18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 31. august 2023

Kampen om de vigtige playoff-pladser begynder at spidse til, og for nogen kræver det point i hver runde. For blandt andre Inter Miami og Colorado Rapids afhænger deres drømme af tre point i alle kampe fremadrettet.

Andreas Maxsø i infight

Foto: IMAGO / MexSport

Inter Miami CF – Nashville SC 1 (2-0)

Torsdag d. 31. august 2023 kl. 00.30

Der skal ikke gå mange dage, før de to Leagues Cup-finalister igen må krydse klinger. Selvom finalen var ekstremt tæt og blev afgjort på straffespark, er det, som om vi snakker flere måneder tilbage grundet de to holds nuværende form. 

Miami har været flyvende med en sejr i MLS på 0:2 over RBNY og en tilspillet plads i US Open Cup. Deres seneste ligakamp var sågar uden Sergio Busquets og Messi i start-11, da de klogeligt blev sparet i de første 60 minutter.

De starter uden tvivl inde til det kommende opgør, og deres tilstedeværelse er ikke til at tage fejl af. Messi har været totalt dominerende, og Busquets har sørget for stabilitet, og det stopper ikke lige foreløbig. 

Nashville er nede i en halvdyb krise med seks liga-nederlag i de seneste syv forsøg. Senest tabte de hele 4:0 til Atlanta United, som begrænsede dem til en enkelt afslutning indenfor rammen.

Gæsterne skal muligvis klare sig uden deres måske vigtigste mand, Walker Zimmerman, grundet en skade – spiller han ikke, er de i den grad på dybt vand.

Det ser altså ikke lovende ud for deres muligheder i det kommende opgør, hvor jeg også forventer en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,55 – SPIL HER >>*

Atlanta United – FC Cincinnati 1 (3-2)

Torsdag d. 31. august 2023 kl. 00.30

Atlanta fortsætter den gode stime af sejre med en overbevisende nedsabling af Nashville (4:0). Thiago Almada havde en konge dag på kontoret, og han kommer også til at gøre ondt på Cincinnatis bagkæde.

ATL har en kæmpe hjemmebanefordel grundet mægtige Mercedes Benz Stadium, hvor de har hentet 27 af deres i alt 41 point.

Langsomt men sikkert har de bidt sig fast i en playoff-plads med 12 point i de seneste seks ligakampe. Nu venter ligaens duks, og her vil de blive udfordret defensivt. 

Cincinnati fik rystet et voldsomt 3:0-nederlag til Columbus Crew af sig, da de i weekenden vandt ditto over NYCFC.

De er også det fjerdemest scorende hold i MLS, og kombinerer vi det med den ladeport af en defensiv, som værterne præsenterer, kan du forvente mål.

Begge hold er i god spillemæssig form, men Cincinnati skal spille deres fjerde kamp på 10 dage, og det, tror jeg, bliver for hårdt. Derfor forventer jeg en sejr til Atlanta.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Toronto FC – Philadelphia Union 2 (1-2)

Torsdag d. 31. august 2023 kl. 01.30

Det canadiske galehus fortsætter deres deroute efter deres ottende nederlag i streg – denne gang var der gaver til Columbus Crew, som fuldt fortjent vandt 2:0.

Det er måske også for meget at forlange, at klubbens U17-cheftræner (Terry Dunfield) pludselig skal tage over. Han har i hvert fald ikke vundet en fodboldkamp endnu, og derfor er det også på høje tid, at de har fundet deres permanente løsning i form af John Herdman.

Det løser dog ikke noget her og nu, da han først officielt starter fra 1. oktober. De har en svær kamp i vente mod en stærk struktur og et stærkt kollektiv, hvilket er det stik modsatte af Toronto. Derudover har de en håndfuld skader, som i MLS-regi altid er en katastrofe. 

Union tog en vigtig 1:3-sejr over DC United. Selvom de manglede Julian Carranza i front, var de stadig i stand til at lægge et højt pres og score mål. Mikael Uhre diskede blandt andet op med en fin scoring.

Det samme udtryk bør også kunne gentage sig i det kommende opgør. Det er nemlig ikke ofte, vi i MLS ser gæsterne lave flere point på udebane, end værterne kan mønstre i egen hule.

Philly har været solide på udebane og ser generelt ud til at have fundet deres rytme igen. Derfor tror jeg på en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Houston Dynamo – Columbus Crew 1 (2-1)

Torsdag d. 31. august 2023 kl. 02.30

Houston Dynamo er varme for tiden, og det er gået voldsomt ud over Real Salt Lake, som i løbet af tre dage formåede at tabe 3:0 og 3:1 til texanerne. Den ene kamp førte sågar til en plads i US Open Cup-finalen, hvor Inter Miami venter.

Erik Sviatchenko blev sparet i seneste runde, men han må forventes tilbage i start-11, hvor han skal forsøge at stoppe en ekstremt svær modstander. De skal igen håbe på en varm aften, så de kan fastholde deres imponerende hjemmebanestatistik med 2.17 point/kamp. 

Blot et enkelt liga-nederlag i de seneste 11 kampe! Så godt går det for cheftræner Wilfried Nancy og hans Columbus Crew.

De er kommet flyvende fra start efter Leagues Cup med sejre over Cincinnati og Toronto, men begge sejre har været på hjemmebane.

Nu skal de testes ude i en forfærdelig varme og i en Cross Conference-duel. Det ser ikke alt for lovende ud for Malte Amundsen og kompagni, som nok vil rende ind i et mindre nederlag.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Minnesota United – Colorado Rapids 1 (2-0)

Torsdag d. 31. august 2023 kl. 02.30

To af de tørreste hold i MLS ramler sammen, når Minnesota tager imod Colorado Rapids.

Minnesota har efter en længere periode med dårlige resultater fået bedre styr på kampene, hvilket har kastet otte point af sig i de seneste fire ligakampe.

Senest spillede de 1:1 på den svære udebane i Seattle, men det er også på udebane, de har hentet flest point, da de hjemme har det noget sværere.

De er dårlige til at kontrollere kampe men nyder rollen som kontrahold, og den får de næppe lov at påtage sig, når Rapids kommer på besøg. 

Danske Andreas Maxsø må kunne lugte blod i dette opgør, men det samme gør hjemmeholdet i allerhøjeste grad også.

Gæsterne må, sammen med Toronto, anses for at være det ringeste hold i ligaen, og det kan jeg ikke se skulle ændre sig efter den kommende runde.

Colorado må forsøge at pakke sig efter bedste evne, men en spiller som Emmanuel Reynoso bliver svær at kontrollere i denne kamp.

Jeg tror, vi får en sikker sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar