18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Holland – Belgien: Odds og optakt den 25. september 2022

Holland er 3 point foran Belgien før denne sidste og afgørende kamp. (Foto: Bildbyrån)
Holland er 3 point foran Belgien før denne sidste og afgørende kamp. (Foto: Bildbyrån)

Holland er meget tæt på at sikre et spot i Final Four! Hollænderne fører gruppen med 3 point ned til søndagens modstander fra Belgien, som tilmed står dårlig stillet, hvis det skulle blive til pointlighed. Klarer Holland skærene eller kan belgierne nå at overraske? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holland – Belgien. Der er kampstart søndag d. 25. september 2022 kl. 20:45 på TV2 Sport eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Holland – Belgien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Anthony Taylor
Stadion: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Vejret: 13° og let vind

Optakt til Holland – Belgien: Skader, karantæner og startopstillinger

Søndag aften får vi afgørelsen på Nations League A Gruppe 4, og her står hjemmeholdet med særdeles gode kort på hånden for at sikre Final Four-billetten. Holland topper nemlig gruppen med 13 point, mens naboerne fra Belgien følger efter med 10 point. Der er selvfølgelig 3 point på spil her, så Belgien kan godt overhale indenom, problemet for gæsterne er dog, at direkte indbyrdes opgør vægter højest ved pointlighed. Belgien tabte det omvendte opgør med hele 4-1, så en snæver sejr her er altså ikke nok til at ende øverst i tabellen.

Gode gamle Louis Van Gaal overtog tøjlerne for det hollandske landshold efter den skuffende EM-slutrunde i 2021 med De Boer ved roret, og han kan altså endnu den 71-årige træner. Holland er ubesejrede i de seneste 14 kampe, der var ingen problemer med at sikre 1.pladsen i VM-kvalen, og nu ligner det unægtelig endnu en topplacering for de orange. Torsdag kunne hollænderne tage et stort skridt mod Final Four med en sejr ude over Polen, og det skulle vise sig at blive en smal sag. En sikker 2-0 sejr på fremmed græs gør, at Val Gaals mandskab kan godt ind til dette opgør med nogenlunde ro i sjælen.

Umiddelbart synes jeg ikke, at det belgiske landshold er hvad det har været. Der er selvfølgelig fortsat store stjerner i blandt som De Bruyne og Courtois, men spillere som Hazard og Lukaku har set langt bedre ud end de gør i skrivende stund. Belgien er stadig stærke, men om de kan bide skeer med de allerbedste er jeg ikke sikker på. Der var dog ingen problemer med at kvalificere sig til VM, og her i Nations League er det kun blevet til et enkelt nederlag, mens de resterende kampe er endt i etmåls-sejre. Der skal en kæmpe præstation til, hvis de skal nuppe 1.pladsen her, og endnu en snæver sejr er altså ikke engang nok.


Holland:

  • Memphis Depay (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Teun Koopmeiners (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom


Belgien:

  • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet

Holland forventet startopstilling: Pasveer; Timber, van Dijk, Ake; Dumfries, De Roon, De Jong, Berguis, Blind; Bergwijn, Gakpo

Belgien forventet startopstilling: Courtois; Alderweireld, Vertonghen, Theate; Castagne, Tielemans, Witsel, Carrasco; De Bruyne, Hazard; Batshuayi


Odds på Holland – Belgien

Et kig på bookmakernes odds viser, de tror mest på gæsterne.


Odds-forslag: Belgien på måljagt!

Der er en fed kampe i vente fra Nations League Gruppe 4 søndag aften, når de to nabolande, Holland og Belgien, skal i direkte duel om 1.pladsen i gruppen. Der skal dog en kæmpe præstation til for gæsterne, hvis der skal rykkes ved den aktuelle stilling, da de tabte med 4-1 i det omvendte opgør. Belgien skal minimum vinde med tre overskydende mål som Holland gjorde det, og skal som minimum også på måltavlen fire gange akkurat som Holland. Dermed er der i den grad lagt i kakkelovnen til en underholdende affære. Belgien har intet at tabe.

Jeg regner ikke med, at det lykkes Belgien at lave det mirakuløse comeback her, men jeg regner med, at de som minimum giver det et skud. Ingen af de to mandskaber er uigennemtrængelige defensivt, men har til gengæld masser af offensiv kvalitet, hvorfor der sagtens kunne komme gang i målscoringen i begge ender. Hvis Belgien pludselig øjner miraklet kan det blive rigtig målrigt, og som minimum tror jeg på, at der kommer mere end 2.5 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,78
Over 2.5 mål
Gå til unibet *

Holland – Belgien: Statistik, topscorer og H2H

  • Holland er nummer 1 i Nations League A Gruppe 4 med 13 point efter fem kampe.

  • Belgien er nummer 2 i gruppen med 10 point efter fem kampe.

  • Memphis Depay er topscorer for hollænderne med tre scoringer i Nations League.

  • Micky Batshuayi er mest scorende belgier, ligeledes med tre scoringer.

  • Holland vandt det omvendte opgør med hele 4-1, og så endda på udebane.

     
Info
NavnHollandHOL
Land
Holland
HOL
CheftrænerLouis van Gaal
Form
Statistik
Turnering
EM Gruppe C
Kampe spillet
4
Mål
8
Mål imod
4
Rent bur
2
Gule kort
3
Røde kort
1
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 4
Kampe spillet
4
Mål
11
Mål imod
6
Gule kort
7
Info
NavnBelgienBEL
Land
Belgien
BEL
CheftrænerRoberto Martinez
Websitewww.footbel.be
Form
Statistik
Turnering
EM Gruppe B
Kampe spillet
5
Mål
9
Mål imod
3
Rent bur
3
Gule kort
4
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 4
Kampe spillet
4
Mål
9
Mål imod
6
Rent bur
1
Gule kort
4

Expected Goals: Holland vs. Belgien – de seneste tre kampe:

HollandResultatxGBelgienResultatxG
Polen – Holland(0-2)0,6 – 1,11Belgien – Wales(2-1) 2,3 – 0,64
Holland – Wales(3-2) 1,52 – 1,51Polen – Belgien(0-1)1,17 – 0,92
Holland – Polen(2-2)2,58 – 0,74Wales – Belgien(1-1)  1,28 – 1,32
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Holland – Belgien?

Holland – Belgien spilles søndag den 25. september 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Holland – Belgien?

Holland – Belgien spilles på Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Skriv et svar