18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 22. oktober 2023

Så er vi kommet til Decision Day, en dag hvor alt kan ske og vi ikke kan tage noget for givet. Det fik Zlatan Ibrahimovic blandt andet at føle under sin første sæson med LA Galaxy. Michael Rundager har nøje udvalgt fem interessante opgør, som du kan studere her.

Foto: IMAGO / Zuma Wire

FC Cincinnati – Atlanta United 2 (1-2)

Søndag d. 22. oktober kl. 00:00

De to formstærke mandskaber fra Eastern Conference, har allerede sikret sig en plads i Play-offs, og værterne har sågar sikret sig “Supporters Shield”, som tildeles holdet med flest point efter regular season. Men derfor kan vi stadig forvente en underholdende affære, hvor specielt gæsterne stadig har vigtige point at kæmpe for, da de kan hoppe forbi New England med en sejr. 

Hjemmeholdet har tre sejre i de seneste fire kampe, men tabte 1:2 til New York Red Bulls sidst de var på TQL Stadium. De har generelt været ustabile i egen hule siden september, hvor begge sæsonens nederlag er faldet. Skader og en klar fornemmelse af at de har overpræsteret fylder en del. Nu venter en modstander, de ikke har tabt til siden 2021, hvor de var et forfærdeligt MLS hold. De har intet pres på sig, da de ikke behøver jagte et resultat, og Cincinnati er bedst når de ikke behøver tage initiativ. Kan de stå og køre kontra i 90 minutter, gør de det og vinder oftest på det.  

Hvis Atlanta er kloge, lader de til gengæld som om, de heller ikke har travlt, for så at efterlade bolden hos værterne, som har haft det svært i den rolle hele sæsonen – i hvert fald, når de står over for gode modstandere. Derfor tror jeg Atlanta vil gribe kampen an pragmatisk, men sikre pasninger med gennembrud via siderummet samt lange bolde, og ellers blæse igennem på omstillinger. De bør kunne stille i stærkeste og må være topmotiveret for en sejr, da det kan bringe dem sikkert uden om Orlando City i en eventuel playoff semifinale. Derfor tror jeg gæsterne løber med en overraskende sejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 4,10 – SPIL HER >>*

Columbus Crew – CF Montreal 1 (3-1)

Søndag d. 22. oktober kl. 00:00

Både Columbus Crew og Montreal har ekstremt meget at spille for, da en sejr til begge kan betyde en verden til forskel. Montreal kan sikre sig en playoff kamp i Wildcard runden, men det vil med sikkerhed kræve tre point, og Crew kan sikre sig sin top-4 placering og sågar forbedre den. 

Hjemmeholdet har vist stor styrke i de seneste fem runder, hvor de har hentet ni point i en periode med svære kampe. De har blot lukket fire mål ind i de fem kampe, men har samtidig ikke været prangende i den anden ende, hvor det blot er blevet til fem scoringer. Det kan der hurtigt blive lavet om på, da Montreal har det svært på udebane, hvor de har lukket 14 mål ind i de seneste fem kampe. Desuden slog Crew dem 2:4 i det omvendte opgør. 

Montreal har alt at vinde i dette opgør, og jeg forventer derfor en aggressiv tilgang, da de ved hvor krævende det er at score på Lower.com Field. Dette kan åbne sluserne bagfra, og de har som nævnt været pivåbne i for mange kampe, men stiller de sig ned risikere de at blive slagtet ligesom i Orlando og Atlanta (henholdsvis 3:0 1/10/23 og 4:1 24/9/23). I det omvendte opgør var det et lige opgør, som resulterede i mange mål og en sejr til Columbus, og jeg tror på et lignende resultat på Decision Day.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 2,60 – SPIL HER >>*

New England Revolution – Philadelphia Union 2 (1-2)

Søndag d. 22. oktober kl. 00:00

Revs forsætter deres deroute efter Bruce Arenas afgang, som har resulteret i en pointhøst på blot fire efter syv kampe. De seneste tre kampe har budt på nederlag til andre hold omkring toppen, og nu venter endnu et af de stærkeste modstandere MLS har at byde på. De er sikret en playoff plads, men meget tyder på at sæsonen bare skal overstås. En masse skader, som fortsat er et tema, har også presset dem på kvalitet, og derfor tror jeg de får det svært natten til mandag. 

Philadelphia har ikke tabt de seneste otte kampe, som godt nok ikke har givet mere end 12 point. Det ser dog lovende ud, da deres tre målscorer, Mikael Uhre, Daniel Gazdag og Julian Carranza alle kom på måltavlen i deres seneste sejr på 3:2 over Atlanta. Med en sejr kan de også cementere deres tredjeplads og holde fast i en imponerende stime. I det omvendte opgør vandt de suverænt med 3:0, og jeg tror deres fart oppe foran kommer til at presse en relativt langsom bagkæde. Derfor forventer jeg en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Portland Timbers – Houston Dynamo 1 (2-1)

Søndag d. 22. oktober kl. 03:00

Der er voldsomt meget på spil for de to hold i Western Conference, da Portland ikke er sikret en playoff plads endnu, og Houston kan miste deres vigtige top-4 placering. 

Værterne står med gode muligheder, men skal dog spille med et stort pres, da pointtab med stor sandsynlighed vil resultere i en Wildcard runde, efterfulgt af en tur til St. Louise, hvis de vinder den. De har lidt af en skamplet fra 5:0 nederlaget i det omvendte opgør, og det indikerer deres nuværende form også, at de er i stand til. De har virkelig været dygtige til at skabe chancer, hvilket har kastet 17 point af sig i de seneste otte kampe. Der har dog været lidt hak i grammofonpladen, da det blot er blevet til et point i de seneste to, som begge har været på udebane og med misvisende resultater. 

Houston har også været fantastiske på det seneste, men har det forfærdeligt svært på hjemmebane, hvor en sølle pointhøst på 0.69/kamp har fundet sted. Derudover er de ikke i nærheden af at være lige så presset i forhold til playoffs, som værterne, der har et fremragende hjemmebanepublikum. At se en kamp på Providence Park bør være på alles bucketlist. Jeg forventer en underholdende kamp, hvor hjemmeholdet har en kæmpe fordel af at spille foran sine fans på kunstgræsbanen. Derfor tror jeg Erik Sviatchenko og co. må rejse hjem med et nederlag.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Sporting Kansas City – Minnesota United 1 (3-2)

Søndag d. 22. oktober kl. 03:00

Både Kansas og Minnesota står lige præcis på den forkerte side af playoff-stregen, og skal bruge en sejr for at holde liv i drømmen.

SKC har en del vigtige spillere på skadeslisten, som muligvis bliver klar. Det bliver et altafgørende moment og specialisterne får Alan Pulido, Johnny Russell og Andreu Fontas klar betyder ekstremt meget for holdet. Det er specielt deres slutspurt med 15 point i de seneste otte kampe, som har holdt dem i live. Vi finder blandt andet en sejr på 0:1 over Minnesota i denne periode. Desuden har de siddet tungt på det interne regnskab, da deres possession baserede spillestil med gennembrud på siderne, gør ondt på gæsternes defensivt svage backs. 

SKC kan også glæde sig over, at Minnesota skal finde sig selv uden Adrian Heath, der ikke længere er cheftræner. Han har været med lige fra starten af dette franchise, men var efter min mening to sæsoner for meget i rollen. Jeg er spændt på at se, hvor meget der er sat i system, og hvor meget Health bare har gjort ting – mit bud er at han bare har gjort ting, når man tænker på, hvor længe Orlando City sejlede efter han blev fyret derfra.

Begge hold har scoret en del på det seneste, men de har også været flinke til at lukke mål ind, og tænker man på kampens betydning, bør vi forvente et hav af mål. Derfor forventer jeg en hjemmesejr, hvor begge hold scorer.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar