18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 8. oktober 2023

Decision Day ligger lige om hjørnet, men meget kan stadig nå at ændre sig i tabllen inden de vigtige play-off kampe starter. Inter Miami har et sidste skud i bøssen, og så venter en masse spændende topkampen, som Michael Rundager tager os igennem.

Mikael Uhre og to af hans holdkammerater i en form for fulgedans

Foto: IMAGO / USA Today Network

Atlanta United – Columbus Crew 1 (2-1)

Søndag d. 8. oktober 2023 kl. 01:30

Atlanta missede nok chancen for en top-4 placering i midtugen, hvor de tabte 3:2 til Philadelphia Union. De kan dog holde liv i håbet, men det kræver en sejr over Columbus, som til gengæld har haft godt styr på værterne på det seneste. Tilbage i marts blev de kørt midt over med tenniscifrene 6:1, men med så dygtige individualister, som værterne er i besiddelse af, kan det hurtigt vende.  

Begge hold ser stærke ud for tiden, og ligner to hold som kan levere en solid præstation under play-offs, men Atlanta er enormt stærke på Mercedes Benz Stadium, 

Derfor skal Columbus hive noget helt specielt op af hatten, og måske kigge efter, hvad der lykkedes for Cincinnati, der er det seneste hold til at vinde på kunstgræsbanen. Det vil kræve en defensiv tilgang og så ellers en masse power foran Atlantas bagkæde, så snart de rammer den sidste tredjedel. Der vil være gode muligheder for sideskift på den store bane, hvor de samtidig kan udfordre en i forvejen lidt udfordret organisation, som lukker mange mål ind. Jeg forventer et dynamisk opgør, hvor gæsterne skal satse på sideskift og omstillinger, alt imens gæsterne skal forsøge at dominere og håbe på store individuelle præstationer. Jeg tror ATL er varme og tager endnu en hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Inter Miami – FC Cincinnati 1 (2-1)

Søndag d. 8. oktober 2023 kl. 01:30

David Beckhams Miami har gennemgået en stor forvandling efter Messi er trådt til, men så snart han er ude, ser det håbløst ud. De tabte pokalfinalen, og har hentet to point i tre ligakampe under den lille magikers fravær. Senest tabte de med hele 4:1 til Chicago Fire, hvilket må siges at være et katastrofalt resultat. Der går selvfølgelig vanvittige rygter om, at Messi i al stilhed afsoner en dopingdom, men det er underordnet – vigtigst er det faktum, at Miami har det svært uden argentineren. 

Det er tydeligt, at Cincinnati ikke har synderligt meget at spille for, da de allerede har vundet Supporters Shild og sikret sig topseedning under play-offs. Men det giver nogle svingende præstationer, som fx nederlaget til New York Red Bulls i midtugen. Runden forinden vandt de noget vaklende 2:3 over bundproppen Toronto FC, og derfor tror jeg de vil møde et hårdt pres fra hjemmeholdet, som også kan nyde fordel af den høje temperatur og en stærk hjemmebane. Derfor tror jeg på en sejr til Inter Miami.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Orlando City – New England Revolution 1 (3-1)

Søndag d. 8. oktober 2023 kl. 01:30

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Orlando City på nuværende tidspunkt er det stærkeste hold i MLS. De buldrer derudaf med endnu en solid sejr på 0:1 over Hany Mukthar og Nashville SC. De spiller afklaret og med høj intensitet, hvilket er svært at håndtere for de fleste hold ovenpå en lang sæson, med mange kampe. Derfor må de også anses for at være favoritter i det kommende opgør, hvor de endegyldigt kan sikre sig andenpladsen med en sejr. 

Revs har kun historien at læne sig op ad, da den kommende modstander kun har slået dem to gange i MLS aktion. Vi skal helt tilbage til 2017 for at finde den seneste sejr til Orlando, men her endte kampen og så 6:1, og det vil ikke overraske mig voldsomt, hvis vi ser noget lignende i weekenden. Gæsterne er presset og ender nok med at smide deres top-4 position, og har et kæmpe oprydningsarbejde i vente oven på Bruce Arenas afgang. Jeg forventer en sikker sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Minnesota United – LA Galaxy 1 (3-2)

Søndag d. 8. oktober 2023 kl. 02:30

For begge hold handler den kommende kamp om at holde liv i sæsonen, da et nederlag og uafgjort betyder tidlig vinterferie. 

Minnesota står uden en sejr i de seneste syv runder, og deres seneste 7:1 nederlag til LAFC tager en tilbage til deres første sæson, som var noget af det værste vi har set i MLS. Derfor må der sidde nogle nervøse fans derude, når man tænker på at den kommende modstander slog dem 4:3 for under en måned siden – Det var i øvrigt et opgør, hvor der blev slået xg rekord mod dem, med en produktion på 4.98 (ifølge Wyscout). Det har været alt for ustabilt, hvilket er uacceptabelt, når man tænker på at cheftræner, Adrian Heath, har haft ansvaret siden 2016. 

Galaxy har hårdt brug for en sejr efter tre kampe uden tre på kontoen. Senest tabte de 2:1 til Seattle Sounders, som kontrollerede kampen fra start til slut. De lukker ekstremt mange mål ind (56 i 31 kampe), og jeg forventer også at de kan få det svært mod Emmanuel Reynoso, Teemu Pukki og Bongokuhle Hlongwane, som byder på fart og kreativitet. Generelt bliver der scoret mange mål, når de to hold mødes, og jeg tror ikke det bliver en undtagelse i weekenden, da begge hold kun kan bruge en sejr. Derfor tror jeg mest af alt på mange mål og en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Sattle Sounder – Vancouver Whitecaps 1 (1-0)

Søndag d. 8. oktober 2023 kl. 04:30

Selvom Cascadia Cup er vundet af Vancouver, er der altid lidt ekstra på spil, når holdene involveret skal krydse klinger. 

Seattle tog en sikker 2:1 sejr over LA Galaxy i midtugen og ser voldsomt solide ud efter deres syvende kamp i streg uden at lide et nederlag. De har med stor sandsynlighed tændt for play-off knappen, som Sounders er legendarisk dygtige til at ramme på det rigtige tidspunkt. Grundet en solid defensiv og nogle dygtige målsskytter, er de ekstremt svære at spille imod på det her tidspunkt af sæsonen. 

Vancouver tabte det omvendte opgør med 2:3, men tager forbi Lumen Field med en flot 3:0 sejr over St. Louis i bagagen. Derudover har de mulighed for at komme på siden af Seattle med en sejr, men endnu vigtigere kan de mere eller mindre sikre sig en top-7 plads med et uafgjort resultat. Jeg tror helt bestemt de tager sydpå med et mindset, der hedder at forsvare det ene point og håbe på mere. Derfor tror jeg det bliver en noget tør kamp, som slutter med en hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar