18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 30. – 31. marts 2024

Michael Rundager kaster et skarpt blik nedover topkampene i MLS, som blandt andet byder på Cascadia Cup.

MLS. Cascadia Cup

(Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

Philadelphia Union – Minnesota United 1 (2-1)

Lørdag d. 30. marts kl. 19:00

Union har været uheldige i denne sæson, da præstationerne har været til mere end seks point i fire kampe, men i weekendens 1:3 sejr over Portland gik alt deres vej. Et stærkt resultat grundlagt af dårligt målmandsspil og en meget tilbagestående strategi. Det kan de ikke falde tilbage på i det kommende opgør, da det kan blive dyrt imod en markant anderledes modstander. 

Hjemmeholdet kan også stille et noget stærkere hold i det kommende opgør, men det afhænger af, om Andre Blake og Daniel Gazdag når hjem fra deres respektive landshold. Ellers må Julian Carranza og Mikael Uhre holde gang i det gode samarbejde, de får under alle omstændigheder brug for en god indsats, når førstepladsen i Western Conference kommer på besøg. 

Gæsterne har efter sigende alle mand klar så de kan komme i stærkeste – det er dog en cross conference kamp, så vi må forvente ændringer. Derudover har jeg svært ved at se dem holde trit med deres vilde pointsnit, da de har henter langt over evne og præstation. Jeg forventer en sejr til værterne, som ikke giver Minnesota mange chancer for omstillinger, men kommer til at presse deres organisation i siderne og på fart.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Colorado Rapids – LAFC X (1-1)

Lørdag d. 30. marts kl. 21:00

Rapids spillede en forfærdelig kamp i deres 0:1 nederlag til Houston i sidste uge, og det begynder så småt at ligne endnu en sæson i intethed for deres vedkommende. Der venter en svær modstander, som ikke efterlader meget rum at spille og blæser lynhurtigt til modangreb, når muligheden byder sig. 

Colorado har med undtagelse af kampen mod Seattle, hvor de var en mand i overtal i 40 minutter, ikke været i stand til at skabe det store foran mål. Derfor må de håbe, at LA’s kæmpe 5:0 sejr over Nashville i sidste runde, blot var en enlig svale. Det er sjældent jeg ser et hold skabe så mange store chancer og en samlet xg på 5.01 (ifølge Wyscout), som i det opgør. 

Jeg tror til gengæld ikke vi skal lægge så meget i det endnu, gæsterne kan forsvare og er generelt fornuftige til at skabe chancer. Colorado tabte seneste til LA i egen hule tilbage i 2018, og jeg tror de vil være i stand til at spille endnu en kontrolleret kamp og denne gang holde et uafgjort resultat. 

Rundager tror på: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Inter Miami CF – NYCFC 1 (2-1)

Søndag d. 31. marts kl. 00:30

At Inter Miami går fra to flotte 3:1 sejre i træk til en nedsmeltning på 4:0 til RBNY, er så MLS’k som det kan blive. Miamis defensiv er generelt på et frygteligt lavt niveau, og det udnyttede New Yorkerne. Derfor er det problematisk, at de igen må undvære Messi, som for tiden kun holder sig i gang i fitnessrummet. Derudover må de undvære kæmpetalentet Benjamin Cremaschi, som ellers pynter godt på deres midtbane. 

Værterne er så pinligt ringe i defensive omstillinger og bøvler gevaldigt med hold der spiller direkte. Specielt det sidste er noget NYCFC bør dyrke, da de på den måde kan lade Miami være mest på bold, og dermed satse på omstillinger. Det fungerer bedst for dem, men det er modstridende med det cheftræner Nick Cushing skal spille. Derfor fortsætter de med stor sandsynlighed den samme trend, som i deres seneste nederlag til Cincinnati (1:0). 

Gæsterne må også undvære vigtige spillere, da Maxi Moralez og Talles Magno er skadet. Derudover er NYCFC også noget udfordret defensivt, hvilket jeg forventer Luis Suarez vil udnytte. Så jeg tror det bliver en sejr til Beckhams mandskab, som godt nok ikke kan holde buret rent, men udover hjemmebanefordel også skal spille i temperatur 10-15 grader varmere end i New York.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Nashville SC – Colubus Crew 2 (1-2)

Søndag d. 31. marts kl. 01:30

Det var en grim aften for Nashville, som i sidste runde blev slagtet med hele 5:0 af LAFC. Deres ellers så solide defensive struktur, har altså lidt et ordentligt knæk i denne sæson, og derfor står de med blot seks point efter fem kampe. En skadet Walker Zimmerman, har med andre ord kostet frygteligt dyrt i denne sæson. Udover hans fravær har en anden profil, Hany Mukhtar, ikke ramt sit høje niveau endnu. 

Det må være noget bekymrende for værterne, når stærke Columbus Crew kommer på besøg. Gæsterne tabte godt nok 2:0 til Charlotte (udvisning efter 20 minutter), men de er også i gang med noget helt særligt på eget græs, så mange hold kommer væk derfra med et nederlag i bagagen. 

Jeg tror det bliver en velspillet kamp, hvor Crew vil være mest på bolden og Nashville satser på standarder og omstillinger. Det kan vise sig at være nok, men sidst gæsterne stod i en sådan situation på udebane, vandt de 0:1 over Houston Dynamo i Champions League. Jeg tror på endnu en stærk præstation på kuglen, som vil være nok til en udebanesejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Vancouver Whitecaps – Portland Timbers 1 (2-1)

Søndag d. 31. marts kl. 04:30

Vi er så privilegerede at have Cascadia Cup på menuen, og netop disse kampe lever deres eget liv underordnet de involverede holds kampform eller placering i tabellen. Hadet og intensiteten overskygger alt det andet, når Vancouver tager imod Portland Timbers på BC Place. Skal vi til gengæld lægge lidt i værternes nuværende form, så kan den vel bedst beskrives som svingende. 

De taber utilgiveligt med 1:2 til RSL, der ellers har gang i en forfærdelig sæson. Timbers står også noget svage ud fra de seneste par kampe, som har ledt til nederlag til Houston (1:0) og Philadelphia (1:3). Derfor handler det om for begge hold, hurtigst muligt at ryste disse kampe af sig og skrue op for intensiteten, hvilket må være lettest for hjemmeholdet. 

Normalt er der en relativt tæt sammenhæng mellem tre point og hjemmeholdet i MLS, men i disse rivaliseringer svinger det relativt meget. Jeg tror dog mere på en cheftræner, som har været i det nogle gange efterhånden, som Vanni Sartini har, og generelt tror jeg meget lidt på Phil Neville. Derfor forventer jeg en sejr til canadierne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar