18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Østrig: Odds og optakt den 13. juni 2022

Andreas Christensen vendte tilbage til den danske startopstilling mod Kroatien. Mon ikke han også starter inde mod Østrig?. (Foto: Bildbyrån)

Den sidste af de fire Nations League-kampe på 13 dage. Danmark tager mod Østrig, og det er topkamp i gruppe 1, hvor Danmark har seks point og østrigerne fire point. Det omvendte opgør endte 2:1 til Danmark, men det var en tæt kamp, hvor værterne snildt kunne have fået point. I et fyldt og forhåbentlig feststemt Parken ville det lune i den danske forsommer med tre point til danskerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Østrig. Der er kampstart mandag d. 13. juni 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Danmark – Østrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro Hernandez, Spanien
Stadion: Parken, København, Danmark
Vejret:  16° og let vind


Optakt til Danmark – Østrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Langt de fleste hold i Nations League er begyndt at se matte ud. Enten stiller de med stjernerne, som efter en lang sæson kører på de absolut sidste dråber i tanken og sjældent har ekstra at give. Eller også skal der roteres, og så ryger der automatismer og måske også toppen af niveauet. Kasper Hjulmand er en begavet træner, når det kommer til at dosere resurserne, men mulighederne bliver færre og færre. 

I denne duel foran et fyldt Parken ville det lune helt vildt og voldsomt med tre danske point. Så ville det se virkelig lyst ud før de to afsluttende kampe i Nations League, der trods alt er udekamp mod Kroatien og hjemme mod Frankrig. Vel ikke givet, der venter seks point dér. Så Hjulmand kan nok godt se det fornuftige i at gå efter sejren her, men profiler som Højbjerg og Christian Eriksen har spillet fuld tid, og der er formentlig brug for en form for rotation. Det bliver spændende at se, hvordan landstræneren blander kortene mandag aften. 

Af og til er der et match mellem træner og hold, der bare ikke fungerer. Sådan kunne det godt se ud, det var tilfældet for Dr. Rangnick og Manchester United. For nu er han i spidsen for det østrigske landshold, og det er gået aldeles glimrende i de første tre kampe med den imponerende 3:0-sejr i Kroatien som højdepunktet.

Mod Danmark viste Østrig to sider af sig selv. I første halvleg var de absolut til at tale med, og danskerne havde nogenlunde styr på kampen. Men da Sabitzer, Gregoritsch og Arnautovic kom ind fra anden halvlegs start var der helt anderledes schwung over østrigerne, og Arnautovic var ved flere lejligheder pivfarlig. Kan Østrig ryste skuffelsen af at være syv minutter fra sejr mod Frankrig af sig, bliver de en slem gang knödel at tygge i for danskerne. 

Danmark:

  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Christian Nørgaard (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jesper Lindstrøm (Kant, Reserve) – Skadet
  • Kasper Dolberg (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Yussuf Poulsen (Angreb, Fast) – Skadet

Østrig:

  • David Alaba (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Philip Lienhart (Forsvar, Fast/Reserve) – Sygdom

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Kristensen, Andersen, Christensen, Stryger; Billing, Højbjerg, Jensen; Braithwaite, Wind, Damsgaard.

Østrig forventet startopstilling: Pentz; Lainer, Trauner, Danso, Wöber; Laimer, Seiwald, Schlager, Sabitzer; Arnautović, Baumgartner.


Odds på Danmark – Østrig

Danmark er bookmakernes favorit i denne duel.


Odds-forslag: Den allersidste kraftudladning før sommerferien

Seks sejre på stribe i Parken havde det danske mandskab før mødet med Kroatien. Som altså slog Danmark 1:0 i fredags. Mandag skal danskerne tilbage på sporet, og det vil være en tidlig matchbold, hvis det kan blive til sejr over Østrig. Så er Danmark mindst to point foran nærmeste forfølger, og hvis Frankrig slår Kroatien, vil der være fire ned til nummer to. Ikke ringe. 

Men først skal Danmark jo altså lige slå Østrig, som i version Rangnick har vist sig ganske vanskelige at tumle. Flot sejr i Kroatien fulgt af vel ikke helt fortjent nederlag hjemme mod Danmark og så 1:1 mod Frankrig, der først fik udlignet kort før slutfløjtet ved Billionaire Boy Mbappé. Så Østrig kommer givet ikke for at rulle rundt og lade sig ondulere uden kamp. 

Og så er der hele spørgsmålet om kræfter. Fire kampe på mindre end to uger er skrap kost for de her spillere. Måske særligt fordi de kommer på bagkant af en næsten to år lang periode, hvor der stort set ingen ferie har været. Der er lavvande i tanken hos flere af spillerne, og det kan godt blive en kamp i Parken, hvor de to hold gerne vil men ikke helt har kræfterne til at levere sprudlende. Vi håber, at Parken får en fest som fortjent, men anbefalingens bud her er, at det ender i pointdeling.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,55
Uafgjort
Gå til Unibet *


Danmark – Østrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Danmark er øverst i Nations Leagues gruppe A1 med 6 point efter 3 kampe. 

  • Tallene for Danmark siger 2-0-1 med scoren 4:3.

  • Gæsterne fra Østrig er på 2. pladsen i gruppen med 4 point efter 3 runder. 

  • Østrigs statistik lyder 1-1-1, mens deres målforskel er 5:3.

  • Danmarks topscorer er Andreas Cornelius, som har været på tavlen 2 gange. 

  • Hos Østrig har 5 mand scoret hver et enkelt mål, og det er blandt andre Marko Arnautovic, Xavier Schlager og Marcel Sabitzer.


Expected Goals: Danmark – Østrig – de seneste tre kampe

DanmarkResultatxGØstrigResultatxG
Danmark – Kroatien(0-1) 0,56 – 0,77Østrig – Frankrig (1-1) 0,58 – 2,00 
Østrig – Danmark (1-2)2,42 – 0,92Østrig – Danmark (1-2)2,42 – 0,92 
Frankrig – Danmark (1-2) 2,12 – 0,97 Kroatien – Østrig  (0-3) 1,23 – 1,47
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Danmark – Østrig?

Danmark – Østrig spilles mandag den 13. juni 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Danmark – Østrig?

Danmark – Østrig spilles i Parken i København i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar