18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Moldova – Danmark: Odds og optakt den 9. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Moldova tager hjemme i Chisinau mod Danmark lørdag aften, og for hjemmeholdet må der sidde en lille nagende følelse af hævntørst efter 8:0-nederlaget i Parken for knap syv måneder siden. Moldoverne har fået bedre styr på defensiven, men der har godt nok været meget spræl i Danmark i hele 2021. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Moldova – Danmark. Der er kampstart lørdag d. 9. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på Kanal 5 eller på Discovery+. 

GÅ TIL




Moldova – Danmark: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Joao Pinheiro, Portugal
Stadion:  Stadionul Zimbru, Chișinău
Vejret: 9° og let vind

Optakt til Moldova – Danmark: Skader, karantæner og startopstillinger

Moldova åbnede VM-kvalifikationen med uafgjort hjemme mod Færøerne, og siden har holdet tabt fem kampe på stribe med en samlet score på 2:17. De kan måske finde trøst i at hele 12 af de mål blev lavet tilbage i marts, så deres udbytte i form af klø fra september-rundens tre kampe trods alt var mere spiselige 1:5 men stadig som tre nederlag. Inklusive returopgøret mod Færøerne, som også blev tabt. Det ser ikke rart ud for Moldova. 

Siden 2013 har moldoverne tabt 20 hjemmekampe og spillet ni uafgjorte. Det er blevet til tre sejre. Mod San Marino, Andorra og Aserbajdsjan. Fem af de seneste 13 hjemmekampe har de lukket fire mål ind, og det er sket senest mod Israel og tidligere mod Tyrkiet, Albanien og Slovenien. Vel nok mandskaber Danmark i den aktuelle form matcher.

Danmark er i gang med et helt vanvittigt 2021. Træner Kasper Hjulmand trykker på alle de rigtige knapper og har fået styrket et i forvejen stærkt kollektiv. Det blev til EM-semifinale i sommer, og i foreløbig seks VM-kampe er det blevet til seks sejre og en score på 22:0. Nye spillere pibler frem på alle positioner. De erfarne løfter deres niveau og hjælper de unge. De unge byder ind og klør på, og for hver kamp ser formationen og samarbejdet ud til at blive bedre og bedre. Det er godt nok svært at finde noget at være pessimistisk over. 

Men hvis vi leder … Den danske topscorer i VM-kvalen er Andreas Skov Olsen, som er noteret for tre mål indtil nu. Kasper Dolberg blev EM-topscorer med tre kasser. Det er, som om vi ikke rigtig kan finde den danske pendant til Lukaku, Lewandowski og Kane – altså en målskytte, der pålideligt banker bolden i kassen, når chancen byder sig. Omvendt er der masser af charme i, at så mange forskellige spillere skiftes til at steppe op, så et rigtigt problem er det vel ikke. I hvert fald ikke så længe holdet bare vinder og vinder og vinder.

Moldova:

  • Ingen kendte fravær

Danmark:;

  • Jonas Lössl (Mål, Reserve) – Skadet

Moldova forventet startopstilling: Avram; Posmac, Bolohan, Armas; Jardan, Rata, Dros, Reabciuk; Platica, Nikolaescu, Ginsari.

Danmark forventet startopstilling: Schmeichel; Wass, Andersen, Kjær, Mæhle; Højbjerg, Christensen, Delaney; Damsgaard, Poulsen, Skov Olsen.


Odds på Moldova – Danmark

Bookmakernes odds på kampen viser, at de har Danmark som favoritter. 

Odds-forslag: Endnu en dansk festaften

Man må respektere, at Moldova har set realiteterne i øjnene og nu fokuserer på at begrænse eventuelle nederlag. Men det kan blive en grim aften for dem i Chisinau, for danskerne tager ingen fanger for tiden, og selv om 2:0 i Parken over Skotland og 1:0 mod Færøerne føltes som fester uden DJ med lidt fesne playlister fra en iPod, så var 5:0 over Israel lige præcis sådan en fest, som vi savnede. 

Dén fest tager de danske spillere med sig til Moldova. Fornemmelsen. Fornøjelsen. Trivslen og letheden ved at spille fodbold som et hold, hvor hver enkelt kender sin plads og udfylder sin rolle med sikkerhed og selvfølgelighed. Det giver stabilitet og tro på egne evner og på, at der nok skal komme mål. Om de så kommer fra Wass, Mæhle, Delaney eller Dolberg er ikke så væsentligt. Bare der kommer mål. 

Og det gør der. Anbefalingen tror på endnu en dansk storsejr. Den bliver måske ikke på 8:0 igen, men mindre kan gøre det. Hvis Slovenien, Albanien og Tyrkiet kan score fire gange i Moldova – og Israel! – så kan Danmark også. Buddet til dette opgør er dansk sejr på mindst tre overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,08
Danmark -2,5
Gå til Unibet *


Moldova – Danmark: Statistik, topscorer og H2H

  • Moldova ligger sidst i VM-kvalifikationspulje F efter 6 runder, hvor de har hentet 1 point. 

  • Moldovas statistik siger 0-1-5 med scoren 3:18.

  • Danmark topper puljen med 18 point efter 6 kampe. 

  • Den danske statistik siger 6-0-0, og målscoren er 22:0.

  • Tre forskellige moldovere har scoret hver et mål, og de kan dermed kaldes sig Moldovas topscorere. Det drejer sig om Catalin Carp, Nicolae Milinceanu og Ion Nicolaescu.

  • Danmarks topscorer er Andreas Skov Olsen, som har nettet 3 gange i de første 6 kampe.
     


Expected Goals: Moldova vs. Danmark de seneste tre kampe:

MoldovaResultatxGDanmarkResultatxG
Færøerne – Moldova(2-1) 1,92 – 1,33Danmark – Israel (5-0)2,23 – 0,03 
Skotland – Moldova (1-0)2,84 – 0,22Færøerne – Danmark (0-1)1,07 – 2,33 
Moldova – Østrig(0-2) 0,58 – 1,25 Danmark – Skotland (2-0) 1,03 – 0,45 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar