18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 7. – 9. november 2023

Intet er afgjort endnu, når første runde af Playoffs går ind i den anden kamp, og Michael Rundager giver jer her et overblik over de fire udvalgte kampe. Natkassebold fire dage i streg – what’s not to like.

IMAGO / Sports Press Photo

Vancouver Whitecaps – LAFC X (1-1)

Mandag d. 6. november kl. 01:30

Vi var vidne til et sandt målorgie, da LAFC nedlagde Vancouver med hele 5:2 i det omvendte opgør, men heldigvis for canadierne betyder målscoren intet i denne runde. Nu skal de blot fokusere på at hente en sejr, så de kan få revanche på BMO Stadion. Det har dog ikke været et let år for hjemmeholdet, som har mødt LA fem gange i 2023 og tabt tre af dem med tre mål, og deres seneste møde på BC Place endte 1:1 tilbage i oktober. De skal derfor hive noget ekstra op af hatten, hvis det skal blive til den tredje og afgørende kamp i LA. 

LA var ekstremt gode til at udnytte deres fysiske overlegenhed i det første opgør, hvilket også resulterede i tre mål på hjørnespark. Det må give troen på et godt resultat, når de drager nordpå, da de kan fokusere på at stå kompakt og ellers tage en sejr på en standard eller kontra. Det var nogenlunde samme dyder der første til 0:0 i Philadelphia og en 2:4 sejr over LA Galaxy i slutningen af regular season. Jeg forventer dog ikke at de vil være i stand til at holde et clean sheet, derfor skal Denis Bouanga nok på overarbejde igen – det er også blevet til otte mål og en assist i hans seneste fire kampe. Jeg forventer en kontrolleret kamp fra gæsterne, som trækker den ud i straffespark, hvorefter hjemmeholdet tager den.

Rundager tror på: X til odds 3,65 – SPIL HER >>*

Real Salt Lake – Houston Dynamo 1 (3-2)

Tirsdag d. 7. november kl. 03:00

RSL fik pyntet gevaldigt på resultatet, da de fuldt fortjent tabte 2:1 i Houston. I anden halvleg bliver de hårdt ramt af varmen, og bliver kørt fuldkommen rundt, og det ene mål de får kommer efter en kontra, hvor Houston glemmer at løbe retur. På trods af en elendig hjemmebane statistik for værterne (1.29 point/kamp), fik de til gengæld godt styr på det til sidst – 5/2/3 i de sidste 10 hjemmekampe. Kombinerer man det med Houstons elendige udebane statistik (0.82 point/kamp), ser det straks mere lovende ud for Claret & Cobolt. De skal presse tempoet og være kyniske, da gæsterne vil komme blæsende på kontra. 

Houston skal satse på en gentagelse fra deres seneste besøg på America First Field. Her formåede de i den grad, at fremvise RSL’s elendige bagkæde. De skal spille hurtigt og udnytte alt den plads, som opstår i siderummet og modsat boldside, og så har du opskriften på endnu en sejr. Men netop den kamp er en af blot tre sejre på udebane i regular season, og det er også derfor jeg tror på en sejr til hjemmeholdet i en målrig affære. 

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Nashville SC – Orlando City SC 2 (1-2)

Onsdag d. 8. november kl. 03:00

Nashville overlevede det sidste opgør med en smal 1:0 sejr, og skal være glade for det ikke blev til et par ekstra scoringer imod sig. Nu skal de forsøge at få vendt vognen, men det ser svært ud, da de ikke har nogen positiv reference, at vende tilbage til. for godt en måneds tid siden, spillede de på GEODIS Park og tabte 0:1 i en halvtør kamp. Ligesom i det seneste opgør, formåede de gulklædte ikke at producere chancer til over 1 i xg (Ifølge Wyscout). 

Nashville har svært ved at skabe meget på deres omstillinger, fordi Orlando er så dygtige på kuglen. Derudover har de et syd/mellemamerikansk temperament, som betyder at de er gode til bare at lukke ned for en lovende kontra, koste hvad det vil. 

Orlando har aldrig stået med bedre chance for at vinde en MLS Cup end nu, og det lugter lidt af at de allerede på onsdag spiller sig videre til en conference semifinale. De skal dog være påpasselige med, hvordan de griber kampen an. Det er oplagt at kører på, som de har gjort i 80 procent af kampene denne sæson – de har holdet til det. Men omvendt må de have deres kamp oppe i New York plantet i baghovedet, da de tabte 2:0 og netop blev kørt over af direkte fodbold. Det er afgørende at de får lukket ned for Hany Mukthar, og så burde det kunne lade sig gøre, hvis de ellers står fast på defensive standarder. Jeg tror på en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 4,00 – SPIL HER >>*

New England Revolution – Philadelphia Union 2 (1-2)

Torsdag d. 9. november kl. 01:00

Udover den sidste kamp i regular season, har Revs ikke lignet et hold, der er kommet sig ovenpå Bruce Arenas afgang. De lukker alt for mange mål ind og det kostede blandt andet et 3:1 nederlag i det omvendte opgør. Union sad på tingene og skabte et væld af chancer, som blandt andet førte til en Mikael Uhre scoring. Det er meget på dagen for hjemmeholdet, som savner en cheftræner med noget pondus og karisma – det kan være en umulig opgave at tage over for Arena, det kan de skrive under på i LA Galaxy. De skal være skarpe til at sideforskyde og ellers fodre deres dygtige offensive så meget som muligt, ved at komme af sted på kanterne. 

Union skal ikke ændre på deres gameplan, som bygger på effektiv boldomgang og en afklaret defensiv. De kan vinde meget på at gå højt i perioder for at stresse værterne, men det gør det ikke noget at komme lidt ned på egen banehalvdel, da det kan give et stort bagrum at angribe i. Netop deres fart offensivt kan blive nøglen til succes på Gillette Stadium. Jeg har godt nok kaldt opgøret til at gå i tre kampe, men jeg forventer en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar