18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 4. september 2023

Der kan ikke være en runde uden en eller anden form for derby eller rivalisering på spil i MLS, og denne weekend er langt fra en undtagelse.

Mikael Uhre Philadelphia Union MLS

Foto: IMAGO / Amber Searls

Real Salt Lake – Colorado Rapis 1 (2-1)

Søndag d. 3. September kl. 03:30

RSL er ikke kommet godt i gang efter en meget svingende præstation under Leagues Cup-turneringen.

Op til stod de ellers med ni kampe i streg ubesejret, men nederlag til Houston Dynamo i ligaen og pokalsemifinalen på henholdsvis 0:3 og 3:1 har gjort ondt.

Nu venter endnu en pokalkamp, da Rocky Mountain Cup står på spil, og det er en lille intern turnering, som de har vundet 13 ud af 18 gange.

14. gang ligger lige til højrebenet, da de tidligere i år slog Rapids 2:3 på Dick’s Sporting Goods Park. 

Colorado blev for anden runde i streg kørt over i et 3:0-nederlag til Minnesota United. Runden inden var det LAFC, der slagtede dem 4:0, og deres defensiv sejler mildest talt for tiden.

Andreas Maxsø har ikke været i stand til at løfte niveauet for bundklubben, som har lukket 13 mål ind i de seneste fire kampe. Chancerne for en playoff-plads er helt væk, så vi må antage, at de vil gå all in på at vinde dette trofæ.

Derfor forventer jeg et tæt opgør, hvor hjemmeholdet i sidste ende løber med sejren.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

LA Galaxy – Houston Dynamo 1 (2-1)

Søndag d. 3. September kl. 04:30

Galaxy er kommet fremragende fra start efter Leagues Cup med sejre over Chicago Fire (3:0) og San Jose Earthquake i Cali Classico (2:3).

Det har sat gang i deres jagt på en playoff-plads, som ikke er usandsynlig ,så længe Riqui Puig holder sit nuværende niveau. Gæsterne vil få svært ved at håndtere hans tempo omkring feltet, og det kommer til at blive en afgørende faktor.

Cheftræner Greg Vanney spiller primært med mandsopdækning defensivt og tålmodigt på kuglen, men de har ikke været flyvende under ham. Der bør til gengæld være gode muligheder på Dignity Health Sports Park. 

Houston skal forsøge at få værternes kæder langt fra hinanden ved at være meget dynamiske i løb uden bold. Relationerne mellem spillerne skal være skarpe og med ekstra fokus på modsatrettede bevægelser for på den måde at presse Galaxys organisation.

Det vil dog kræve et fysisk overskud, som måske er begrænset ovenpå mange kampe på kort tid. Her kan det blive afgørende med rutine fra fx Daniel Steres og Erik Sviachenko.

De to hold har på skift vundet duellen på det seneste, og denne gang tror jeg, det er Galaxys tur til at tage tre point.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,83 – SPIL HER >>*

Seattle Sounders – Portland Timbers 1 (2-1)

Søndag d. 3. September kl. 04:30

Vi har en dejlig omgang Cascadia Cup i vente, når en af ligaens største rivaliseringer finder sted på Lumen Field – de to hold kan på ingen måde lide hinanden og det kommer altid til udtryk.

Sounders har ikke helt fået den start, de kunne ønske sig efter Leagues Cup, men i sidste runde vandt de 1:2 over Austin. Runden forinden klarede de en uafgjort i Minnesota (1:1), hvilket er et godt resultat.

Derfor ser jeg et hold, som er ved at ramme noget godt. De får også brug for deres bedste, da de ikke har formået at slå Timbers i de seneste fem forsøg. 

Timbers fik endelig stoppet blødningen, da de slog Real Salt Lake (2:1) i sidste runde. Det er god timing inden en svær og vigtig kamp, hvor de kan forvente et stadion med over 40.000 tilskuere og et tryk fra værterne.

Sounders plejer at spille bedst, alt imens Portland alligevel formår at straffe dem på omstillinger og standarder. Jeg tror ikke det bliver tilfældet i, hvad vi godt kan forvente bliver en fed kamp.

Jordan Morris har set skarp ud på det seneste, og Raul Ruidiaz elsker at score mod Portland (11 gange), så jeg tror, de to kommer til at blive afgørende for en hjemmebanesejr.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Philadelphia Union – New York Red Bulls 1 (1-0)

Mandag d. 4. September kl. 01:30

Union havde en skidt midtugekamp mod Toronto, som snuppede deres første MLS-sejr (3:1) i måneder. Det ellers så solide mandskab havde lige sat en stime sammen på tre liga-sejre i streg, men de blev sat på plads af mål fra blandt andre Lorenzo Insigne.

Værterne kan glæde sig over at Julian Carranza vendte tilbage i start-11 og sågar noterede sig for en scoring, men de skal hæve niveauet til den kommende modstander. 

RBNY har haft en skidt sæson, hvor de ikke har formået at sætte noget godt sammen over en længere periode. Der mangler kvalitets-spillere til at afgøre fodboldkampe, og de lever lige nu kun på deres fornuftige presspil, som begrænser modstanderne til få chancer.

Kampene er ofte rodede og i et højt tempo, når New York er involveret. Det plejer Philly kunne kontrollere ganske fornuftigt, og derfor har de heller ikke tabt til dem i de seneste 11 kampe.

Jeg tror heller ikke, det bliver tilfældet i denne omgang, og derfor forventer jeg en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

LAFC – Inter Miami CF X (1-1)

Mandag d. 4. September kl. 04:00

Selvom tabellen siger noget andet, så er det fristende at mene netop dette opgør huser ligaens to bedste mandskaber. LAFC har dog været for ustabile i deres præstationer i denne sæson, og Miami er først lige gået i gang. 

Værterne gik fra en stærk 4:0-sejr over Colorado Rapids til et fuldt fortjent nederlag på 2:1 til Charlotte FC – havde Charlotte været mere effektiv, var den kamp endt meget værre.

Ikke desto mindre skal de have mere ud af deres mandskab, som vil blive testet i den kommende runde. De kan måske håbe på en modstander uden Messi i start-11, da han spillede 90 minutter i midtugen. 

Miami spillede 0:0 mod Nashville, som stod dybt det meste af opgøret. De tog ingen chancer og skulle bare have point, så de kunne forsvare deres position i ligaen.

Nu rejser Beckhams mandskab på tværs af landet til en cross conference-duel mod en svær modstander, og det kunne godt lugte af, at de vil låne lidt taktik fra Hany Mukthar og co.

Jeg tror, Miami vil spille med lav risiko og forsvare relativt dybt. Tager de Messi med på bænken, kan han måske blive bragt i spil til de sidste 20-30 minutter for at jagte point.

BMO Stadium har ikke været uindtageligt i denne sæson, så jeg forventer et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar