18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Montenegro – Holland: Odds og optakt den 13. november 2021

Foto: Bildbyrån

Intet er afgjort i gruppe G endnu! Det nederlandske herrelandslaget topper gruppen, men både Norge og Tyrkiet har fortsat chancen for at ændrer på det faktum. Holland vil gøre sig selv en stor tjeneste med en sejr her i udekampen mod Montenegro, for i sidste spillerunde venter gruppens 2’er fra Norge. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Montenegro – Holland. Der er kampstart lørdag d. 13. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren eller Discovery+.

GÅ TIL


Montenegro – Holland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro Grande, Spanien
Stadion: Stadion Pod Goricom, Podgorica
Vejret: 11°, lidt regn og svag vind

Optakt til Montenegro – Holland: Skader, karantæner og startopstillinger

Holland er på rette kurs, men den er ikke helt i hus endnu. Med to spillerunder tilbage topper hollænderne gruppen med 19 point, herefter kommer Norge med 17 point og Tyrkiet med 15 point. Vi har dermed tre hold, som fortsat kan nå gruppens 1.plads, som giver direkte adgang til VM i Qatar.

Holland mangler denne udekamp mod Montenegro, samt en hjemmekamp mod Norge på tirsdag. Nordmændene har overkommelig modstand i morgen, hvor de hjemme tager imod Letland. Tyrkiet mangler en hjemmekamp mod gruppens prygelknap fra Gibraltar, samt en udekamp mod Montenegro. Umiddelbart har Holland det sværeste slutprogram, så måske der kan nå at blive endnu mere spænding om udfaldet af gruppe G.

Montenegro indtager placeringen lige bag de tre tophold med 11 point. 5 færre end Tyrkiet og 6 færre end Norge, så i teorien kan Montenegro stadig nå at snuppe den playoffgivende 2.plads, men alt for mange ting ville skulle gå op i en højere enhed hvis det skulle ske, så lad os bare sige at løbet er kørt. Det ændrer dog ikke ved, at Montenegro ikke bare er en prygelknabe og især ikke på hjemmebane. Holland skal holde koncentrationen hvis de vil have alle 3 point her.

Montenegro:

  • Marko Vesovic (Back, Fast) – Karantæne

Holland:

  • Jurrien Timber (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Steven Berghuis (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Montenegro forventet startopstilling: Mijatovic; Vukcevic, Vujacic, Tomasevic, Radunovic; Marusic, Jankovic, Kosovic, Haksabanovic; Jovetic, Djurdjevic

Holland forventet startopstilling: Biljow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Klaassen, F de Jong, Wijnaldum; Lang, Memphis, Danjuma


Odds på Montenegro – Holland

Bookmakerne ser Holland som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Med hiv og sving kommer sejren i land

Der er ingen som helst tvivl om, at Holland råder over et langt bedre mandskab end Montenegro. Hollænderne er bedre spiller for spiller på samtlige positioner, men alligevel er det en af den slags kampe, som sagtens kan vise sig som en besværlig størrelse. Godt nok tabte Montenegro komfortabelt i det omvendte opgør, men med hjemmefansene i ryggen regner jeg med at de kan yde større modstand denne gang.

Indtil videre har Montenegros hjemmekampe været tætte og målfattige. Gruppens 2’er fra Norge slap derfra med 3 point, men faktisk præsterede vores norske naboer kun 1 skud på mål imod Montenegros 4. Det bliver ikke ukompliceret for Holland, men de skal have nok kvalitet til at hive en snæver sejr i land og dermed komme til den sidste og afgørende kamp mod Norge med de bedste mulige betingelser. Anbefalingen lyder på en relativt målfattig sejr til Holland.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,0
Holland og under 3.5 mål
Gå til marathonbet *


Montenegro – Holland: Statistik, topscorer og H2H

  • Montenegro er nummer 4 i gruppe G med 11 point for otte kampe. Her lyder statistikken på 3-2-3 og målscoren 11:11.

  • Holland topper gruppen med 19 point efter otte spillerunder. Statistikken lyder på 6-1-1 og målscoren 29:6.

  • Fatos Beciraj og Stevan Jovetic deler topscorerværdigheden hos Montenegro med tre scoringer hver.

  • Memphis Depay er Hollands topscorer i kvalen med hele ni kasser.

  • Holland vandt en komfortabel 4-0 sejr i det omvendte opgør i september.


Expected Goals: Montenegro vs. Hollandde seneste tre kampe:

MontenegroResultatxGHollandResultatxG
Norge – Montenegro(2-0)0,9 – 0,27Holland – Gibraltar(6-0)6,34 – 0
Gibraltar – Montenegro(0-3) 0,04 – 2,37Letland – Holland(0-1)1,47 – 2,32
Montenegro – Letland(0-0)1,37 – 0,65Holland – Tyrkiet (6-1)3,62 – 1,09
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar