18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 21. september 2023

MLS byder på topkamp i Western Conference og et Inter Miami mandskab, som skal forsøge at komme sig oven på et voldsomt nederlag i weekenden.

Foto: IMAGO / Amber Searls

Charlotte FC – Philadelphia Union 2 (1-2)

Torsdag d. 21. september 2023 kl. 01.30

Hjemmeholdet er relativt god til ikke at tabe fodboldkampe, men de 11 uafgjorte og syv sejre i 27 kampe er på nuværende tidspunkt ikke nok til en playoff-plads. De er ubesejret i de seneste fire runder, hvor det blandt andet er blevet til en 2:1 sejr over LAFC og et fornuftigt 1:1 resultat hjemme mod Orlando City, som buldrer af sted! Charlotte kommer altså med forventet selvtillid, men også kniven for struben i forhold til at skulle indtage, som minimum en niendeplads. 

Philadelphia Union er noget mere svingende, men stadig med en bedre pointhøst i de seneste fire runder (7 point vs. 6). De scorer imponerende mange mål, hvilket tolv i den førnævnte periode understreger. Det skyldes to dygtige offensive gutter, Daniel Gazdag og Julian Carranza, som får Mikael Uhre til at ligne en statist ved siden af. De to bliver også nøglefigurer i forsøget på at åbne en solid defensiv. Jeg tror vi får en meget lige kamp, hvor Union grundet en bredere trup trækker det længste strå.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,62 – SPIL HER >>*

Inter Miami CF – Toronto FC 1 (3-1)

Torsdag d. 21. september 2023 kl. 01.30

Uden Messi blev Inter Miami fuldstændig udslettet på Mercedez Benz Stadium i weekenden, da Atlanta United vandt 5:2. Nu må vi forvente at Messi er med igen og står med friske stænger, hvilket ikke kan være godt for et mentalt og fysisk udfordret Toronto mandskab. Miami skal specielt på omstillinger forvente at få en masse gaver, men bør også kunne køre rundt med en ustabil bagkæde, der har lukket otte mål ind siden afslutningen på League Cup. Ser vi bort fra den seneste runde, har værterne kun lukket tre mål ind i samme periode og scoret otte gange.

Gæsterne tabte 1:2 til Vancouver og lignede endnu en gang et ligegyldigt fodboldhold, der snildt kunne have tabt større. De står med seks skader, hvilket er problematisk med kort hvile, og jeg tror ikke vi kan forvente noget positivt fra deres side. Derfor tror jeg på en Miami sejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,36 – SPIL HER >>*

Houston Dynamo – Vancouver Whitecaps 1 (2-1)

Torsdag d. 21. september 2023 kl. 02.30

Houston nyder godt af deres hjemmebanefordel i form af den ulidelige varme. Kun fire hold har hentet flere point på eget græs, og de ligger ikke overraskende i toppen af tabellen. Senest spillede de 1:1 mod førstepladsen i Western Conference, St. Louis, hvor de dominerede på bolden og smed sejren i de døende minutter. Erik Sviachenko har for alvor fået sat sit præg på klubbens defensiv, som kun har tabt en kamp i de seneste otte ligakampe.

Men der vil komme pres på Shell Energy Stadium natten til torsdag, da gæsterne for alvor har knækket koden til udekampe point. Vancouver har hentet ti point i de seneste fire udekampe, hvor tre af kampene sågar har været lange rejse til Eastern Conference hold. Jeg har dog svært ved at se dem håndtere det klima, som venter dem i Texas. Gameplan må være en tro kopi af St. Louis, som lykkedes med at stå dybt og køre på omstillinger. På den måde kan de spare på kræfterne og forvente chancer. Det svært for gæsterne, og jeg tror bestemt også af Dynamo tager tre point.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

St. Louis FC – LAFC 1 (2-1)

Torsdag d. 21. september 2023 kl. 02.30

Rundens absolutte topbrag står mellem St. Louis og LAFC, der kæmper om førstepladsen i Western Conference. Hjemmeholdet har blot vundet to gange siden ligaen vendte tilbage fra Leagues Cup, og står sågar uden en sejr tre runder i streg. Alle er blevet spillet på udebane, hvilket generelt ikke har været deres kop te hen over sommeren. De har til gengæld været outstanding på fine CITYPARK, med blandt andet fire sejre i streg og en målscorer på 13-4. Specielt Samuel Adeniran har været flyvende på det seneste, og han bør også være en som gæsterne skal bruge ekstra krudt på i deres forberedelse.  

Modsat værternes flotte statisk i egen hule, sejler LAFC på udebane, hvor det blot er blevet til 13 point i 13 forsøg. I deres seneste fire udekampe har de hentet 1 point og står med en målscore på 3-7. Det må dog give dem et seriøst boost til moralen, at de vinder 4:2 over LA Galaxy i weekenden, og derfor kan vi forvente en fed kamp. LA vil være mest på bolden, og skal være skarpe i deres timing på den sidste tredjedel, hvor de skal fokusere på at få afsluttet, så der ikke kommer en kontra den anden vej for ofte. Værterne er benhårde i deres udtryk, og vil hellere give bolden væk, end sætte noget på spil. Jeg tror på en sejr til St. Louis grundet deres stærke hjemmebane.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Colorado Rapids – Seattle Sounders 2 (1-2)

Torsdag d. 21. september 2023 kl. 03.30

Det lykkedes endelig for Colorado Rapids at score et mål, da de for første gang i fire runder fik grund til at juble i deres 2:1 sejr over New England Revs. Fem kampe i streg uden en sejr, men så dumpede en gave ned for fødderne af dem, da en kaosramt klub kom på besøg. Det ændrer ikke på at deres sæson er slut, men de skal selvfølgelig forsøge at give de besøgende på Dicks Sporting Goods Park noget at glæde sig over.

Seattle spiller i sprudlende for tiden, men de sørger for at hente point, hvilket fire kampe i streg ubesejret indikerer. De er gode til at kontrollere kampene og har hentet nogle fornuftige resultater på det seneste, hvor de i weekenden klarede 1:1 i Dallas. De får det uden tvivl svært i det kommende opgør, men deres 3:0 sejr i det omvendte opgør giver et godt billede på styrkeforholdet mellem de to mandskaber.  

Andreas Maxsø og company skal ikke forvente en klub i frit fald som hos Revs. Derudover står de med fem skader, som gør det svært at rotere til en midtugekamp. Derfor tror jeg på en smal sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar