18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 16. – 18. marts 2024

Michael Rundager gennemgår udvalgte kampe fra weekendens MLS. Der er spørgsmålstegn ved Messi, og så er der også spørgsmålstegn ved Inter Miami. Derby i Atlanta, som møder Orlando.

Rundagers optakt til MLS 16. - 18. marts 2024

(Foto: IMAGO / USA TODAY Network)

DC United – Inter Miami 1 (2:1)

Lørdag d. 16. marts kl. 19:00

DC har haft en stærk start på sæsonen, med en sikker 3:1 sejr hjemme over New England Revs og to svære udebaneture, som begge gav et point (Cincinnati og Portland Timbers). Det til trods for at de har manglet deres stjerne oppe foran, Christian Benteke, som scorede hattrick i den første runde.

Ligesom Benteke er tvivlsom til det kommende opgør, er Messi også et stort spørgsmålstegn. Min vurdering er at han bliver sparet, da sæsonen er lang og Miami allerede har hentet et fornuftigt antal point i en hektisk opstart med seks kampe på 24 dage. Fra d. 8. marts til denne kamp afvikles, når de at ramme fire kampe, hvilket er umulige forhold at arbejde under. 

I sidste runde skulle gæsterne også klare sig uden Messi, og her tabte de 2:3 Montreal, hvor de tydeligvis ikke brød sig om de fysiske dueller. Det er netop fysikken der har fungeret for værterne, som er relativt store og stærke og så har cheftræner, Troy Lesesne fået skabt en ekstremt direkte spillestil. De spiller op-ned-op kombinationer og angriber bagrum hurtigst muligt, hvilket kommer til at presse Tata Martinos mandskab. 

Jeg tror DC United vil skrue tempoet op i hele kampen og har samtidig en kæmpe fordel på standarder, som vi også så Montreal udnytte med to scoringer. Derfor forventer jeg en sejr til værterne, som fortsætter deres ubesejrede stime. 

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Seattle Sounders – Colorado Rapids X (1:1)

Lørdag d. 16. marts kl. 20:30

Den står fortsat på en god håndfuld skader hos Seattle Sounders, da Albert Rusnak, Stefan Frei, Joao Paulo og Pedro De La Vega hænger i en tynd tråd. De kan dog glæde sig over, at Yeimar Gomez igen står klar til minutter. Men der mangler en seriøs omgang kreativitet, specielt også når Nicolas Lodeiro ikke længere er at finde i truppen. 

De har til gengæld fået mulighed for at få gjort så mange af spillerne klar som muligt. Deres kamp mod Philadelphia Union blev nemlig aflyst, grundet regnmængder svarende til en standard dansk sommer (på få timer). Ydermere slap de formentlig for, at lide sæsonens andet nederlag og kan nu se frem mod en modstander, de plejer at have godt styr på. Specielt Jordan Morris har været flyvende mod Rapids med syv mål fordelt over ti kampe. 

Ligesom Seattle, har det været en lidt bøvet start for Colorado, som godt nok sneg sig til en 1:2 sejr i Salt Lake. Et stærkt resultat, hvor de specielt defensivt lykkedes med mange ting. Det skal de også i det kommende opgør, som bliver besværligt på kunstgræs på et af de mest velbesøgte stadions i verden. Jeg tror de vil stille sig ned og presse bolden ud af, hvilket vil føre til et uafgjort resultat, da Seattle ikke har nok at skyde med.

Rundager tror på: Uafgjort til odds 4,20 – SPIL HER >>*

Columbus Crew – New York Red Bulls 1 (2:1)

Søndag d. 17. marts kl. 00:30

Godt nok har Columbus Crew ikke væltet nogen af stolen indtil videre, men de står med syv point i tre kampe og sendte Houston Dynamo ud af Champions League i midtugens 1:1 resultat (samlet 2:1). Det må siges at være godkendt, og tyder på at de er klar til en svær opgave, hvor der venter et andet ubesejret hold. 

RBNY har sat Texans godt og grundigt på plads med 2:1 sejre over Houston og Dallas. Nu er de tilbage i en Eastern Conference duel, hvor en noget svære modstander venter. De har set overbevisende ud offensivt, og specielt Emil Forsberg har pyntet på deres spil generelt. Derudover viser Lewis Morgan at han stadig ved, hvor målet står og specielt hans fart kan blive afgørende, da gæsterne skal leve højt på omstillinger. 

Columbus Crew skal være grundige i deres opspil, men har også en kæmpe fordel gemt i deres spillestil, da diagonaler og spilvendinger er en del af DNA’et. Det kommer til at gøre ondt på gæsternes meget kompakte og voldsomt sideforskydende tilgang til forsvarsspillet. Derfor tror jeg, at Malte Amundsen og Columbus løber med endnu en vigtig sejr.  

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Houston Dynamo – Portland Timbers X (1:1)

Søndag d. 17. marts kl. 01:30

Det har ikke været Erik Sviatchenko og Houston Dynamos sæson indtil videre, men de har også savnet Hector Herrera på midtbanen. Derudover nyder de ingen fordel af den tørre varme endnu, som når vi nærmer os sommeren, mere eller mindre gør Shell Energy Stadium uindtagelig. Derfor fedter de også rundt med et enkelt point i to ligakampe og et exit fra Champions League efter et samlet nederlag på 2:1 til Columbus Crew. 

Værterne har allerede spillet seks kampe på lige knap tre uger, og nu venter et hold med tur i den. Portland indtager førstepladsen efter en fornuftig start mod nogle af de lidt “blødere” hold (Colorado Rapids, DC United og NYCFC). De må være enormt tilfredse med at møde Houston under milde vejrforhold, da de gerne vil spille i et højt tempo og gå mod mål hurtigst muligt. Derudover forventer jeg at der bliver rig lejlighed til at satse på omstillingerne, da hjemmeholdet primært har været på kuglen i egen hule. 

Jeg tror Houston bliver nødt til at respektere Timbers evner på omstillinger, samtidig med at de spillede Champions League i midtugen, hvilket kan sætte nogle spor i kroppen. Derfor tror jeg de vil spille med håndbremsen trukket og se et uafgjort resultat, som en fornuftig løsning.      

Rundager tror på: Uafgjort til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Atlanta United – Orlando City SC 1 (2:1)

Mandag d. 18. marts kl. 00:00

Med lige knap 70.000 fans i ryggen, serverede Atlanta en lækker 4:1 sejr over Revs i sidste runde. De har noget seriøs firepower offensivt i Thiago Almada og Georgios Giakoumakis, som på en god dag udraderer de flest hold i MLS –  men det får de også brug for, da de rent defensivt stadig mangler kvalitet. 

Orlando har på papiret også en hulens masse at angribe med, men står indtil videre relativt uforløst i 2024. De har været uheldige med et samlet nederlag på 4:2 til Tigres i Champions League og udeblivende sejre over Montreal og Minnesota (som de sågar tabte 2:3). Derudover må vi ikke glemme 5:0 nederlaget til Miami, som var en forfærdelig kamp for gæsterne. 

De har til gengæld leveret gode præstationer, og Atalanta gør klogt i at behandle den kommende modstander med stor respekt. Desuden anses dette opgør af mange for at være et derby eller tung rivalisering, hvilket betyder at kampene ofte har deres eget liv uden for, hvordan sæsonen har gået. Orlando kommer til gengæld med slidte stænger, en skidt start og skal spille på kunstgræs – det lugter langt væk af en sejr til 5 Stripes.      

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar