18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 23. – 24. marts 2024

Michael Rundager har håndplukket fem af de mest interessante kampe i weekendens kampe fra MLS. I kan blandt andet læse om Maxsø får håneretten over Sviatchenko og meget mere.


MLS

New York Red Bulls – Inter Miami CF 1 (2-1)

Lørdag d. 23. marts kl. 19:00

Efter en blød start på 2024 med syv point i de første runder, måtte RBNY falde helt ned på jorden igen ovenpå en 3:0 afklapser i Columbus. Nu venter endnu en stor mundfuld, men de har trods alt hjemmebanen at falde tilbage på. 

Udover Red Bull Arena, vil Miami unægteligt også møde op voldsomt begrænset af de mange skader og spillere til landsholdssamling. Værterne må godt nok selv undvære Emil Forsberg alt imens John Tolkin og Dante Vanzeir potentielt set også er ude. Hos Miami står Messi fortsat alene på træningsbanen, hvor han først for nyligt er begyndt at træne på græs igen. Derfor forventer jeg ikke at han spiller en rolle. 

Specielt ikke når Luis Suarez er flyvende med sine tre mål i de seneste par kampe (seks mål og tre assist for sæsonen). Men han får også travlt, hvis de skal løbe med tre point igen, da gæsterne må undvære førstevalg på mål, Darren Callender og i forvejen har en til tider tvivlsom bagkæde. 

Jeg tror det bliver en livlig affære, hvor Miami skal forsøge at begrænse tempoet og håbe på en tændt Suarez. Formår New York Red Bulls at skrue op for det hele med et højt pres og direkte boldomgang, tror jeg det bliver nogle lange 90 minutter for de gamle Barca stjerner og hvad der ellers er tilbage i truppen. Derfor tror jeg på en hjemmebanesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Toronto FC – Atalanta United 1 (2-0)

Søndag d. 24. marts kl. 00:30

Jeg vil ikke gå så langt, som at kalde Toronto for en positiv oplevelse i denne sæson endnu, men de har hentet fire point mere end jeg forventede. Deres noget nær perfekte start blev til gengæld afbrudt af et ellers harmløst NYCFC mandskab (2:1). Op til nederlaget, havde de holdt nullet i de tre foregående kampe, men modstanden var også med undtagelse af Cincinnati (0:0) til at snakke med. 

Godt nok på canadierne undvære et par profiler, men det er vand ved siden af Atlanta, der ikke kan stille med Thiago Almada, Georgios Giakoumakis, Stian Rode Gregersen og Bartosz Slisz. Offensivt vil de mildest talt være sendt tilbage til stenalderen, men har fuldblods erstatninger klar på midtbanen og i bagkæden. 

Det skal Toronto udnytte til endnu en clean sheet, og kan de så være heldige at Lorenzo Insigne laver noget lækkert for tredje gang i sæsonen står de med tre point. Atlanta er bedst hjemme, skal på en længere rejse op til kulden og stiller et svækket hold – det er tre ting som får mig til at forvente en hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,30 – SPIL HER >>*

Charlotte FC – Columbus Crew X (1-1)

Søndag d. 24. marts kl. 00:30

Den nye cheftræner i Charlotte, Dean Smith, står med en seriøs opgave på hånden. Fire point i de første runder, horrible på bolden og kan ikke dræbe en kamp. Men måske kan Bank of America Stadium netop være den kulisse, som kan redde dem i denne sæson – her tog de en solid 1:0 sejr over NYCFC i første runde. 

De er dog relativt hårdt ramt af afbud og den kommende modstander, kommer til at køre dem rundt. Det lidt specielle forreste pres værterne har det med at praktisere, er guf for Columbus, som elsker at spille sig ud af ethvert pres. De vil især kunne ramme Charlotte centralt på banen, hvor de kan komme i overtal. 

En diagonal fra for eksempel Malte Amundsen, kunne også komme på tale, da de er dygtige til lange spilvendinger, hvilket kan gøre ondt på Charlotte, hvis de fokuserer på at stå kompakt. Gæsterne kommer dog til at stå overfor en 12. mand, da hjemmebane publikummet er fantastisk, og det kan blive en redning for sidste sæsons store skuffelse. Jeg tror der venter et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Colorado Rapids – Houston Dynamo X (1-1)

Søndag d. 24. marts kl. 02:30

Den står på dansker-duel, når Andreas Maxsø og Erik Sviatchenko står i bagkæden for henholdsvis Colorado og Houston. Sviatchenko er dog på vippen og gik glip af sæsonens første sejr på 1:0 over Portland Timbers. Den samme modstander som slagtede Rapids 4:1 i første runde.

Værterne har til gengæld ikke tabt en kamp siden, og kom senest hjem fra Seattle med et fornuftigt 1:1 resultat – godt hjulpet på vej af en udvisning til Sounders med 30 minutter igen. De har generelt hevet nogle godkendte resultater ud af denne sæson, men må fortsat anses for at være i bunden af fødekæden, alt imens Houston i høj grad lever på deres hjemmebanefordel. 

En fordel som er forsvundet på Dicks’s Sporting Goods Park, hvor Colorado står som små favoritter i et meget lige opgør. Jeg tror ikke gæsterne kommer til at være meget på kuglen, men skal heller ikke være frygteligt bekymret for, hvad de skal afvise. Mit bedste bud er et uafgjort resultat. 

Rundager tror på: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Portland Timbers – Philadelphia Union 2 (1-2)

Søndag d. 24. marts kl. 03:30

Phil Neville har fået en overraskende god resultatmæssig start på sæsonen i Portland, men ligesom i Miami, har præstationerne været lidt som vinden blæser. De var heldige med en sejr i New York, og hvordan de overlevede DC United (2:2), er vist mere held end forstand. Jeg skal med andre ord se meget mere fra dem, før jeg tror på nogen succeshistorie “in the making”.

Nevilles vigtigste opgave, bliver at føre Providence Park tilbage til det uindtagelige fort det engang var. Det kommer til at kræve en helstøbt indsats, når Union kommer på besøg. De er grundige på kuglen og søger ofte gennembrud via siderummet, som efterlader Timbers små chancer for en god omstilling. Skal de selv op og styre kampen skal holdet skiftes, da deres direkte spillestil har krævet typer, som ikke kan spille teknisk fodbold. 

Philly har haft en svær start på sæsonen, men efter deres Champions League exit, kan de udelukkende koncentrere sig om MLS. I sidste runde leverede de en god præstation, men fik et ærgerligt 2:2 resultat med hjem fra Austin. Mikael Uhre var blandt andet på pletten og hans kompetencer mod et Timbers hold de kan fange højt på banen, kan blive guld værd. Jeg så en masse positive takter fra gæsterne, som generelt har været uheldige i denne sæson. Det held vender til noget positivt søndag nat, hvor jeg forventer en udebanesejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar