18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

England – Ungarn: Odds og optakt den 14. juni 2022

To tommelfingre i vejret fra Southgate, lige så mange point som England har hentet i de tre første Nations League-kampe. (Foto: Bildbyrån)
To tommelfingre i vejret fra Southgate, lige så mange point som England har hentet i de tre første Nations League-kampe. (Foto: Bildbyrån)

England er ikke rigtig kommet ud af starthuller i Nations League, som startede skidt ud med et nederlag til Ungarn. Mandag aften er der mulighed for revanche, men ungarerne har allerede bevist, at de kan være en besværlig størrelse at overkomme. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – Ungarn. Der er kampstart tirsdag d. 14. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


England – Ungarn: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clement Turpin
Stadion: Molineux Stadium, Wolverhampton
Vejret: 16° og svag vind


Optakt til England – Ungarn: Skader, karantæner og startopstillinger

‘Dødens gruppe’ i Nations League har fået sig et par overraskende tophold her efter tre spillerunder. Ungarn var helt klart det hold, som var spået ringest chancer i Gruppe 3, men de indtager altså 2.pladsen efter sejr over England i første spillerunde, et knebent nederlag til Italien, og så en 1-1’er mod Tyskland senest. Det er måske ikke lige så sensationelt at Italien indtager 1.pladsen, men det er alligevel lidt overraskende for formen forud for starten på Nations League var ikke noget at råbe hurra for. Mest overraskende er det nok at England skraber bunden af gruppen. Southgates stjernebesatte mandskab har ikke rigtig fået det til at klikke endnu, hvilket har resulteret i nederlag til Ungarn, samt to halvtørre X’er mod Tyskland og Italien. Det skal dog nævnes, at gruppen stadig er meget tæt, og så en sejr her vil da helt sikkert gøre underværker for stillingen.

Som nævnt så ofte i forbindelse med de her Nations League-kampe, så har det været en lang sæson for spillerne på klubplan, og med fire landskampe oven i hatten før all-inclusive ferien på Santorini, Ibiza eller Mallorca, så kan man godt forstå, hvis trætheden og ferieparatheden er begyndt at melde sig. The Three Lions virker i hvert fald ikke helt oppe på dupperne, hvilket den ringe pointhøst og en sølle scoring (endda på straffe) illustrerer meget godt. Ungarn har leveret en god indsats indtil videre, hvor de især på hjemmebane har vist sig svære at besejre. I udekampen mod Italien havde Ungarn det noget sværere, så hvis England begynder at vise lidt mere engagement, så kunne der nok godt vente ungarerne endnu en kompliceret opgave her.

England:

  • Trent Alexander-Arnold (Back, Fast/Reserve) – Ferie

Ungarn:

  • Peter Gulacsi (Målmand, Fast) – Karantæne

England forventet startopstilling: Pope; Walker, Stones, Guehi, Trippier; Bellingham, Ward-Prowse, Gallagher; Saka, Kane, Sterling

Ungarn forventet startopstilling: Dibusz; Lang, Orban, At. Szalai; L. Nego, Schafer, A. Nagy, Z. Nagy; Sallai, Szoboszlai; Ad. Szalai


Odds på England – Ungarn

Bookmakerne har England som favoritter i denne duel.


Odds-forslag: Riiigtig sommerkamp i vente på Molineux

England har revanche til gode tirsdag aften, når de tager imod Ungarn i Nations League. De to nationer mødtes i turneringens første kamp, hvor de ungarske underdogs hentede en overraskende 1-0 sejr på eget græs. Der er dog ganske stor forskel på Ungarns præstationer afhængigt af om de spiller hjemme eller ude. Derfor bør der også være mulighed for første engelske sejr tirsdag aften, problemet er bare, at englænderne ikke har virket særlig frygtindgydende her i Nations League.

Det er sidste kamp før sommerferien, og hvis man skal tage udgangspunkt i Englands seneste kamp mod Italien, så er der også her risiko for, at der går decideret sommerferiestemning i den. Der bliver roteret kraftigt her i turneringen, så de interne relationer sidder ikke helt hvor de skal, spillerne er tilmed halvtrætte og klar til sommerferie. England vinder formentlig, men det bliver ikke nogen målfest på Molineux.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,15
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


England – Ungarn: Statistik, topscorer og H2H

  • England er kommet skidt fra start i Nations League med 2 point i de første tre kampe.

  • Ungarn har gjort en fin figur med 4 point i tre kampe og en aktuel 2.plads i denne dynamit-gruppe.

  • England har blot scoret én gang i de første tre kampe. Den scoring stod Harry Kane for med en straffesparksscoring mod Tyskland i de døende minutter af den kamp.

  • Dominik Szoboszlai, Zsolt Nagy + en italiensk forsvarsspiller har stået for Ungarns tre hidtidige scoringer i turneringen.

  • Ungarn hev en overraskende 1-0 sejr i land, da de var oppe imod England i første runde af Nations League.


Expected Goals: England vs. Ungarn – de seneste tre kampe

EnglandResultatxGUngarnResultatxG
England – Italien(0-0)2,15 – 1,22Ungarn – Tyskland(1-1) 1,38 – 0,92 
Tyskland – England(1-1)0,83 – 1,57Italien – Ungarn(2-1) 1,62 – 1,07 
Ungarn – England(1-0) 1,97 – 1,43 Ungarn – England(1-0) 1,97 – 1,43 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles England – Ungarn?

England – Ungarn spilles den 14. juni 2022 klokken 20.45

Hvor spilles England – Ungarn?

England – Ungarn spilles på Molineux Stadium i Wolverhampton

Skriv første kommentar

Skriv et svar