18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Belgien – Wales: Odds og optakt den 22. september 2022

Belgien er 3 point efter gruppens førerhold fra Holland, så der skal gerne fuldt udbytte ud af torsdagens hjemmekamp mod Wales. (Foto: Bildbyrån)
Belgien er 3 point efter gruppens førerhold fra Holland, så der skal gerne fuldt udbytte ud af torsdagens hjemmekamp mod Wales. (Foto: Bildbyrån)

Belgien er nummer 2 i Nations League Gruppe 4, hvorfra de har 3 point op til Holland på 1.pladsen. Torsdag aften bør der dog være muligheder for en sejr, når belgierne tager imod gruppens bundprop fra Wales. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Belgien – Wales. Der er kampstart torsdag d. 22. september 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Belgien – Wales: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ali Palabiyik
Stadion: Koning Boudewijnstadion, Bruxelles
Vejret: 14° og let vind

Optakt til Belgien – Wales: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften er vi Nations Leagues øverste lag, når Belgien hjemme tager imod Wales. De to nationer, som begge skal med til VM i Qatar er her i gruppe med Holland og Polen, og umiddelbart ser det ud til at gruppevinderen skal findes i ét af de to Benelux-lande. Holland fører nemlig gruppen med 10 point, mens Belgien følger efter med 7. Polen har høstet 4 point indtil videre, mens Wales har været helt til hundene med et sølle point i de første fire kampe. Hvis Belgien vinder dette opgør venter der en gruppefinale ude mod Holland på søndag.

Belgien indtog FIFA ranglistens 1.plads over bedste landshold i fire år i streg, men er nu blevet hensat til 2.pladsen, som er et lidt mere retvisende billede på deres nuværende styrke. Faktisk er 2.pladsen måske endda for meget af det gode. Belgien har stadig et udmærket hold, hvor De Bruyne selvfølgelig er den altoverskyggende stjerne, men forsvaret er efterhånden aldrende, mens blandt andre Hazard og Lukaku har set bedre ud end de gør pt. Sidstnævnte er i øvrigt skadet til dette opgør. Der var ingen problemer med at vinde VM-kvalen, hvor Wales endte som 2’er i gruppen, men spørgsmålet er, om de har hvad der skal til for at bide skeer med de allerbedste? Det får vi ikke svar på torsdag, for på papiret bør Wales være en overkommelig modstander.

Waliserne skraber bunden af gruppen her i Nations League, hvor de indtil videre kun har fået point i hjemmekampen mod netop Belgien. De resterende kampe er endt i snævre nederlag til Holland ude og hjemme, mens også udekampen mod Polen blev tabt med blot et enkelt mål. Udfordringerne her i Nations League tager waliserne nok ikke så tungt, for i starten af juni tog de en meget større skalp, da de kvalificerede sig til VM for første gang siden 1958 med en sejr i playoff-finalen mod Ukraine. Rob Pages mandskab er er velorganiseret, fightende, solidt, og ikke mindst kontrafarligt. Waliserne falder sjældent helt igennem, og hvis Gareth Bale rammer niveau, så har de altså en spiller, som kan afgøre de tætte opgør.


Belgien:

  • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet


Wales:

  • Joe Allen (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Aaron Ramsey (Midtbane, Fast) – Skadet

Belgien forventet startopstilling: Courtois; Boyata, Vertonghen, Alderweireld; Castagne, Tielemans, Witsel, Carrasco; De Bruyne, Batshuayi, E.Hazard

Wales forventet startopstilling: Hennessey; Rodon, Ampadu, Davies; N.Williams, Morrell, Smith, Norrington-Davies; James, Bale; Moore


Odds på Belgien – Wales

Et kig på bookmakernes odds viser, de tror mest på hjemmesejr.


Odds-forslag: Endnu et snævert walisisk nederlag

Torsdag aften tager Belgien imod Wales hjemme i Bruxelles. Begge hold har egentlig kniven for struben her, for hvis Belgien ikke vinder, men Holland gør, så er 1.pladsen uden for rækkevidde inden sidste spillerunde. Wales har kniven for struben i den anden ende af tabellen, hvor et nederlag + point til Polen vil resultere i nedrykning. Vi har altså at gøre med to mandskaber, som skal skrabe point til sig, hvis de vil rykke ved deres Nations League-skæbne.

Belgien og Wales var også i samme gruppe i VM-kvalen, hvor det ligesom her i Nations League endte med 1-1 i Wales. Belgien vandt hjemmekampen i VM-kvalen med 3-1, og det er da også belgierne, som er klare favoritter her. Som nævnt i optakten er det dog sjældent, at Wales falder helt sammen. Gæsterne er godt organiseret, og er næsten altid en besværlig størrelse at overkomme, derfor kan det også blive tættere end oddsene indikere. Wales hidtidige tre nederlag i Nations League er alle blevet tabt med blot et enkelt overskydende mål, og det er heller ikke et usandsynligt scenarie her mod Belgien, som mangler Lukaku i angrebet. Anbefalingen lyder en snæver sejr til favoritterne fra Belgien.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,65
Belgien vinder med præcis én
Gå til unibet *


Belgien – Wales: Statistik, topscorer og H2H

  • Belgien er nummer 2 i Nations League A Gruppe 4 med 7 point efter fire kampe.

  • Wales er sidst i gruppen med 1 point efter fire kampe.

  • Trossard og Batshuayi er Belgiens mest scorende spillere i turneringen med to kasser hver.

  • Brennan Johnson topper listen hos Wales, ligeledes med to scoringer.

  • Wales’ eneste point i gruppen kom i hjemmekampen mod netop Belgien, hvor Brennan Johnson udlignede kort før tid.

     

Expected Goals: Belgien vs. Wales – de seneste tre kampe:

BelgienResultatxGWalesResultatxG
Polen – Belgien(0-1)0,92 – 1,17Holland – Wales(3-2) 1,52 – 1,51
Wales – Belgien(1-1)1,28 – 1,32Wales – Belgien(1-1)1,28 – 1,32
Belgien – Polen(6-1) 2,35 – 0,9Wales – Holland(1-2)  0,52 – 0,5
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Belgien – Wales?

Belgien – Wales spilles torsdag den 22. september 2022 klokken 20.45

Hvor spilles Belgien – Wales?

Belgien – Wales spilles på Koning Boudewijnstadion i Bruxelles

Skriv første kommentar

Skriv et svar