18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 16. – 17. september 2023

Vi har en fantastisk omgang MLS i vente, når weekenden byder på El Trafico, Hudson River Derby, topbrag i Eastern Conference og meget mere. Michael Rundager tager dig igennem fem af de mest interessante kampe fra den anden side af Atlanten.

Foto: IMAGO / Christopher Hanewinckel

NYCFC – New York Red Bulls 1 (2-1)

Lørdag d. 16. september 2023 kl. 21:30

MLS lægger hårdt ud med en af de mest underholdende rivaliseringer ligaen kan byde på, “Hudson River Derby”. Begge hold må føle sig en anelse presset over tilværelsen under playoff-stregen, og må derfor angribe dette opgør med ekstra fokus. 

NYCFC forsvarer ikke godt nok og scorer samtidig alt for lidt mål, hvilket blandt andet kom til udtryk i sidste runde. Her var de markant bedre end Vancouver Whitcaps, men endte alligevel med 1:1 på trods af tre store chancer. Et dumt straffespark kostede dem tre point og anden sejr i streg. Deres to seneste præstationer giver dog grund til optimisme, og de har vundet seks af de seneste otte opgør mod RBNY på Yankee Stadium, som også må være en god indikator.

Gæsterne har haft en endnu værre sæson, og står med tre nederlag i streg. De har været håbløse på udebane i denne sæson, hvor det blot er blevet til syv point i 13 forsøg og har lukket ti mål ind i de seneste fire udekampe. Det eneste som taler til deres fordel i det kommende opgør, er banens størrelse og kvalitet, som passer deres presspil fint. De mangler til gengæld kvalitet og jeg forventer at de bliver kørt over centralt. Det ligner en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Atlanta United – Inter Miami CF 2 (2-3)

Lørdag d. 16. september 2023 kl. 23:00

Messis nye mandskab har ikke været sød ved Atlanta i denne sæson, som af to omgang har resulteret i en Miami sejr. Atlanta skal tilbage på Mercedes Benz Stadium efter 2:2 i Dallas, og rette fokus mod de defensive pligter. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at de nok skal få netmaskerne til at blafre med den offensive firepower de huser, det er straks værre i bagkæden. 

Messi er vendt hjem fra sine landsholdspligter, som kastede et flot frisparksmål af sig. Nu skal de forsøge at lave et hattrick med den tredje sejr i streg, og det er langt fra utænkeligt efter deres 4:0 sejr over ATL i League Cup gruppespillet. Underlaget (kunstgræs) og et imponerende hjemmebanepublikum kommer til gengæld til at spille en rolle, da gamle stænger (Messi, Alba og Busquets) måske ikke har godt af at spille fuld tid. Til gengæld har de ikke råd til at tabe, så de vil være nødsaget til at satse på et godt resultat. Jeg forventer et underholdende opgør, med en smal sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet + begge hold scorer til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Philadelphia Union – Cincinnati FC 1 (2-0)

Søndag d. 17. september 2023 kl. 01:30

Der venter et spændende opgør på Subaru Park, hvor Mikael Uhre og co. tager imod ligaens førerhold Cincy. Union har været ganske suveræne på hjemmebane med tæt på maksimalt point (9V/2U/1T). Deres seneste fire hjemmekampe er blevet vundet med en samlet målscore på 13-3. Senest slagtede de RBNY med 4:1 og med deres nuværende form, tror jeg de kommer til at presse gæsterne gevaldigt. De må dog klare til uden Alejandro Bedoya, som er ude med en karantæne – det gør selvfølgelig ondt. 

Dog ikke lige så ondt, som Cincinnati, der må undvære Luciano Acosta, der ligeledes har karantæne. Den dygtige kreatører står noteret for intet mindre end 13 mål og otte assist i denne sæson, og han har været nøglen til deres succes. Derudover har gæsterne allerede sikret sig en playoff plads, så de kan slappe markant mere af. De havde tilbage i august en svær udekamp mod Columbus Crew, som endte 3:0, og jeg tror grundet mange ligheder i den kommende modstander, at de kan rende ind i noget lignende.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Toronto FC – Vancouver Whitecaps 2 (1-2)

Søndag d. 17. september 2023 kl. 01:30

Selvom der ikke er nogen særlig rivalisering mellem de to mandskaber, så er der stadig en snert af noget mere, når de to canadiske hold tørne ud mod hinanden. Torontos sæson er muligvis overstået, men de vil for alt i verden forsøge at slå Vancouver, bare fordi. Det er første gang de står overfor hinanden i denne sæson, og værterne har lidt at revanchere efter et nederlag i Canada Championship i 2022. 

Vancouver ligger lunt i svinget til en playoff plads, hvor en sejr lørdag nat kan kaste dem snublende tæt på. De er ubesejret i de seneste tre kampe, som alle er blevet spillet på udebane, og senest kommet noget heldigt hjem med et point fra New York (1:1). Toronto vandt noget chokerende en kamp efter otte nederlag i streg (3:1 over Philadelphia Union), men jeg tror ikke, at værterne har nok at skyde med. Vancouver skal stille sig kompakt, udnytte Torontos elendige defensiv på siderne med deres hurtige wingbacks, og så ellers mose igennem på omstillinger. Det tror jeg kaster en sejr af sig til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

LAFC – LA Galaxy 2 (2-1)

Søndag d. 17. september 2023 kl. 04:30

El Trafico er et opgør, ingen må snyde sig selv for. Selvom tabellen måske indikerer at LAFC bør vinde komfortabelt, bør deres nuværende formkurve og det faktum, at Galaxy har vundet de to seneste indbyrdes opgør, give anledning til en mere lige affære. Værterne har tabt de seneste tre kampe med en samlet målscore på 2-7, og lignede mildest talt en flok tandløse fodboldspillere i deres seneste nederlag på 2:0 til Portland Timbers. Defensivt står det skidt til, og gæsterne har banket mål ind siden juni måned. 

Det er den 24-årige spanier Riqui Puig, der brænder banerne af for tiden, og hans færdigheder bliver også nøglen til succes i weekenden. LAFC kan til gengæld stille i noget nær stærkeste, for første gang i lang tid og der er de bare markant stærkere stillet end Galaxy, som fortsat må undvære gutter som Calegari, Chicharito, Martin Caceres, Gaston Brugman og formentlig også Jalen Neal. Der ligger en hjemmesejr og lurer på baggrund af de mange skader hos gæsterne.

Rundager tror på: 1-taller + begge hold scorer til odds 2,62 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar