18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 24-25. september 2023

Vi er nået til den del af sæsonen, hvor fårene bliver skilt fra bukkene. Michael Rundager tager dig igennem nogle af de vigtigste kampene i denne proces.

MLS.

Atlanta United – CF Montreal 1 (2-0)

Søndag d. 24. september 2023 kl. 01:30

Atlanta United står ubesejret i de seneste tre ligakampe, men må spørge sig selv, hvordan det lykkedes dem at hive et point fra midtuges kamp mod DC United (1:1). Nu står de med muligheden for at sikre sig en playoff plads, hvis de vinder over Montreal på eget (kunst)græs. Sidste kamp på Mercedes Benz endte med en 5:2 sejr over Inter Miami, og de har generelt været stærke hjemme, hvilket lover godt for deres chancer. 

De Canadiske gæster står lige nu med en plads i post-season, men det er på et spinkelt grundlag, og derfor kan de ikke slappe af. Ikke desto mindre er det svært at se bort fra deres udebanestatistik med 14 kampe og blot otte point – Kun Toronto er dårligere. Sjovt nok er deres seneste udebanesejr mod netop Toronto, ellers har de kun formået at hente point ved tre andre lejligheder uden for smukke Montreal. Jeg tror de får det svært på kunstgræsset, hvor der venter et forholdsvis godt kørende Atlanta mandskab, der har hentet 11 point i de seneste seks runder. Derfor tror jeg på en sejr til Thiago Almada og co.

Rundager tror på: 1-tallet (handicap -1) til odds 2,62 – SPIL HER >>*

Philadelphia Union – LAFC 1 (2-1)

Søndag d. 24. september 2023. kl. 01:30

Sidste års MLS Cup finale gentages i regular season, bare på Subaru Park i denne omgang. Philadelphia Union har allerede sikret sig en plads i play-offs, hvorimod LAFC er snublende tæt på. 

Cheftræner Jim Curtain har aldrig slået LAFC, men var tæt på under finalen i 2022. Her skulle vi ud i straffesparkskonkurrence, for at finde vinderen. Tilbage i april og maj, stod de to hold også mod hinanden i CONCACAF Champions League semifinalen, hvor LA vandt samlet 4:1. 

De to hold ligger fedt til hinanden, da de gerne vil være på bolden og spiller i et godt tempo, så jeg forventer et jævnbyrdigt opgør. Netop også fordi de begge er i en opadgående formkurve, som kalder på en topkamp. 

LAFC har kun spillet svære kampe hele september (Portland ude, El Trafico derby, St. Louis ude og Inter Miami. Det er uden tvivl noget som trækker tænder ud, sammenlignet med Unions seneste kampe, som har været en dans på roser ved siden af. Det tror jeg kommer til at spille en stor rolle, og derfor forventer jeg en sejr til hjemmeholdet. 

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Chicago Fire – New England Revolution 1 (2-1)

Søndag d. 24. september 2023 kl. 02:30

Værterne fra Windy City har brug for en sejr i weekenden, men så ligger de også fornuftigt til i kampen om en play-off plads. Meget skal dog ændre sig, før de kan forvente andet end en tidlig ferie. Seks kampe i streg uden en sejr og blot et enkelt point er det blevet til. Det ser endnu værre ud, når vi kigger på historikken mellem de to hold, og kan konstatere at Fire ikke har vundet i de seneste ni møder. De to hold har spillet uafgjort i de seneste fire opgør, men skal der laves om på dette, kommer der formentlig ikke et bedre tidspunkt for Chicago. 

Revs lider for tiden under skandalen omkring deres tidligere træner Bruce Arena, som er blevet afskediget uden spillerne har fået en forklaring. Derudover er mere eller mindre resten af trænerstaben blevet fyret eller selv smuttet, hvilket efterlader spillerne og klubben i en forfærdelig situation. Krydrer vi det med skader til signifikante spillere, lover det ikke godt for resten af deres sæson. Jeg tror på en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Sporting Kansas City – Houston Dynamo 1 (1-0)

Søndag d. 24. september kl. 02:30

SKC har fortsat en chance for at forlænge deres sæson, men det kræver point i den kommende runde. De har hentet tre sejre i deres seneste fem ligakampe, men tabte i midtugen til Nashville med hele 0:3 på Children’s Mercy Park. En sløj affære efter et godt resultat i Minnesota (1:0 sejr), som til gengæld også være noget heldigt. Der venter en modstander, som vi må forvente vil stille sig ned og håbe på et point, og derfor skal SKC være skarpe på de få chancer de får skabt. 

Houston er så godt som sikre på en play-off plads, og har US Open Cup Finale i næste uge, som formentlig vil fylde en del i deres planlægning. Derfor tror jeg de vil stille med en del reserver, samtidig med at de doserer vigtige spillere. De har godt nok set solide ud på det seneste, men det har primært været i egen hule at de store præstationer er opstået. Derfor tror ikke Erik Sviatchenko (hvis han overhovedet spiller) og hans holdkammerater, kommer hjem med point på kontoen.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Orlando City SC – Inter Miami CF X (2-2)

Mandag d. 25. september kl. 01:30

Rundens helt store kamp skal spilles i Florida, hvor Orlando City tager imod Inter Miami.

Orlando er godt på vej til at slå deres egen rekord for flest point hentet i en sæson, efter de i de sidste halvdel af sæson har blæst igennem stort set alt. Bortset fra sidste rundes modstander, NYCFC, som altid har voldt dem problemer og gjorde det igen, da de tabte 2:0. På trods af nederlaget sikrede de sig en playoff-plads i midtugen, og nu handler det bare om at jagte rekorder og Cincinnati på førstepladsen. Deres offensive es, Facundo Torres har været fantastisk, og hans færdigheder bliver afgørende, da jeg forventer at der skal scores mere end en enkelt gang for at vinde natten til mandag. 

Inter Miami led et kæmpe tab i deres 4:0-sejr over Toronto i midtugekampen – Både Jordi Albo og Messi måtte udgå med skader, og er af cheftræner Tata Martino erklæret ude af det kommende opgør. Igen må Leonardo Campana tage over, men også Robert Taylor kan bidrage med mål. Martino skal dog gøre sig nogle seriøse overvejelser, da de uden to stjerner og en US Open Cup finale i den kommende uge, skal være skarpe på deres prioriteter. Jeg forventer en levende og medrivende kamp, hvor begge hold kan leve med et uafgjort resultat, som jeg også tror kampen ender.

Rundager tror på: X + begge hold scorer til odds 4,33 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar