18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 22.-25 februar 2024

Ventetiden er ovre og Major League Soccer vender atter tilbage med sprællevende kampe, Messi, Uhre, Amundsen og mange flere. Læs de fem udvalgte kampe, Michael Rundager har analyseret, her.

IMAGO / AFLOSPORT

Inter Miami CF – Real Salt Lake 1 (3-2)

Torsdag d. 22. februar kl. 02:00

Jordi Alba, Sergio Busquets, Luis Suarez og Lionel Messi har sammen med cheftræner Tata Martino en mission, og det må og skal være at vinde det hele.

Det hele kan også risikere at brænde sammen, som i det voldsomme 6:0-nederlag til Al Nassr d. 1. februar. Der hersker ingen tvivl om, at de fremadrettet har et stærkt hold, men defensivt kan jeg godt være nervøs på deres vegne. 

Bagkæden bliver formentlig med Alba, Tomas Aviles, nyindkøbte Nicolas Freire og DeAndre Yedlin. Det er en relativt lille bagkæde, som skal modstå et Pablo Mastroeni-mandskab, som har det med at gå til den.

Jeg forventer ikke, at de rutinerede gutter vil smide bolden, men de fire bagerste ville gøre mig nervøs. De har lavet et hav af opspilsfejl i preseason, som har kostet mål, og går RSL højt i presset, vil det ske igen. De scorede netop på denne måde i deres 2:1-nederlag til Brøndby tidligere i februar. 

Gæsterne vil også kunne stå godt til Miami, der har en possession-baseret spillestil, da de selv er håbløse i pasningsspillet. De har det meget bedre med at forsvare og gå efter kontramuligheder, og når vi ser på Inters opstart, virker de ikke skræmmende.

Når det så er sagt, tror jeg ikke, Messi og Suarez skal ramme meget mere end 90 procent for at gøre rigtig ondt på RSL.

Derfor har jeg en fornemmelse af, at der kan være en god portion mål i vente og flest til værterne, da vi ikke må glemme, hvor stor en hjemmebanefordel, der normalt er i MLS – ej at forglemme det faktum, at vi har en cross conference kamp, som ofte anses for at være “gratis”.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 2,75 – SPIL HER >>*

Columbus Crew – Atlanta United 1 (2-1)

Lørdag d. 24. februar kl. 20:00

De forsvarende MLS Cup-vindere får lov til at spille i prime time, når Atlanta United kommer på besøg.

De har formået at fastholde kernen og står derfor stærkt med blandt andre Malte Amundsen, der sammen med resten af bagkæden skal forsøge at stoppe en skræmmende offensiv.

Det er altid interessant at se, hvilken mental forfatning et mesterskabshold vender tilbage med – specielt Columbus Crew har svinget meget. 

Crew har haft det fremragende med den kommende modstander, når de har budt dem velkommen på Lower.com Field. Her har de i de seneste tre opgør vundet og gjort det med en målscore på 12:3, og de har generelt domineret det interne regnskab med seks sejre, to uafgjorte og to nederlag siden november 2020.

Atlanta har sagt farvel til Miles Robinson og hentet Stian Gregersen fra Bordeaux som erstatning. Ikke noget dumt skifte, og måske det der skal til for at få styr på det defensive.

Jeg forventer en medrivende kamp i et højt tempo og med imponerende individuel kvalitet, hvor værterne vil være i kontrol, men ikke mere end at gæsterne kommer til at presse på i perioder.

Det ligner en sejr til værterne men ikke uden kamp til stregen. 

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 2,75 – SPIL HER >>*

LAFC – Seattle Sounders 1 (1-0)

Lørdag d. 24. februar kl. 22:30

Det er blevet lidt af en klassiker, når LAFC og Seattle Sounders tørner ud mod hinanden. To stærke hold, som altid kan forventes i spil til et trofæ. Men af de to hold er det uden tvivl de sort og guldklædte, som ser mest spændende ud i år. 

Værterne har blot spillet fire træningskampe i deres preseason, så det bliver interessant at se, om de kan ramme et fornuftigt niveau fra start.

Holdet har skulle indkøre to nye til bagkæden i form af en kæmpe forstærkning i Aaron Long og en ung venstre back, Omar Campos. De har ikke hentet en fuldblods erstatning til Carlos Vela, men der er kommet to nye interessante projekter: Tomas Angel og David Martinez. 

LA ligner fortsat et hold, som kan vinde fodboldkampe, men de kommer ikke til at styre kampene med et imponerende pasningsspil.

Derfor bliver det nok en kamp, hvor håndbremsen vil være trukket en smule, da Seattle heller ikke just er kendt for at blæse til angreb – specielt ikke med deres nuværende trup. Det kan dog være, at deres nye argentiner, Pedro de la Vega, kan sætte noget i gang. 

Ellers vil det være to hold, som spiller meget kontrolleret, hvilket sidste sæsonens indbyrdes kampe underbygger (to mål i tre kampe). Ligesom værterne har Sounders heller ikke spillet meget i deres preseason, hvor det er blevet til tre kampe og blandt andet to nederlag til OB.

Jeg tror, det bliver en smal sejr til LA. 

Rundager tror på: 1-tallet + under 3,5 mål til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Orlando City SC – CF Montreal 1 (2-0)

Søndag d. 25. februar kl. 01:30

Orlando havde en stærk sæson i 2023 og ser ud til at have bygget videre på holdet under kyndige Oscar Pareja.

Modsat Montreals nye træner (de skifter som vinden blæser) har Pareja styret projektet siden december 2019, og det er kun gået en vej under ham.

Der er pyntet en del på truppen med folk som Luis Muriel og Nicolas Lodeiro samtidig med, at Duncan McGuire ikke endte i Blackburn Rovers alligevel. De har godt nok sagt farvel til blandt andre Mauricio Pereyra, men de ser unægteligt stærkere ud. 

Montreal har også været (hyper)aktive på transfermarkedet og hentet nogle spændende forstærkninger til den nye cheftræner, Laurent Coutois.

Han kommer fra to forskellige roller i Columbus Crew, hvor han vandt stort set alt, hvad han kunne komme i nærheden af. Det kunne altså godt gå hen at blive rigtig godt, men det må tiden vise. Hans første kamp bliver under alle omstændigheder svær. 

Begge hold har ikke haft den samme preseason, da Orlando har vundet fire og spillet en uafgjort mod Flamengo (1:1). Dette står noget i kontrast til gæsternes tre uden en sejr og senest et nederlag på 1:4 til Tampa Bay Rowdies.

Tilbage i oktober 2023 slog Orlando canadierne med hele 3:0 på Inter&co Stadium, og jeg forventer et lignende resultat.

Rundager tror på: 1-tallet + -1,0 asian handicap til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Philadelphia Union – Chicago Fire 1 (2-1)

Søndag d. 25. februar kl. 01:30

Så er Mikael Uhre og Philadelphia Union tilbage i et nyt forsøg på at vinde MLS Cup. Jim Curtain har haft et relativt stille transfervindue, hvor den mest interessante at fremhæve er Uhres direkte konkurrent Tai Baribo – og så er der selvfølgelig set med danske briller købet af U20-landsholdsspilleren Sanders Ngabo fra Lyngby. 

Men alt i alt vender de tilbage intakt og klar til at konkurrere, og de kunne godt få en solid start på sæsonen.

Chicago har opgraderet Frank Klopas fra assistent til cheftræner, hvilket var oplagt, men han har ikke ligefrem væltet sig i succes som MLS-træner. Tilbage i perioden 2011-2013 havde han til gengæld en fornuftig tid i The Windy City

Klopas har også haft rigeligt med kampe til at justere og rette ind, da det er blevet til seks træningskampe med fire sejre, en uafgjort og et 1:3-nederlag til LAFC i bagagen. Men det har også været udfordringen for Fire, at de hele tiden har skiftet træner, som så har fået lov til at ændre udtryk. 

Det har Union på ingen måde skullet bruge krudt på, men de har dog spillet fire kampe i forberedelserne på CONCACAF Champions League.

Her møder de Saprissa i første runde og har allerede vundet den svære udebanekamp 2:3 efter et hattrick af Julian Carranza.

Det viser deres styrke her og nu, og jeg tror umiddelbart, det også vil komme til udtryk natten til søndag.  

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,61 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar