18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Danmark – Frankrig: Odds og optakt den 25. september 2022

Et perlemål fra Christian Eriksen i Zagreb var ikke nok til at undgå nederlag. Nu er kravet 3 danske point mod Frankrig. (Foto: Bildbyrån)

Danmark mistede et skridt med nederlaget mod Kroatien. Nu skal der tre point i kassen mod Frankrig søndag aften. Frankrig fik omvendt første sejr i gruppen, da de slog Østrig 2:0. Men problemerne fortsatte for Les Bleus, og den lange skadesliste blev endnu længere i løbet af de 90 minutter. Frankrig skal bruge alle tre point for at sikre, de ikke rykker ned. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Frankrig. Der er kampstart søndag d. 25. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Danmark – Frankrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Istvan Kovacs, Rumænien
Stadion: Parken, København, Danmark
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Danmark – Frankrig: Skader, karantæner og startopstillinger

‘To små giganter’ kaldte træner Hjulmand det danske og det kroatiske landshold forud for kampen i Zagreb torsdag. Kroaterne viste sig stærkest og vandt fortjent 2:1 i en kamp, hvor danskerne i lange perioder var med og på bolden. Fornemmelsen var dog hele tiden, at kroaterne var en tand stærkere, så selv om det var drønærgerligt, Danmark ikke holdt fast i det ene point med Christian Eriksens udligning, var det ikke helt urimeligt med hjemmesejr. 

Der var debut til Rasmus Højlund, og han gav holdet noget nyt i den kamp. Tilstedeværelse fysisk og konstant lusken rundt snusende efter chancer. Det var lovende. Det var resultatet ikke, for nu skal Danmark hente alle tre point mod Frankrig for at have en chance for at gå videre til Final4. Og selv med dansk sejr kræver det kroatisk pointtab ude mod Østrig, som dog trods alt kæmper for overlevelse og har desperat brug for point. 

Frankrig var i krise forud for kampen mod Østrig. Krisen er næppe afblæst, for nu fik den alenlange skadesliste tilføjet et par nye navne. Keeper Maignan måtte udgå allerede halvvejs, og da var Jules Koundé for længst byttet ud med Saliba i forsvaret. Det var altså stadig rigeligt til at sikre sejren og de tre point, så de nu i det mindste er kravlet over nedrykningsstregen. 

Men der er blot ét point ned til Østrig, og derfor kan franskmændene dårligt bruge meget andet end tre point i denne kamp. Med mindre selvfølgelig de bare vil satse på, at kroaterne mindst henter det ene point i Østrig. For så er alt godt. Selv med et par håndfulde store profiler ude ser holdet fornuftigt ud, og offensiven med Giroud, Griezmann og Mbappé er skarp nok til at score mod alle modstandere. I de seneste 25 landskampe har de været på tavlen i de 24. 

Danmark:

  • Robert Skov (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Yussuf Poulsen (Angreb, Fast) – Skadet
  • Andreas Cornelius (Angreb, Fast) – Skadet

Frankrig:

  • Mike Maignan (Mål, Reserve) – Skadet
  • Hugo Lloris (Mål, Fast) – Skadet
  • Presnel Kimpembe (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Jules Koundé (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Ibrahima Konaté (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Lucas Hernandez (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Boubacar Kamara (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Theo Hernandez (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Paul Pogba (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Adrien Rabiot (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Kingsley Coman (Kant, Reserve) – Skadet
  • Karim Benzema (Angreb, Fast) – Skadet
  • Anthony Martial (Angreb, Reserve) – Skadet

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Kristensen, Andersen, Kjær, Christensen, Mæhle; Højbjerg, Delaney, Eriksen; Olsen, Braithwaite.

Frankrig forventet startopstilling: Areola; Saliba, Varane, Badiashile; Clauss, Tchouameni, Fofana, Mendy; Griezmann; Mbappe, Giroud.


Odds på Danmark – Frankrig

Et hurtigt blik på kampens odds, giver favoritrollen til Frankrig.


Odds-forslag: Frankrig spolerer festen i Parken

Der blev spillet med stor selvtillid på det danske hold i torsdagens kamp i Zagreb. Tålmodigt kørte de bolden rundt mellem hinanden, og det så besnærende ud. Men det blev godt nok ikke særligt farligt undervejs. Selv da Damsgaard, Dolberg og Højlund kom på banen, var det begrænset, hvad der blev skabt. Det ser ud til, landsholdet lige nu har en udfordring med for alvor at blive farlige. 

Og helt i tråd med det kom det danske mål på en individuel genialitet af Christian Eriksen. To kvikke berøringer og en vending uden for det kroatiske felt og bum! Så strøg bolden ind i krogen. Flot mål. Det var desværre bare ikke nok. Frankrig vil komme med mindst lige så meget tryk som kroaterne. Måske endda mere. Mæhle virkede træt og formentlig som følge deraf ufokuseret. Selv om Delaney/Højbjerg/Eriksen er en solid midterakse, fik de ikke skabt nok. 

Anbefalingen er for første gang i årevis utryg ved den kommende landskamp. Der skal ske en hel masse i lejren de kommende dage, hvis de for alvor skal have en chance mod et fransk hold, der stadig har masser af klasse, og som har ryggen mod muren i forhold til overlevelse i A-laget. Vi tror på udesejr i Parken.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
2,05
Frankrig
Gå til Cashpoint *


Danmark – Frankrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Danmark indtager gruppe A1s 2. plads med 9 point for de første 5 kampe. 

  • Tallene for Danmark er 3-0-2, mens den danske målscore er 7:5.

  • Frankrig er nummer 3 i gruppen med 5 point efter 5 kampe. 

  • Tallene for Frankrig siger 1-2-2 med scoren 5:5.

  • Danmarks topscorer er Andreas Cornelius, der har nettet 2 gange. 

  • Frankrigs flittigste målskytte er Kylian Mbappé, som er noteret for 2 mål. 


Expected Goals: Danmark – Frankrig – de seneste tre kampe

DanmarkResultatxGFrankrigResultatxG
Kroatien – Danmark (2-1) 1,12 – 0,56Frankrig – Østrig(2-0) 3,10 – 0,33 
Danmark – Østrig(2-0) 1,47 – 0,37 Frankrig – Kroatien (0-1) 0,86 – 1,05
Danmark – Kroatien (0-1) 0,55 – 1,01 Østrig – Frankrig (1-1) 0,58 – 2,00
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Danmark – Frankrig?

Danmark – Frankrig spilles søndag den 25. september 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Danmark – Frankrig?

Danmark – Frankrig spilles i Parken i København i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar