18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

England – Tyskland: Odds og optakt den 26. september 2022

Kane scorede, da England delte 1:1 med Tyskland. Nu møder de tyskerne igen. (Foto: Bildbyrån)

England is going home. Der er ikke noget, der er coming home denne gang heller. England rykker ud af A-laget i Nations League. Det står fast før sidste spillerunde, hvor de på hjemmebane tager mod Tyskland. Tyskerne kan bytte deres tredjeplads i gruppen med en andenplads, men det er afhængigt af andre resultater. De spiller mest om æren på Wembley. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til England – Tyskland. Der er kampstart mandag d. 26. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


England – Tyskland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Danny Makkelie, Nederlandene
Stadion: Wembley, London, England
Vejret: 12° og jævn vind

Optakt til England – Tyskland: Skader, karantæner og startopstillinger

Jammerligt. Det er tæt på det ord, der bedst beskriver den engelske indsats i denne sæsons Nations League. To point efter fem kampe. Sikker nedrykning allerede før sidste kamp er spillet. Og efter fjerdepladsen ved VM i 2018 og EM-sølv sidste sommer er det her en gevaldig nedtur for de altid optimistiske og sejrssikre englændere. 

Det er blevet til et enkelt mål i de første fem kampe, og det faldt på straffespark, da Harry Kane sikrede 1:1 i den omvendte kamp. Siden er det blevet 0:4 på Wembley mod Ungarn – det største engelske nederlag på hjemmebane i 94 år – og i fredags tabte de 1:0 på San Siro mod Italien i en revanche for EM-finalen, som englænderne ikke formåede at vinde. Træner Southgate kan vel ikke klage over materialet, men han kan jo forsøge at placere spillerne i nærheden af den plads, de spiller bedst. [Host, host, Saka]

Tyskland tabte for første gang under Hansi Flick, da de senest måtte se sig slået af Ungarn. Det har den direkte konsekvens, at de endnu engang ikke kan kvalificere sig til Final4. Tyskerne har egentlig haft en besynderlig deltagelse i alle tre Nations League-spil, hvor de første gang kun blev reddet af en formatændring, for på banen spillede de sig til en sidsteplads i gruppen. 

Nu skal de vise, at det var en eklatant fejl, de tabte til Ungarn. I Kicker blev halvdelen af startopstillingen tildelt den lidet flatterende karakter 5,0 eller værre, og det er ikke ret godt. Det var det jo heller ikke på måltavlen, og særligt offensiven måtte stå for skud i kampen, og der kan være flere ændringer på vej i de startende spillere.

Rüdiger i forsvaret er ude med karantæne, mens både Musiala og Havertz banker kraftigt på til startplads. Tyskerne har blot vundet én af deres seneste seks kampe, og det er en hel del under deres vanlige og forventede niveau. Manuel Neuer er formentlig stadig ude med covid19, og så er det igen Ter Stegen, der vogter målet.

England:

  • Jordan Pickford (Målmand, Fast) – Skadet
  • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jack Grealish (Kant, Fast/Reserve) – Karantæne

Tyskland:

  • Manuel Neuer (Mål, Fast) – Covid19
  • Antonio Rüdiger (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Lukas Klostermann (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Florian Neuhaus (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Covid19
  • Julian Brandt (Kant, Reserve) – Sygdom
  • Florian Wirtz (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Marco Reus (Kant, Fast) – Skadet
  • Karim Adeyemi (Angreb, Reserve) – Skadet

England forventet startopstilling: Pope; Walker, Dier, Stones; Trippier, Bellingham, Rice, Chilwell; Mount, Kane Sterling.

Tyskland forventet startopstilling: Ter Stegen; Kehrer, Süle, Schlotterbeck, Raum; Gündogan, Kimmich; Musiala, Müller, Sané; Havertz.


Odds på England – Tyskland

Oddsene peger på englænderne som knebne favoritter.  


Odds-forslag: Det er aldrig helt ligegyldigt

Kan en kamp mellem England og Tyskland være ligegyldig? Med VM-finalen 1966 i baghovedet. Med den engelske 2:0-sejr sidste sommer i EM-slutrunden. Kan det så være en ligegyldig kamp? Well, de spiller i hvert fald ikke om noget synderligt værdifuldt. 

England slutter sidst i gruppen, og det er helt fortjent, når man blot har formået at score en eneste gang i fem kampe. Og dét mål var på et straffespark. Det kom så i den omvendte kamp, så englænderne kan jo glæde sig over, at de møder tyskerne igen. England har brug for mindst en scoring til at hæve humøret en anelse. 

Tyskerne må også hænge med mulen efter nederlaget til Ungarn. Sejr der ville have efterladt en flig af mulighed for at ende øverst i gruppen, men nu kan de i bedste fald blive nummer to. Forhåbentlig kan den manglende betydning få de to hold til at tonse frem over stepperne, så vi får en åben og underholdende kamp. Man kan dog også frygte et scenarie, hvor et snarligt VM og intet på spil vil gøre det til en klassisk testkamp uden nerve og gnist. 

Men så er vi tilbage ved historien mellem de to lande. Kan sådan en kamp blive ligegyldig? Anbefalingen tror, begge hold vil vaske de fæle pletter af en ringe Nations League af sig, så de klør på, og de kommer på tavlen mindst en gang hver. Begge hold scorer mandag aften. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,86
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


England – Tyskland: Statistik, topscorer og H2H

  • England er sidst i Nations League gruppe A3 med 2 point efter 5 kampe.

  • Tallene for England siger 0-2-3 med scoren 1:7.

  • Tyskland er nummer 3 i gruppen med 6 point for 5 kampe. 

  • Tysklands statistik siger 1-3-1 med målforskellen 8:6.

  • Harry Kane er topscorer for England med 1 mål.

  • Hos Tyskland er der brug for 2 mål for at være topscorer, og det har Joshua Kimmich, Jonas Hofmann og Timo Werner leveret.


Expected Goals: England – Tyskland – de seneste tre kampe

EnglandResultatxGTysklandResultatxG
Italien – England (1-0)0,70 – 0,77Tyskland – Ungarn  (0-1)0,90 – 0,81
England – Ungarn  (0-4) 0,72 – 0,60Tyskland – Italien (5-2)3,66 – 1,90
England – Italien (0-0) 2,17 – 1,22Ungarn – Tyskland (1-1) 1,38 – 0,92
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles England – Tyskland?

England – Tyskland spilles mandag den 26. september 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles England – Tyskland?

England – Tyskland spilles på Wembley i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar