18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 2.-3. marts 2024

Den står allerede i anden runde af MLS på et par heftige derbies og rivaliseringer, som Michael Rundager gennemgår i ugens udvalgte kampe fra den anden side af Atlanten.

(Foto: IMAGO / ZUMA Wire)

Minnesota United – Columbus Crew X (1-1)

Lørdag d. 2. marts kl. 20:00

Minnesota er kommet fornuftigt fra land, og det er sågar uden deres nye cheftræner, Eric Ramsey på sidelinjen. Det blev til en 1:2 sejr ove Austin FC, der i sidste sæson endte et pænt stykke udenfor playoff spillet (12. plads). Til det kommende opgør, har de en del profiler, som er tvivlsomme grundet skader. Vi snakker den dygtige kantspiller, Bongokuhle Hlongwane og Franco Fragapane, som meldes helt ude (måske lidt snyd på spil her) samt Robin Lod og Emanuel Reynoso. Af de tre forventes Lod at kunne spille, men specielt Hlongwane og Reynoso er kæmpe tab. 

Værternes direkte spillestil og evner på omstillinger kan give gæsterne store problemer, da de ikke kommer til at få meget ud af deres presspil. Ydermere må Columbus forvente at skulle arbejde hårdt i deres defensive omstillinger. Omvendt viste Austin specielt ved reduceringen til 1:2, at Crew har gode muligheder for at trænge igennem via kombinationsspillet fra halvrummet. Malte Amundsen og co er ikke voldsomt ramt af skader, og kan derfor stille i stærkeste, hvilket vil være en gentagelse af deres solide 1:0 sejr over Atalanta United. 

Det er sjældent de to hold mødes, men ved sidste sæsons Leagues Cup duellerede de to hele vejen til en straffesparkskonkurrence, som Minnesota vandt. Columbus var til gengæld totalt dominerende, og 3:3 resultatet var noget misvisende. Jeg forventer en lignende kamp, hvor gæsterne er bedst, men må dele i porten.

Rundager tror på: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Inter Miami CF – Orlando City SC 1 (2-1)

Lørdag d. 2. marts kl. 22:30

Kampen med det noget fjollede navn, Turnpike Derby, finder sted lørdag aften, hvor Messi og de andre ex Barca gutter fra Inter Miami tager imod Orlando. Det er to hold jeg har i favorit feltet til at nå MLS Cup, og har store forventninger til kampen. 

Hejrene har allerede spillet to kampe, og snuppet fire point i processen. Senest rejste de til Los Angeles og spillede 1:1 mod en anden Barca-bekendt fra LA Galaxy. Messi sikrede et heldigt point til allersidst, men de kunne snildt være endt i et 4:1 nederlag. De så generelt ekstremt tunge ud på midtbanen, hvilket gjorde dem sårbare på omstillinger. Der 2:0 sejr over RSL kan der dog ikke sættes en finger på, da det var fuldt fortjent og bød på blandt andet en Luis Suarez assist. 

Ligesom værterne, har Orlando allerede flere kampe i benene, da de også konkurrerer i Champions League, hvor de netop har sendt canadiske Cavalry FC ud med 6:1 over to kampe. Dermed kan begge hold potentielt være en smule tunge, men Orlando lider til gengæld ikke af skader, hvor Beckhams mandskab har en håndfuld.

I sidste sæson vandt begge 3:1 og spillede derudover 1:1 i de tre møder, og jeg tror også det bliver voldsomt lige i det kommende. Gæsterne så fornuftige ud mod Montreal (0:0) i sidste uge, men kan ikke forvente at holde nullet igen, så der skal mål på bordet. Jeg forventer en medrivende kamp, hvor begge kommer på tavlen i en Miami sejr.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Houston Dynamo – New York Red Bulls 1 (1-0)

Søndag d. 3. marts kl. 02:30

Med historiske all-time topscorer som Juan Pablo Angel, Bradley Wright Philips og Brad Davis, vidner dette om et OG opgør. Houston har aldrig rigtig bidraget med store navne til ligaen, men jeg tror Erik Sviatchenko er godt på vej til at skrive sit navn ind i deres historie. 

I midtugens Champions League sejr på 1:0 over St. Louis City, var det nemlig danskerens fod, der sendte dem videre. Det sikrede dem også sæsonens første sejr i en kompetitiv kamp. En anden af klubbens profiler, Hector Herrera er tvivlsom og har i den grad været savnet i 2024, men som altid er Houston noget nær udødelige på hjemmebane – specielt når et hold fra iskolde New York kommer på besøg. 

Temperaturen forventes at være 10-15 grader varmere end på Manhattan samme dag, og det bliver en faktor. Gæsterne er godt nok kommet godt fra start efter et godt resultat i Nashville (0:0), i et opgør de snildt kunne have vundet, men jeg forventer en sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Sporting Kansas City – Philadelphia Union 1 (2-1)

Søndag d. 3. marts kl. 02:30

SKC sluttede 2023 af stærkt og noget kunne godt tyde på, at de kan fortsætte. Deres 1:1 åbner i Houston var under alle omstændigheder et stærkt resultat, som de kan bygge videre på. Cheftræner Peter Vermes, har heller ikke været synderligt aktiv i det afsluttede transfervindue, hvilket kan indikere truppens styrke. 

Jeg tror også deres muligheder for et godt resultat i dette cross conference opgør er gode. Union er startet elendigt med et skuffende 2:2 resultat hjemme mod Chicago Fire, og så blev de i midtugen sendt ud af Champions League. Deportivo Saprissa fra Costa Rica tvang kampen ud i forlænget spilletid og vandt samlet 6:5. Mikael Uhre har haft en solid start med scoringer i de to omtalte kampe, men de har lukket alt for mange mål ind, hvilket kan skyldes en skade til dygtige Andre Blake på mål. 

Lige meget kampens udtryk, vil hjemmeholdet være komfortable – hvad end det er med mest boldbesiddelse eller det mere direkte spil. Derudover har SKC en solid hjemmebane, hvilket får mig til at tro på en sejr til værterne.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

San Jose Earthquakes – LA Galaxy 1 (1-0)

Søndag d. 3. marts kl. 04:30

Det var ikke længe, vi skulle vente i 2024 før MLS diskede op med “Cali Clasico”, som historisk set må være det største derby i ligaen. Begge hold nyder dog ikke meget succes i nyere tid, men det holder sjældent mandskaberne fra at give den ekstra gas. 

Værterne kom som forventet dårligt i gang med sæsonen, da de tabte 2:1 til Dallas FC, men leverede en god indsats. De har haft en fornuftig preseason med fire træningskampe, der bærer præg af en cheftræner som arbejder benhårdt med det defensive. Den skal også sidde der i det kommende opgør, da LA Galaxy var voldsomt offensive i deres 1:1 åbner mod Inter Miami. 

Galaxy skulle have slået Eastern Conference klubben, men Messi ville det anderledes samtidig med at de selv brænder straffespark og misbruger et hav af store chancer. Riqui Puig var selvfølgelig toneangivende, men i det tilfælde at nyindkøbte Joseph Paintsil rent faktisk for indstillet foden rigtigt, så bliver han også guld værd – men hold da fest en håndfuld håbløse afslutninger fra hans side. 

Det er to dygtige trænere, som står overfor hinanden, begge har haft tid til at bygge deres hold op og etablere en kultur. Her tror jeg specielt på Luchi Gonzalez og værterne, derfor forventer jeg en smal hjemmebanesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar