18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frankrig – Kroatien: Odds og optakt den 13. juni 2022

Indskiftede Kylian Mbappe reddede et enkelt point hjem til Frankrig i udekampen mod Østrig. (Foto: Bildbyran)

Danmark topper stadig Nations League Gruppe 1 på trods af nederlaget til Kroatien søndag aften, og egentlig står det meget værre til hos de forsvarende verdensmestre fra Frankrig, som stadig er uden sejr og skraber bunden af gruppen. Får franskmændene endelig 3 point her i hjemmekampen mod Kroatien? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Kroatien. Der er kampstart mandag d. 13. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Frankrig – Kroatien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Orel Grinfeld
Stadion: Stade de France, Paris
Vejret: 21° og svag vind


Optakt til Frankrig – Kroatien: Skader, karantæner og startopstillinger

Okay… Så gik den ikke længere for Danmark, som ellers havde vundet de to første kampe i Nations Leagues Gruppe 1. Kroatien blev fredag aften en for en mundfuld for Hjulmand og co., som ellers spillede en helt fornuftig 1.halvleg af det opgør. Den kroatiske træner Dalic havde til kampen i Parken valgt at spare Modric og Kovacic fra start, og deres indtræden til 2.halvlegs start gjorde hele forskellen. Kroatien var som forvandlet med de to teknisk funderede topspillere, og derfor endte det også i en ganske fortjent 1-0 sejr på Pasalics scoring tyve minutter før tid. Dermed er kroaterne nu oppe på 4 point for tre kampe, og det må siges at være udmærket taget indsatsen i de to første kampe in mente.

Kroatiens 4 point er 2 mere end det de forsvarende Nations League- og verdensmestre fra Frankrig har formået at skrabe sammen i de tre første kampe. Det franske landshold er ellers pakket til randen med verdensstjerner, men indtil videre har det altså ikke rigtig klikket her i Nations League. Nederlaget til Danmark på Stade de France var ganske chokerende, og at det siden blot er blevet til 1-1 mod Kroatien og Østrig er ikke skide godt. De mange profiler hos franskmændene har selvfølgelig haft en lang sæson hos deres respektive topklubber på klubplan, men to point her i de tre første kampe er bare ikke godt nok med det spillermateriale Deschamp råder over. Men det er trods alt ikke værre end at en sejr her mod Kroatien potentielt kan sende Frankrig fra 4. til 2. plads. Mbappe startede ude senest, men kom ind i 2.halvleg og reddede et enkelt point hjem, og mon ikke, at han indtager græstæppet fra start mandag aften?

Frankrig:

  • Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Skadet

Kroatien:

  • Ivan Perisic (Kant, Fast) – Skadet

Frankrig forventet startopstilling: Maignan; Kounde, Saliba, Kimpembe; Clauss, Guendouzi, Tchouameni, T. Hernandez; Nkunku; Mbappe, Ben Yedder

Kroatien forventet startopstilling: Livakovic; Stanisic, Vida, Caleta-Car, Juranovic; Modric, Kovacic; Vlasic, Pasalic, Orsic; Kramaric


Odds på Frankrig – Kroatien

Bookmakerne tror på, at Frankrig løber med sejren.


Odds-forslag: Tankerne er allerede på all-inclusive på Ibiza

Kampene falder som perler på en snor her i Nations League, som bliver spillet lige efter en lang og krævende sæson med klubfodbold, og det kan man godt se på spillerne, trænerne, taktikken og prioriteringen. Det er også værd at huske på, at vi jo blot har med Nations League at gøre, og for mange tæller det ikke meget mere end en god gammeldags venskabskamp ville gøre. Der er blevet sparet, roteret og økonomiseret med profilerne på næsten alle landshold, og derfor er det også altid spændende at se hvem som stiller til start.

Mbappe er formentlig klar til en startplads denne gang, og det samme gælder for Kroatiens Modric og Kovacic, som startede ude mod Danmark. Dette er sidste kamp inden et velfortjent og kort sommerferie, og spørgsmålet er, om der er energi til meget mere? Ingen af de to nationer har imponeret synderligt i de tre første kampe, og jeg kunne også forestille mig, at dette ikke bliver et festfyrværkeri ala VM-finalen i 2018. To sommerferieparate nationer i en venskabsturnering, det lyder ikke vildt sexet og det bliver det formentlig heller ikke.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,00
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Frankrig – Kroatien: Statistik, topscorer og H2H

  • Ganske overraskende skraber Frankrig bunden af Gruppe 1 med 2 point efter tre kampe.

  • Kroatian er nummer 3 i gruppen med 4 point. Sejren mod Danmark lunede gevaldigt i den kroatiske lejr.

  • Frankrig har et væld af stjerner, og de mest sandsynlige målscorere må være Benzema og Mbappe, som allerede har fundet netmaskerne begge to.

  • Kroatien har scoret to gange i tre kampe, og her har målscorerne heddet Kramaric og Pasalic.

  • Det er ikke mere end en uge siden, at de to nationer senest krydsede klinger. Ved den lejlighed blev der delt i porten efter 1-1.


Expected Goals: Frankrig vs. Kroatien – de seneste tre kampe

FrankrigResultatxGKroatienResultatxG
Østrig – Frankrig (1-1)0,58 – 2Danmark – Kroatien(0-1) 0,56 – 0,77 
Kroatien – Frankrig(1-1) 1,5 – 0,76 Frankrig – Danmark(1-2) 2,2 – 0,97 
Frankrig – Danmark(1-2) 2,2 – 0,97 Kroatien – Østrig(0-3)1,23 – 1,38
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Frankrig – Kroatien?

Frankrig – Kroatien spilles mandag den 13. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Frankrig – Kroatien?

Frankrig – Kroatien spilles på Stade de France i Paris

Skriv første kommentar

Skriv et svar