18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 5.-6. maj 2024

MLS byder blandt andet på topkamp i Miami, men som altid også en masse dansker dong, som i kan læse mere om i Michael Rundagers optakt.

Alamy

Atlanta United – Minnesota United 1 (2-1)

Søndag d. 5. maj kl. 01:30

Atlanta har blot hentet en enkelt sejr i de seneste fem kampe, men har formået at holde sig til et enkelt nederlag i samme periode. Der har været en del småskader til deres profiler, og det rammer alle MLS-hold relativt hårdt, men jeg forventer at de kommer i stærkeste start-11, og så er de i blandt toppen af ligaen. Derudover har de selvfølgelig en imponerende hjemmebane, som kan inspirere de fleste til at præstere. 

Minnesota er kommet sejrrigt hjem fra Atalanta en enkelt gang tilbage i 2017, men ellers er de blevet kørt over. Deres nuværende formkurve ser også fornuftigt ud, men de bøvler med Emanuel Reynoso, der ikke kan finde sig til rette i klubben. Umiddelbart klarer de sig fornuftigt uden ham, men jeg tror de får problemer i det kommende opgør. 

Godt nok slog de Charlotte 0:3 i deres seneste besøg hos et Eastern Conference hold, men forinden blev de kørt over af Philadelphia Union, som er dygtige til at spille direkte. Jeg tror vi får en levende kamp, hvor Minnesota kan svare igen på hurtige kontrastød, men Atlanta tager den i sidste ende.  

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 2,87 – SPIL HER >>*

DC United – Philadelphia Union X (2-2)

Søndag d. 5. maj kl. 01:30

DC ligger i tabellen side om siden med deres kommende modstander, men meget mere har de heller ikke tilfælles med Mikael Uhres hold. De formår at skrabe point sammen her og der, når de lykkes med deres tonser fodbold. Kan de begrænse dumme boldtab og ellers få pumpet bolden i feltet så meget som muligt, står de med gode muligheder. 

Men værternes, generelt lave tekniske færdigheder, kan blive et problem mod Union når de spiller op til deres bedste. Det er bare nogle runder siden vi har set det niveau, så jeg forventer en livlig kamp, hvor begge har gode muligheder for at komme på tavlen. Union gik syv kampe i streg ubesejret, men stødte så på Western Conference hold fra begge ender af tabellen og tabte.

Nu skal de op på hesten igen, og det bliver formentlig med Andre Blake tilbage mellem aluminiumstængerne, hvilket giver et kæmpe løft for hele holdet. Jeg tror ikke det bliver nok til en sejr, men de to hold har begge spillet fire kampe uafgjort, og jeg tror de får endnu i regnskabet.

Rundager tror på: X + begge hold scorer til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Inter Miami CF – New York Red Bulls 1 (2-1)

Søndag d. 5. maj kl. 01:30

Rundens absolutte topkamp finder sted i Miami, og jeg er relativt sikker på, at der bliver gang i den. I det omvendte opgør vandt Red Bulls 4:0, men her manglede Messi og andre vigtige spillere. Med den lille argentiner tilbage har de set skræmmende ud offensivt, hvilket har resulteret i 10 mål i de seneste tre kampe, der også er endt med en sejr. 

Begge hold vil komme i noget nær stærkeste, men gæsterne vil savne Peter Stroud på midtbanen. Det er dog kollektivet krydret med et par dygtige spillere, der bærer læsset for RBNY, så de vil fortsat stå stærkt. De skal forsøge at gentage succesen fra sidst, hvor de var skræmmende effektive foran mål og stod kompakt i organisationen. 

Jeg tror dog ikke vi kan tage meget med fra det første opgør, hvor det var hundekoldt og stod ned i stænger – og Messi manglede. Kan Miami spille sig igennem gæsternes midtbanen, hvor der vil være gode rum at spille i for de dygtige teknikere, eller fokusere på hurtige spilvendinger, så fanger de hurtigt New York. Jeg tror det bliver en medrivende kamp, som ender med en sejr til værterne. 

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

NYCFC – Colorado Rapids 1 (2-1)

Søndag d. 5. maj kl. 22:00

Når man kigger på tabellen, lugter det måske ikke af en topkamp, men specielt New York City, ligner et hold på vej mod toppen igen. Det afslører tre sejre i streg, godt nok mod bundhold, men forinden spillede de uafgjort mod Miami og Atlanta. Derudover led de et smalt 1:0 nederlag til Cincinnati ude, og på den måde klatrer man op i tabellen. 

Gæsterne har også haft gang i en god periode med 10 point i de seneste fem kampe. I sidste runde tabte de også snævert til Cincinnati, men det er som om troen på at tingene nok skal lykkes er stor hos Andreas Maxsø og co. De scorer stort set alle deres mål på indlæg og standardsitiationer, og derfor må de være lykkelige for at skulle spille på Citi Field i stedet for lille Yankee Stadium. 

Problemet er bare at NYCFC også kan udnytte den større bane, da det åbner Rapids kæder op. Værterne skal turde spille mellem midtbane- og bagkæde, når rummene opstår, og så splitter de let gæsterne ad. Jeg tror hjemmeholdet har så meget tur ind den, at de snuppe en snæver sejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Seattle Sounders – LA Galaxy 1 (1-0)

Mandag d. 6. maj kl. 00:45

Seattle fik endelig stoppet en kedelig stime på tre kampe uden en sejr, da de i midtugen slog Philadelphia Union 2:3. Raul Ruidiaz scorede sit femte og sjette sæsonmål i kampen, og netop hans evner foran mål er altafgørende for deres chancer, så længe Jordan Morris, Albert Rusnak og Pedro De La Vega (skadet) ikke leverer. 

Sounders har udover De La Vega også Alex Roldan i karantæne, men sammenlignet Galaxys tab af Riqui Puig (karantæne) og potentielt set også Dejan Jovelijc, står værterne meget godt. Jeg tror det bliver en kontrolleret kamp mellem to klassiske MLS-trænere, som vil gribe kampen an med tålmodighed. 

Seattle skal holde fast i deres gameplan med gennembrud i halvrum, mange modsatrettede bevægelser og så håbe en af deres topspillere rammer dagen. Galaxy kommer på en svær opgave, da Lumen Field aldrig er et let sted at spille, grundet publikum og kunstgræsset – Jeg tror blandt andet ikke det er et underlag for Joseph Paintsil. Jeg forventer en smal sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar