18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Italien – Tyskland: Odds og optakt den 4. juni 2022

Italienerne gestikulerer traditionen tro, men det ændrer ikke ved, at præstationerne har været for ringe siden EM-triumfen i sommer. (Foto: Bildbyrån)
Italienerne gestikulerer traditionen tro, men det ændrer ikke ved, at præstationerne har været for ringe siden EM-triumfen sidste sommer. (Foto: Bildbyrån)

Lørdag aften tager Italien imod Tyskland i Nations League gruppe 3, som også inkluderer England og Ungarn. Opgøret emmer af storhed, for vi har nemlig at gøre med to af de mest stolte fodboldnationer i verden. Italien befinder sig dog i lidt af en krise efter det mislykkede forsøg på at spille sig til VM, og spørgsmålet er, om de kan få rettet op på den synkende skude mod så stærk en modstander som Tyskland? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – Tyskland. Der er kampstart lørdag d. 4. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Italien – Tyskland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Srdjan Jovanovic
Stadion: Stadio Renato Dell’Ara, Bologna
Vejret: 26° og svag vind


Optakt til Italien – Tyskland: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi har nogle fede kampe i vente fra Nations Leagues gruppe 3, som indeholder tre kæmpe fodboldnationer i Italien, Tyskland og England, og så en miniput i form af Ungarn. Selvom Italien ikke rammer niveau for tiden, så gør deres historie og bedrift ved seneste EM-slurunde, at gruppen snildt kunne gå under betegnelsen ‘dødens gruppe’. Ungarn bliver formentlig ikke levnet mange chancer her, og de må være trætte af at de endnu engang er havnet i en dynamitgruppe.

Højt at flyve, dybt at falde. Ordsproget passer helt perfekt på det italienske landshold, som efter en fantastisk EM-slutrunde, der endte med guldmedaljer om halsen, ikke har formået at spille sig med til VM i Qatar. Det er anden gang i træk at de stolte italienere misser en VM-slutrunde, og måden det skete på må stadig sidde dybt i spillerne. Én ting var at ende som 2’er efter Schweiz i gruppespillet, men nederlaget, på hjemmebane mod Nordmakedonien, i playoff-semifinalen gør formentlig stadig ondt i hjertet. Italien var i aktion onsdag i Finalissima, hvor de fik en 3-0 røvfuld af Copa America-vinderne fra Argentina. Umiddelbart er der ikke forbedring at spore hos Mancini og co., som ikke tilnærmelsesvis har leveret på det niveau vi så ved EM-slutrunden i sommer. Italienernes offensiv ser ualmindeligt tam ud for tiden, og er i tre af de seneste fire kampe gået fra banen uden at score. Det skal der rettes op på, hvis de forsvarende EM-vindere skal gøre sig forhåbninger om at matche Tyskland og England her i Nations League.

Tyskland har haft et par magre slutrunder over de seneste år. Ved VM i 2018 blev det til et sensationelt exit i gruppespillet i en ellers blød gruppe med Sydkorea, Sverige og Mexico, mens det ved EM i 2020 blev til exit allerede i ottendedelsfinalen, da de løb panden mod muren mod de senere sølvvindere fra England. Tyskerne har gennemgået et delvist generationsskifte over de seneste par år, og spørgsmålet er nu, om de er klar til at høste frugterne? Holdet er spækket med unge kvalitetsspillere krydret med rutinerede kræfter som Müller og Neuer. Die Mannschaft strøg igennem VM-kvalen, hvor de hentede ni sejre ud af ti mulige, og endte med hele 9 point ned til nærmeste forfølger. Efter mange kampe mod bløde modstandere i kvalen, bliver det nu spændende at se tyskerne matchet af store fodboldnationer som Italien og England.

Italien:

  • Marco Verratti (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
  • Ciro Immobile (Angreb, Fast) – Skadet
  • Domenico Berardi (Kant, Fast) – Skadet

Tyskland:

  • Julian Draxler (Kant, Reserve) – Skadet

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Bastoni, Emerson; Barella, Jorginho, Tonali; Bernardeschi, Belotti, Pellegrini

Tyskland forventet startopstilling: Neuer; Kimmich, Rudiger, Schlotterbeck, Raum; Gundogan, Goretzka; Havertz, Muller, Sané; Werner


Odds på Italien – Tyskland

Bookmakerne har svært ved at pege på en favorit i denne duel.


Odds-forslag: Italienerne får endnu et hak i tuden

Det er virkelig kun gået én vej for Italien siden sidste sommer, hvor de var højt på strå med en fantastisk lang stime af ubesejrede kampe og tilmed kronede det hele af med at vinde EM. Her et lille år senere befinder Italien sig vel nærmest i en regulær krise. For anden gang i rap glippede de en VM-slutrunde, denne gang med et uhørt nederlag til Nordmakedonien i playoff-semifinalen, og umiddelbart er der ikke forbedring at spore. Onsdag fik italienerne ikke et ben til jorden mod Argentina, som vandt Finalissima med 3-0. Derfor har jeg også bange anelser på vegne af gli azzurri til denne kamp mod Tyskland. Italien må undvære flere af deres allerbedste spillere fra EM i Verratti, Berardi, Chiesa og Immobile, og det gør ikke ligefrem vinderchancerne større.

Tyskland leverede fremragende i VM-kvalen, hvor de vandt ni af ti kampe med en flot målscore på 36:4. Modstanderne i gruppen må også siges, at have været ganske overkommelige, og derfor bliver det spændende at se tyskerne i aktion mod et hold fra samme hylde som dem selv. Seneste kamp for Tyskland var en 1-1’er mod ligeså habile Holland, her spillede Die Mannschaft godt, og havde da også fortjent sejren. Hvis gæsterne kan præstere på samme niveau her mod et såret italiensk landshold, så kan jeg ikke forestille mig andet end at det må kaste fuldt udbytte af sig. Italien er så tandløse for tiden, at blot et enkelt tysk mål sagtens kan være nok til at løbe med 3 point.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,71
Tyskland vinder
Gå til marathonbet *


Italien – Tyskland: Statistik, topscorer og H2H

  • Italien kommer ikke med til VM. For anden gang i træk fejlede italienerne, først med en 2.pladsen i gruppespillet efter Schweiz, og siden med et sensationelt nederlag til Nordmakedonien i playoff-semifinalen.

  • Tyskland er til gengæld klar til vinterens VM-slutrunde efter en overbevisende kval, som kastede ni sejre og et enkelt nederlag af sig.

  • Italien har store problemer med målscoringen, hvilket også illustreres på topscorerlisten fra VM-kvalen, hvor Di Lorenzo, Immobile og Kean delte topscorerværdigheden med sølle 2 mål hver.

  • Gundogan, Gnabry og Werner delte topscorerværdigheden for Tyskland i kvalen med 5 mål hver.

  • Seneste indbyrdes opgør mellem de to stolte fodboldnationer var til EM i 2016, hvor Tyskland trak det længste strå i kvartfinalen, som de vandt efter straffesparkskonkurrence.


Expected Goals: Italien vs. Tyskland – de seneste tre kampe

ItalienResultatxGTysklandResultatxG
Italien – Argentina(0-3)0,68 – 2,1Holland – Tyskland(1-1) 1,31 – 1,3 
Tyrkiet – Italien(2-3)1,82 – 0,97Tyskland – Israel(2-0) 3,39 – 0,98 
Italien – Nordmakedonien(0-1) 2,66 – 0,09 Armenien – Tyskland(1-4)1,02 – 3,28
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Italien – Tyskland?

Italien – Tyskland spilles den 4. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Italien – Tyskland?

Italien – Tyskland spilles på Stadio Renato Dell’Ara i Bologna

Skriv første kommentar

Skriv et svar