18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 5. oktober 2023

Vi har nogle vigtige kampe i vente og Michael Rundager har nøje udvalgt fem af dem til en grundig gennemgang.

Foto: IMAGO / USA Today

New England Revolution – Columbus Crew 1 (2-1)

Torsdag d. 5. oktober 2023 kl. 01:30

Efter fire kampe i streg uden en sejr, kunne de ellers så sejrsvante Revs endelig glæde sig over tre point, da de slog Charlotte 2:1. Det er dog en modstander, som generelt har været gavmilde over for alt modstand, men det kan være hvad der skal til for at den kriseramte klub fra Foxborough kan få reddet sæsonen. De har allerede sikret sig en plads i playoffs, men kæmper nu for den bedste seedning muligt. 

Det er to jævnbyrdige hold, som skal duellere om en plads i top-4, hvilket de seneste fem interne opgør understreger – fem uafgjort. Derudover er fire af de foregående fem kampe sluttet 1:0. 

Columbus har spillet deres to seneste kampe uafgjort mod svær modstand, hvilket indikerer at de måske ikke er helt i top. Ydermere er deres udebanestatistik håbløs med 13 point i 15 forsøg, hvilket understreger Revs mulighed for at tage endnu en sejr. Det er også mit bedste bud på et resultat.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Philadelphia Union – Atlanta United 2 (1-2)

Torsdag d. 5. oktober 2023 kl. 01:30

Den er gået helt i stå for Philadelphia Union, som har spillet fem gange uafgjort mod svær modstand, men også en enkelt kamp mod Charlotte (2:2). Senest blev de spillet ud af banen af Columbus Crew, og med en smule held listede de hjem med et 1:1 resultat. Det er altså ikke et dominerende mandskab for tiden, som ovenikøbet kan risikere at stå uden Julian Carranza, Jose Martinez, Jakob Glsnes og Leon Flach, som alle er vigtige spillere. De har set tunge ud på det seneste, og det ville pynte at kunne rotere lidt med disse kvalitetsspillere. Specielt når et yderst dynamisk hold, som Atlanta kommer på besøg. 

Gæsterne har kun tabt en gang siden MLS vendte tilbage fra Leagues Cup, og det var til førstepladsen Cincinnati (1:2). Senest sendte de canadiske Montreal hjem med et 4:1 nederlag i bagagen og Atlanta har ikke tabt deres tre seneste udekampe (DC United, Dallas og Seattle). Jeg tror de kommer til at blæs igennem i de første og sidste 15 minutter, hvor de også har scoret klart flest mål med henholdsvis 11 og 19 fuldtræffere (61 i alt). I det omvendte opgør vandt Atlanta 2:0 tilbage i juni, så jeg vil ikke blive overrasket, hvis de er i stand til at gentage sig selv på Subaru Park.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Chicago Fire – Inter Miami 2 (0-2)

Torsdag d. 5. oktober 2023 kl. 02:30

Sæsonen er langt fra slut for Fire, men de har ikke råd til at tabe en eneste af de resterende tre kampe. Det kan godt blive problematisk, når den kommende modstander hedder Inter Miami. Værterne har hentet fire point i de seneste par kampe og slog i weekenden New York Red Bulls 0:1. Jeg tror ikke vi skal lægge meget i det resultat, da RBNY er et elendigt fodboldhold, så jeg tror stadig vi må forvente at se dem under pres. Der meldes om ni spillere på skadeslisten, hvilket er dræbende for et MLS-mandskab. 

Inter Miami har også deres egne skadesproblemer, men meget tyder på, at Messi er blevet sin skade kvit og står til rådighed. Det er en game changer mod en midtbane og bagkæde, som er hårdt prøvet fysisk og på kvalitet netop pga skader. De har stået uden Messi ude mod Orlando og hjemme mod NYCFC og spillet 1:1 i begge, hvilket er godkendt og giver et praj om at de står stærkt. Derfor tror jeg Inter holder liv i deres playoff drømme med en sejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Nashville SC – Orlando City X (1-1)

Torsdag d. 5. oktober 2023 kl. 02:30

Nashville skal lige knibe ballerne sammen og sikre sig deres syvendeplads, så de slipper for en ekstra playoffkamp. Men den kommende modstander bliver noget af en udfordring, og værterne skal formentlig undvære Walker Zimmerman i bagkæden, hvilket er et stort tab. Heldigvis for dem, er Orlando et af Hany Mukthars yndlingshold at stå overfor, hvilket syv mål understreger. Nashville står i et mindre dilemma, da de selv er bedst, når de primært kan spille hurtigt og direkte, for så ellers bare at satse på offensive omstillinger. Problemet er, at Orlando er for gode på bolden, til at de kan overlade for meget af initiativet til gæsterne, samtidig med at de ikke kan stå for dybt uden Zimmerman i bagkæden.  

Orlando det stærkeste hold på formkurven set over de seneste otte kampe, hvor det er blevet til 17 point. Derudover er de ligaens bedste hold på udebane med 25 point i 15 kampe, og har hentet syv i de seneste fire kampe på modstanderens græsplæne. I weekenden vandt de på kynisk vis med 3:0 over Montreal, som samtidig blev begrænset til ligegyldige chancer. Det er altså et hold varmere en Everglades på en træls juli dag, når det er aller varmest som gæster Geodis Park, og det tror jeg fører til en tæt kamp, som ender med et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Seattle Sounders – LA Galaxy 1 (2-1)

Torsdag d. 5. oktober 2023 kl. 04:30

Seattle Sounder ligner et hold, som snegler sig afsted mod en playoff plads i top-4. De har ikke tabt siden deres overraskende 0:2 nederlag til Atlanta d. 21. august, men har kun hentet ti point i de seks ubesejrede kampe efterfølgende. Nu skal de begynde at skrue op for kynismen og effektiviteten frem mod playoffs, og det er noget af det cheftræner Brian Schmetzer er bedst til. Der venter en modstander som sejler rundt i intethed og lever højt på tilfældigheder og flotte mål, hvilket passer til et rutineret og yderst afklaret hjemmehold. 

LA Galaxy skal være på mærkerne og bliver nødt til at gå efter tre point, da de har seks point op til niendepladsen. Det kan åbne dem alt for meget op, da deres defensive struktur er tæt på pinlig. Hele 15 mål er gået ind på cheftræner Greg Vanneys mandskab i de seneste fem kampe, hvor det dog skal siges at de selv har scoret 14 gange. 

Begge hold er ramt af nogle alvorlige skader, men Galaxy er unægteligt hårdest ramt, og det kombineret med en rejse til Lumen Field lugter af en sejr til Seattle.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar