18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Italien – England: Odds og optakt den 23. september 2022

Harry Kane står noteret for Englands eneste mål i de fire første Nations League-kampe. Der er plads til forbedring. (Foto: Bildbyrån)
Harry Kane står noteret for Englands eneste mål i de fire første Nations League-kampe. Der er plads til forbedring. (Foto: Bildbyrån)

England har endnu første sejr til gode i Nations League, hvor de senest tabte hele 4-0 hjemme mod Ungarn. Derfor må man forvente en trodsreaktion, når Southgates mandskab fredag aften gæster Italien. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Italien – England. Der er kampstart fredag d. 23. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Italien – England: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesus Gil
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 18° og svag vind

Optakt til Italien – England: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er en kæmpe kamp i vente fredag aften i Milano, når de to EM-finalister, Italien og England, brager sammen på San Siro. Gruppen, som også indeholder Tyskland og Ungarn, må siges at være noget af en dynamitgruppen, men indtil videre er det ikke gået som man kunne forvente. Ungarn, som ikke var spået en jordisk chance, topper gruppen med 7 point, England står noteret for 2 point og har endnu ikke vundet, mens Tyskland og Italien er henholdsvis 2 og 3 i gruppen med 6 og 5 point.

Som bekendt missede Italien den forstående VM-slutrunde, da de ikke kunne overkomme Nordmakedonien i kvalen, så træner Mancini har efterfølgende haft brug for at ryste posen, hvorfor vi har set en masse nye ansigter i den italienske trup her i Nations League. Indtil videre er det gået udmærket med x’er ude mod England og hjemme mod Tyskland, samt sejr over Ungarn, men senest kom de altså ned på jorden igen med et klart nederlag ude mos tyskerne.

England har langt fra imponeret i de første fire Nations League-kampe, som endnu ikke har kastet en sejr af sig. To nederlag til Ungarn er slet ikke godt nok, og det seneste på 4-0 var endda det største engelske hjemmebanenederlag i 94 år. AV! Englænderne har fået X i de to storkampe mod Italien og Tyskland, men har altså blot scoret ét mål i de fire gruppespilskampe, og det stemmer ikke helt overens, når man tænker på det væld af offensive profiler de råder over. Der er virkelig noget at arbejde på for Southgate.

Italien:

 • Marco Verratti (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet
 • Lorenzo Pellegrini (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Domenico Berardi (Kant, Fast) – Skadet
 • Matteo Politano (Kant, Reserve) – Skadet

England:

 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Jordan Pickford (Målmand, Fast) – Skadet
 • John Stones (Forsvar, Fast/Reserve) – Karantæne

Italien forventet startopstilling: Donnarumma; Toloi, Bonucci, Bastoni; Di Lorenzo, Barella, Jorginho, Tonali, Emerson; Immobile, Raspadori.

England forventet startopstilling: Ramsdale; James, Tomori, Maguire, Trippier; Ward-Prowse, Rice; Sterling, Mount, Grealish; Kane


Odds på Italien – England

Bookmakerne tror mest på gæsterne i denne duel.


Odds-forslag: Endnu en deler mellem Italien og England

‘Dødens Gruppe’ i Nations League indeholdende kæmpe fodboldnationer i Italien, England og Tyskland har fået et overraskende tophold i Ungarn, og med to spillerunder tilbage er mulighederne for at få en overraskende nedrykker i den grad også til stede. Englands skæbne kan være afgjort med et nederlag her til Italien, så der er virkelig noget at kæmpe for.

Efter de fire første gruppekampe springer det i øjnene, at England blot har scoret et enkelt mål undervejs. I øvrigt på straffespark. Angrebsspillet flyder altså ikke som det skal for Southgates mandskab, som her kommer på en kompliceret opgave. Italien vil med uafgjort stå fint i fordel til overlevelse i Nations Leagues øverste lag, og derfor må man også forvente, at de ikke kommer til at angribe med hovedet under armen, men i højere grad lurer på omstillingerne. Første indbyrdes opgør mellem de to nationer her i gruppen endte uden mål, og jeg forestiller mig endnu en tæt affære her. Anbefalingen lyder på endnu en pointdeler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,35
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Italien – England: Statistik, topscorer og H2H

 • Italien er nummer 3 i gruppen med 5 point i fire kampe.
 • England er sidste i gruppen med kun 2 point i fire kampe.

 • Romas Lorenzo Pellegrini er mest scorende italiener i turneringen med to scoringer.

 • England eneste scoring i de fire kampe blev sat ind af Harry Kane på straffespark.

 • Tilbage i juni delte de to EM-finalister i porten her i Nations League efter 0-0.


Expected Goals: Italien vs. England – de seneste tre kampe

ItalienResultatxGEnglandResultatxG
Tyskland – Italien(5-2)3,66 – 1,9England – Ungarn(0-4) 0,72 – 0,6 
England – Italien(0-0)2,17 – 1,22England – Italien(0-0)2,17 – 1,22
Italien – Ungarn(2-1) 1,62 – 1,07Tyskland – England(1-1)0,83 – 1,68
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Italien – England?

Italien – England spilles den 23. september 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Italien – England?

Italien – England spilles på San Siro i Milano

1 Kommentar

Skriv et svar

 1. Mads Larsen

  Både Sandro Tonali og Ciro Immobile er udeladt af kamptruppen til i aften.