18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

El Trafico, Messi retur og en potentielt rundtosset Andreas Maxsø står på menuen, når MLS underholder i weekenden.

Rundeoptakt til MLS 2024

(Foto: ZUMA Press, Inc. / Alamy Live News)

LAFC – LA Galaxy 2 (1-2)

Søndag d. 7. april kl. 01:30

El Trafico er normalt et af højdepunkterne på en MLS sæson, men da stjernerne udebliver hos begge mandskaber, må vi blot nøjes med den intensitet, som kampen forventeligt vil byde på. LAFC har godt nok præsenteret Olivier Giroud, men ham må de vente på og LA er blevet klogere efterhånden. 

Efter en vild 5:0 sejr over Nashville, faldt LAFC helt ned på jorden igen, da de smed en 2:1 føring over Colorado Rapids med 8 minutter igen af ordinær spilletid. De er en skygge af sig selv, og det kommer til at gøre ondt imod et noget stærkere Galaxy-mandskab. Gæsterne topper Western Conference i en ubesejret stime. De slog seneste Seattle Sounder 1:0 og cruiser sikkert igennem den tunge Los Angeles trafik og ind på BMO Stadium fuld af selvtillid. 

Disse kampe har altid deres eget liv, men gæsterne har allerede spillet en af disse rivaliseringer i denne sæson og bestod med et 12-tal, da de slog San Jose 1:3. Jeg forventer et tæt opgør, hvor værterne hurtigt bliver presset ned i en forsvarsposition, og herfra kommer det til at gøre ondt. Derfor regner jeg med en udebanesejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 4,33 – SPIL HER >>*

Columbus Crew – DC United 1 (2-1)

Søndag d. 7. april kl. 01:30

Det velsagtens mest komplette hold i MLS, stod overfor en frygtindgydende modstander i midtugens Champions League brag og fik et flot 1:1 resultat med sig. Godt nok spillede de på eget græs, men mexicanske Tigres UANL, er notoriske, og havde der været en smule retfærdighed til, vandt Malte Amundsens mandskab. Dette er blot for at understrege deres styrke for tiden.

Tre dage forinden, spillede de ude mod Nashville og spillede 2:2 på en svær bane, hvor de dominerede på kuglen. Nu er de i egen hule og skal håndtere et fysisk stærkt DC United hold, som en gang imellem rammer dagen. De skal med andre ord, sørge for at kontrollere kampen og lukke den ned hurtigst muligt, da en spiller som Christian Benteke stadig kan smaske den ind, som i sæsonens første sejr (hattrick og 3:1). 

Alt imens gæsterne altså har denne talisman, står værterne en smule tyndt besat oppe foran for tiden. Cucho Hernandez spiller formentlig ikke, da han har dummet sig, Christian Ramirez er tvivlsom og Alexandru Matan er skadet. Heldigvis for dem er Diego Rossi varm og nyindkøbte, Marino Hinestroza, lader til at være faldet godt til. 

De vil under alle omstændigheder komme til at dominere på bolden, og kan specielt udnytte deres fart til at udstille en tung og immobil bagkæde, når de sætter spillet op i halvrummet. DC må også undvære førstevalg på mål, Tyler Miler, samt legendariske Steve Birnbaum i bagkæden, så jeg kan ikke forvente andet end en sikker sejr til Columbus.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,00 – SPIL HER >>*

FC Cincinnati – New York Red Bulls 1 (2-1)

Søndag d. 7. april kl. 01:30

Cincinnati bygger videre på sidste sæsons bundsolide præstation og indtager derfor førstepladsen ubesejret. Det skal dog understreges, at de ligesom gæsterne fra New York har haft et relativt skånsomt kampprogram indtil videre, men resultaterne fejler ikke noget, og de er fortsat svære at score mål på – det understreger sæsonens tre clean sheet i ligaen. 

Senest kom værterne hjem fra Charlotte, som har en af de stærkeste hjemmebaner og fik et point med sig (1:1). Det samme resultat fik RBNY med sig fra Orlando, som til gengæld har haft en forfærdelig start på sæsonen. Runden inden vandt gæsterne 4:0 over Miami, men vi kan ikke lægge meget i det resultat, da Inter manglende halvdelen af deres bærende spillere. 

Jeg forventer en kamp i et godt tempo, men også en uskøn affære, da begge hold har det bedst i presset og de hurtige omstillinger. Værterne virker mest ovenpå og har en lille magiker i Luciano Acosta, som jeg tror bliver afgørende. Red Bulls egen stjerne, Emil Forsberg, lider af en baglårsskade og personlige kvaler. Derfor tror jeg på en sejr til de forsvarende Supporters Shield vindere. 

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Inter Miami CF – Colorado Rapids 1 (2-1)

Søndag d. 7. april kl. 01:30

Inter Miami har et kæmpe Champions League opgør natten til torsdag, og her forventer klubben, at Messi vender tilbage. Det hersker ingen tvivl om, at hans tilstedeværelse er altafgørende for deres succes – også selvom Luis Suarez scorer en masse mål. Tata Martino må dog stadig undvære en del andre vigtige brikker i både bagkæden og på midtbanen. Derfor er det fortsat ikke et toptunet mandskab, der forventes klar til dette cross conference opgør. 

Det gør formentlig ikke det store, at Miami er en smule ramt, da der må forventes en beskeden modstand fra gæsterne. Colorado har godt nok fået skrabet nogle point til sig, men hvis de ikke har deres standardsituationer, er de ligegyldige. De kommer ikke til at se meget til bolden, og spiller Messi vil Andreas Maxsø og resten af bagkæden komme til at dumme sig før eller siden. 

Inter skal for alt i verden undgå at give dumme frispark og hjørnespark, og ellers bare skrue op for tempoet, da de har vejrforhold og teknikken med sig. Derfor tror jeg på en sejr til værterne, der møder Rapids for første gang.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,66 – SPIL HER >>*

Sporting Kansas City – Portland Timbers 1 (2-1)

Søndag d. 7. april kl. 19:30

SKC har leveret en solid start på sæsonen, med blot et enkelt nederlag til LA Galaxy (2:3) og seneste en imponerende 1:3 sejr over Toronto FC. De bygger altså videre fra deres imponerende afslutning på sæson 2023, men de får muligvis svært ved at holde den kørende. Til det kommende opgør må de undvære Johnny Russell, Alan Pulido, Andreu Fontas og Khiry Shelton, som alle har en vigtig rolle for holdet. 

Timbers kan derimod tjekke ind med tæt på stærkeste-11, men også tre nederlag i streg. Defensivt er de en rodebutik, så de skal i snit score to mål eller mere for at kunne forvente en sejr – her pynter Evander en del på det, men han er blot et plaster på et styrtblødende sår. SKC kan ramme dem hårdt på gennembrud i siderummet, for så at sparke indlæg mod fjerneste stolpe, men generelt skal der ikke meget til at ryste deres totalt åbne bagkæde.

Jeg tror ikke Portland kommer hjem med noget andet end et nederlag ligesom i de to seneste besøg på Childrens Mercy Park, hvor de begge gange tabte 4:1.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar