-21 sluttede de med nød og næppe på tredjepladsen i en gruppe med Frankrig, Portugal og Sverige. Det blev til hjemmesejr mod svenskerne og så fem nederlag, men på målscore reddede kroaterne altså endnu en sæson i league A. Ved sidste sommers EM-slutrunde spillede Kroatien ottendedelsfinale i Parken mod Spanien og leverede en forrygende fodboldkamp, der endte 3:3, før Spanien i forlængelsen scorede to gange og gik videre. Så kroaterne har spillet fantastisk i Parken før. Og tabt. 

De danske drenge bobler i disse år. Semifinale ved EM-slutrunden sidste sommer. En suveræn VM-kvalifikation og billetter til Qatar senere på året. Og i Nations League er det i de to første versioner blevet til oprykning fra B til A og i league A var danskerne én enkelt sejr i den afsluttende kamp mod Belgien fra en plads i Final4. Der er grobund for optimisme på danskernes vegne.

Vi vil gerne se mere til Joakim Mæhles yderside i Parken. (Foto: Bildbyrån)

11. juni 2022
England – Italien (A: Gruppe 3)

De spiller ganske vist på Molineux i Wolverhampton og ikke på Wembley, men det ændrer ikke på, at vi her får en gentagelse af EM-finalen fra 2021. Siden finalen har England vundet syv og spillet to uafgjort med scoren 35:3, og de kvalificerede sig sikkert til VM i Qatar. 

De italienske europamestre har til gengæld været en ynk, og de tabte i VM-playoff til Nordmakedonien 0:1, efter de havde smidt førstepladsen i gruppen til Schweiz via en uinspireret 0:0 hjemme mod Nordirland. 

England er temmeligt klare favoritter her, og de vil helt sikkert være optændte af hævntørst og af at bevise, det var en fejl, de ikke hapsede EM-trofæet. Men var det nu en fejl? Englænderne har 15 gange deltaget i EM – enten kvalifikationen eller slutrunder – og de har vundet nul gange. Nul. I pokalskabet kan de stadig glæde sig over VM-titlen fra 1966. Men det er altså efterhånden mange år siden. 

Italien har omvendt et dugfriskt EM-trofæ fra 2021 stående, og italienernes seneste VM-titel ud af i alt fire vandt de så nyligt som 2006. Men nøj de skuffede i VM-kvalifikationen, og der må være et generationsskifte på vej hos Italien.

I Gianluigi Donnarumma bør Italien have et fast holdepunkt og en sikker ankermand mange år frem. (Foto: Bildbyrån)

25. september 2022 
Danmark – Frankrig (A: Gruppe 1)

Det er ganske ofte, Danmark og Frankrig løber ind i hinanden ved slutrunder og i turneringer. Her kommer Frankrig med al den tyngde, det giver at være forsvarende Nations League-vinder, og det er et frygtindgydende mandskab med profiler som Mbappé, Pogba og Kanté, og de nye powerhouses i byen som Nkunku, Tchouameni og Guendouzi. 

Danmark har dog ingen grund til at frygte nogen. Semifinale ved EM sidste sommer og en suveræn VM-kvalifikation. Christian Eriksen er endda tilbage, og han ligner i meget høj grad en mand, der nyder at have fået endnu en chance for at spille fodbold på højt plan.  

Nations League har været en fest for danskerne. Først blev Wales og Irland fejet af bordet, så Danmark rykkede op i league A. Dér blev det så blandt andet til dansk sejr på Wembley mod England og en godkendt 2. plads, og hvis alt går efter planen i denne omgang, kan det her være en gruppefinale mod Frankrig på sidste spilledag. Se det for dig: ‘Et fyldt Parken på en smuk sensommerdag i september med lunt vejr og et veloplagt dansk landshold. Sejr til Hjulmand og hans drenge og en tur til Final4. Vi krydser fingre.

Det er svært ikke at smile stort ved tanken om Eriksen i topform i Parken. (Foto: Bildbyrån)

Nations League 2024 live streaming

TV2 har rettighederne til at vise Nations League i Danmark. Dermed kan du live streame Nations League på streamingtjenesten TV2 Play – og det gælder ikke kun for Danmarks kampe!

Nations League på SpilXperten

Vil du helt tæt på Nations League? Bare rolig, vi dækker naturligvis meget mere end bare Nations League kampprogrammet, som du ser ovenfor. Klik dig videre til vores hovedside for Nations League for at komme ordentligt i stemning til alle de kommende landskampe.

Bemærk: Vi dækker alle de største Nations League-kampe, inklusive alle Danmarks, med dedikerede kampoptakter på SpilXperten. Gå direkte til optakterne her:

Hvornår spiller Danmark i Nations League 2024?

Danmark er endnu ikke indtrådt i turneringen i 2023.

Kan man live streame Nations League 2024?

Ja, du kan live streame Nations League på TV2 Play.