18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frankrig – Danmark: Odds og optakt den 3. juni 2022

Christian Eriksen er tilbage for fuld kraft i rødt og hvidt. (Foto: Bildbyrån)

Frankrig er forsvarende vindere af Nations League, når de fredag aften tager mod Danmark i første kamp i gruppe 1 i League A. Men danskerne kan se tilbage på sidste sommers EM-slutrunde, hvor det trods savnet af Christian Eriksen blev til en semifinaleplads, mens Mbappé og Les Bleus røg ud allerede i ottendedelsfinalen. De to hold har også trukket hinanden ved VM-slutrunden senere på året, så de får set en del til hinanden i år. Dette er altså del 1. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Danmark. Der er kampstart fredag d. 3. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Frankrig – Danmark: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Zwayer, Tyskland
Stadion: Stade de France, Paris, Frankrig
Vejret: 25° og let vind


Optakt til Frankrig – Danmark: Skader, karantæner og startopstillinger

Der findes ikke noget alternativ for Frankrig: Sejr! Når man ser landets massive opbud af forrygende fodboldspillere, verdensstjerner og lovende talenter, er det da også et helt rimeligt krav. Så derfor er det en kæmpe skuffelse, når de må forlade en turnering tidligt, som de gjorde det sidste år som forsvarende verdensmestre og vice-europamestre og røg ud af EM-slutrunden i den første knockoutrunde. Av. 

De kan dog glæde sig over, at de har fået rigtig godt fat i Nations League. I den første version sluttede de godt nok 2’er i en tricky gruppe med Holland og Tyskland, men i seneste udgave gjorde de stort set rent bord med syv sejre og en uafgjort på vej til finalesejren mod Spanien, der blev slået via scoringer af Mbappé og Benzema. Det er nok ikke usandsynligt, at Danmark også kommer til at bokse med de to fredag aften. 

Danmark må undvære forsvarsgeneral og anfører Simon Kjær. Det er eneste bemærkelsesværdige fravær, men det er så også et alvorligt ét af slagsen. Træner Hjulmand har antydet, at danskerne allerede er langt med en VM-plan, så det er ikke sikkert, de vil afsløre for meget af det her i de to kampe mod Frankrig. VM rangerer trods alt over Nations League. Endnu. Frankrig er nok ligeglade, for de er jo mestre begge steder. 

Midt i ærgrelsen over at måtte undvære kaptajn Kjær, kan de rødhvide måske glæde sig over, at Eriksen og nu også Mikkel Damsgaard er tilbage i folden. Det giver danskerne endnu flere strenge at spille på offensivt, og der er flere spillere, der har haft fine sæsoner ude i Europa, hvor særligt Nørgaard i Brentford, Lindstrøm i Frankfurt, Cornelius hos Trabzonspor og Olsen hos Club Brügge må komme sprængfyldte af selvtillid efter turneringssejre, mesterskaber og overlevelse. Der er heldigvis kamp om pladserne på det danske hold, og det vil formentlig blot anspore knægtene til at yde endnu bedre.

Frankrig:

  • Corentin Tolisso (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Danmark:

  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet

Frankrig forventet startopstilling: Lloris; Koundé, Kimpembe, Varane; Pavard, Tchouameni, Kanté, Digne; Griezmann; Benzema, Mbappé.

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Wass, Christensen, Vestergaard, Mæhle; Nørgaard, Højbjerg, Eriksen; Olsen, Dolberg, Lindstrøm.


Odds på Frankrig – Danmark

Skæver vi til kampens odds, ser vi, at bookmakerne har Frankrig som favorit.  


Odds-forslag: To offensivt stærke hold på tavlen

Den indbyrdes landskampshistorie mellem Danmark og Frankrig begyndte helt tilbage i 1908. Danmark slog dengang Les Bleus med først 9:0 og tre dage senere med 17:1. Så gik der 65 år, før Frankrig igen gad møde Danmark. Forståeligt nok. De mødtes ved EM-slutrunderne i 1984, 1992 og 2000 med to franske sejre og en dansk. De har også mødtes ved VM-slutrunderne i 1998, 2002 og 2018. Det har givet en sejr, en uafgjort og et nederlag for danskerne. 

Frankrig er store favoritter her. Forsvarende vindere af Nations League. Forsvarende verdensmestre. Og et virvar af fremragende fodboldspillere som Pogba, Upamecanoe, Dembele og Giroud. Som ikke engang er med. Det er et skræmmende arsenal af verdensklassespillere, de kan stille med ikke mindst offensivt med Mbappé og Benzema. 

Det er ikke sikkert, Danmark vil kunne hive point med fra dette opgør. Men det er dog overvejende sandsynligt, at træner Hjulmand og hans stab har udtænkt listige planer for, hvordan danskerne kan gøre ondt på Frankrig. Og dermed komme frem til muligheder og ultimativt få scoret på Stade de France. Anbefalingen er overbevist om, Danmark kommer på tavlen, og det tror vi trods alt også, franskmændene gør. Om det så er nok til dansk point, må fredag aften vise. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
2,10
Begge hold scorer
Gå til Betfair *


Frankrig – Danmark: Statistik, topscorer og H2H

  • Frankrig leverede en sikker og rutineret VM-kvalifikation og vandt deres gruppe med 18 point efter 8 runder. 

  • Tallene for Frankrig lød på 5-3-0 og 18:3.

  • Frankrig er forsvarende vindere af Nations League. I Final4 i 2021 slog de først Belgien og siden Spanien i finalen. 

  • Danmark sluttede øverst i VM-kvalen med 27 point for 10 kampe. 

  • Danmarks statistik endte på 9-0-1 med en måldifference på 30:3.

  • I den seneste version af Nations League endte Danmark som nummer 2 i en gruppe med Belgien, England og Island. 

  • Frankrigs topscorer i VM-kvalen blev Antoine Griezmann, som nettede 6 gange. 

  • Flest mål for Danmark i VM-kvalifikationen scorede Andreas Skov Olsen med 5 træffere. 


Expected Goals: Frankrig – Danmark – de seneste tre kampe

FrankrigResultatxGDanmarkResultatxG
Frankrig – Sydafrika(5-0)4,32 – 0,04Danmark – Serbien (3-0)  1,85 – 1,43
Frankrig – Elfenbenskysten (2-1) 1,68 – 0,33Holland – Danmark (4-2)2,37 – 0,97 
Finland – Frankrig (0-2)0,24 – 0,78 Skotland – Danmark  (2-0) 1,80 – 1,03
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Frankrig – Danmark?

Frankrig – Danmark spilles fredag den 3. juni 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Frankrig – Danmark?

Frankrig – Danmark spilles på Stade de France i Paris i Frankrig.

Skriv et svar