18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 27. – 28. april 2024

LA Galaxy skal udbygges deres føring i Western Conference, alt imens Inter Miami skal gøre sig nogle seriøse overvejlser omkring Messi og Suarez. Derudover har vi endnu et smukt derby i vente, og Michael Rundager vender hver en sten for at give dig et overblik over de udvalgte MLS-kampe.

(Foto: Leslie Plaza Johnson / Icon Sportswire)

Austin FC – LA Galaxy 2 (1-2)

Lørdag d. 27. april kl. 19:45

Austin har ramt en stærk periode med tre sejre i fire kampe, og specielt deres seneste optræden i Houston sendte positive vibes (0:1 sejr) – var Erik Sviatchenko og holdkammeraterne mere effektive, havde de til gengæld scoret et par gange uden nogen ville rynke på brynet. De to andre sejre var over bundprop et og to (San Jose og Dallas), og det var tætte dueller, så vi kan ikke tage meget med derfra. Så jeg er ikke ved at falde bagover af begejstring.

Cheftræner Josh Wolf, kan dog glæde sig over, at se sin topspiller Sebastian Driussi endelig få taget hul på bylden med to mål i sejren over San Jose. Han bliver sammen med Diego Rubio, gæsternes fra Los Angeles’ vigtigste defensive fokuspunkter. Offensivt burde der vente mange gaver for til LA, der kommer til at have meget plads i side- og halvrum, så der bliver plads til Joseph Paintsil og riqui Puig i hver deres side. 

Udover et 2:1 derbynederlag i El Trafico, har LA Galaxy hentet 13 point i seks kampe, hvor de blandt andet er sluppet af sted med tre point i Kansas og Vancouver. De er skræmmende offensivt i denne sæson, hvilket 21 mål i ni kampe understreger, og det må efterlade nogle panderynker hos værterne, som for den sags skyld har lukket ni mål ind i de seneste tre møder med Greg Vanneys mandskab. Jeg forventer en udebanesejr og nogle mål!

Rundager tror på: 2-tallet + begge hold scorer til odds 3,60 – SPIL HER >>*

New England Revolution – Inter Miami CF 1 el. 2 (1-0 el 1-3)

Søndag d. 28. april kl. 01:30

Revs gik totalt i stå i sidste sæson, efter Bruce Arenas “fyring”/afgang, og de er aldrig kommet igang igen. Selv efter de har ansat den lidt yngre version af Arena, Caleb Porter, står de stadig og ligner et sekundahold, der blandt andet blev sendt ud af Champions League med cifrene 9:2 mod Club America. Det skal dog understreges, at de også spillede langt over evne under Arena, den ros skal den umoderne træner have.

Nu venter en seriøst mundfuld, når ligaens velsagtens farligste angreb kommer på besøg.De lignede ellers et hold i bedring for tre runder siden, da de havde sikret sig sæsonens fjerde point efter en 1:0 sejr over Charlotte. Det er til gengæld hurtigt glemt efter nederlag til to af de svageste i ligaen (NYCFC og Toronto). 

Revs bagkæde ligner noget fra en tid, hvor ligaen kun bestod af 12 hold, og det ligner gunstige arbejdsbetingelser for en giftig Messi. Når det så er sagt, er der en relativt stor sandsynlighed for at både Messi og Suarez ikke kommer til at spille grundet kunstgræsset, og så har vi balladen. Derfor bliver mit bud todelt – enten spiller de også slagter til værterne, eller også sidder de over, og så lider Miami under så mange skader, at de vender hjem med nul point.

Rundager tror på: 1-tallet eller 2-tallet + begge hold scorer til odds 3,10 el. 2,87 – SPIL HER >>*

New York Red Bulls – Vancouver Whitecaps 1 (2-1)

Søndag d. 28. april kl. 01:30

Når andenpladsen fra East og West mødes, er det unægteligt et opgør, der er værd at vise interesse for. Begge hold har gang i en fremragende sæson, hvor specielt værterne har blomstret. 

RBNY kommer til at bøvle en del med Vancouver, som er blevet relativt solide i deres boldomgang. Det efterlader få muligheder for at vinde bolden højt og skabe farlige omstillinger. Derudover kommer de til at jagte bolden meget, hvis de ikke får stoppet gæsternes mange spilvendinger, som er blevet deres varemærke i denne sæson. 

Canadierne kommer med en masse momentum efter 12 point i de seneste seks runder og en helt frisk Cascadia Cup sejr over Seattle Sounders. Jeg tror til gengæld de får svært ved at holde den kørende mod værterne, som kun har tabt en gang i denne sæson, og samtidig ser skræmmende ud på Red Bull Arena. Derfor tror jeg på en sejr til Emil Forsberg og co.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,65 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Philadelphia Union – Real Salt Lake 1 (2-1)

Søndag d. 28. april kl. 01:30

Kun et hold står noteret som ubesejret, når vi når frem til 10. runde, og det er Philly. Godt nok har de smidt en del point ved at spille uafgjort, men de er bare fænomenale til at sikre sig et brugbart resultat. Det understregede deres seneste kamp for to uger siden, hvor de spillede 2:2 mod et klart bedre spillede Atalanta-mandskab. 

De manglende sejre kan også skyldes et kampprogram, som har budt på fem udekampe, men nu er de hjemme i egen hule, hvor de seneste slog RSL 4:1. Skal gæsterne forhindre det i at ske igen, kræver det en fokuseret indsats, hvor de skal have begrænset indlæg muligheder til værterne og være skarpe på omstillinger. Kan de samtidig presse Union til at sparke langt op på deres stærke midtstoppere, venter der en masse kontrastød. 

Mikael Uhre og Julian Carranza skal sendes ud i en masse løbedueller med en fysisk stærk men relativt langsom bagkæde, samtidig med at de skal lukke ned for Andres Gomez på højre kant. Lykkes det, får de også den sejr, jeg forventer. 

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

FC Dallas – Houston Dynamo 1 (1-0)

Søndag d. 28. april kl. 02:30

Endnu en weekend med et MLS derby står for døren, når “The Texas Derby” ruller natten til søndag. Udover æren snupper den samlede vinder også gode gamle “El Capitan”, som er en gammel kanon, der har landet hos Dallas flest gange (10-8 står den). Men værternes nuværende kampform er bekymrende, for at sige det mildt, så de skal håbe deres dyre angriber, Petar Musa kan få startet en scoringsstime. 

Udover Musa ser det ud til, at Jesus Ferreira kan vende tilbage, og han vil give et kæmpe boost til deres offensive kvaliteter. Skal Houston samtidig undvære Erik Sviatchenko, som på nuværende tidspunkt er yderst tvivlsom, ja så er der måske gode chancer for sæsonens blot anden sejr til Dallas. 

Houston har tabt tre af de seneste to runder, og deres sejr over Minnesota på 1:2 var ekstremt ufortjent, da de overlevede hele syv store chancer til modstanderen (ifølge Wyscout). Det er med stor sandsynlighed den samme midtstopper konstellation, der skal til Dallas, og det lover ikke godt. Kombinerer man det med at Dallas har et mindre overtag i denne rivalisering, får det mig til at tro på en hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,62 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar