18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 13.-14. april 2024

Michael Rundager kommer med gode odds på de udvalgte kampe i MLS. Læs blandt andet om Messi og Suarez kan få vendt en dårlige stime.

(Foto: Paul Froggatt / Alamy Stock Photo)

Portland Timbers – LAFC X (2-2)

Lørdag d. 13. april kl. 22:45

Portland Timbers har slidt og slæbt på det seneste, og det eneste de har fået ud af deres arbejde er et point i fire kampe. De har ikke bøvlet med at score mål, men defensivt har de kæmpet voldsomt, da deres bagkæde på ingen måde hænger sammen. Ni mål i de seneste tre kampe, er gået forbi Maxime Crepeau mellem stængerne, og så er det faktisk imponerende, at de overhovedet har fået point. 

Deres store udfordring er Phil Nevilles forsøg på at være i boldbesiddelse – de har ikke spillerne eller det rette mindset til possession baseret fodbold. Det kommer ikke til at blive bedre i den kommende kamp, hvor jeg forventer LAFC vil stå lavt i store dele af kampen og blæse afsted på omstillinger og ellers spille relativt direkte, med pasninger primært gennem Eduard Atuesta, som derfra sætter tempoet. 

Begge hold er relativt ramte i denne sæson, hvor LA ikke har vundet på udebane endnu, og Timbers har en eksistentiel krise under Neville. Selvom gæsterne tog en kæmpe 2:1 sejr over LA Galaxy i El Trafico, så tror jeg stadig de er i problemer. Men værterne sejler, og derfor tror jeg på et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X + begge hold scorer til odds 4,33 – SPIL HER >>*

New York Red Bulls – Chicago Fire 1 (2-1)

Søndag d. 14. april kl. 01:30

RBNY imponerende fortsat i denne sæson, da de tager hjem med en 1:2 sejr over Cincinnati. Med de tre point isolerer de sig nu på toppen af Supporters Shield jagten, og der skal meget til, før jeg ikke tror det også er tilfældet efter weekendens opgør mod Fire. Deres eneste nederlag i denne sæson, faldt ude mod Columbus Crew, som lige har spillet sig i Champions League semifinalen ved at slå Tigres – altså en stor mundfuld.  

Chicago beviste i sidste runde, at de også kunne vinde uden hjælp fra utrolige vindforhold, da de slog Houston Dynamo 2:1. En fortjent sejr i en ellers kedelig kamp, som de lykkes med at dræbe i store dele. En svær modstander for Tobias Salquist, der stod over for Erik Sviatchenko og texanerne.

Begge hold stiller op i stærkeste, og jeg forestiller mig en underholdende kamp, hvor specielt hjemmeholdet og deres tre udenlandske esser, Emil Fosberg, Dante Vanzir og Lewis Morgan kan køre gæsterne over. Det må og skal give tre point til topholdet.

Rundager tror på: 1-tallet + over 2,5 mål til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Minnesota United – Houston Dynamo 1 (1-0)

Søndag d. 14. april kl. 02:30

I den kommende runde skal Minnesota forsøge at finde formen igen, ovenpå bare et point i to kampe. Deres stjernespiller, Emmanuel Reynoso, er fortsat ude samtidig med at de skal undvære den enormt dygtige venstre back, Joseph Rosales. Begge kunne gøre en forskel, da de nok tvinges til at spille sig igennem et kompakt hold, eller sparke indlæg – noget begge  kunne bidrage med.

Houston tabte til Chicago efter tre sejre i streg, og det er som om deres Eastern Conference kampe ikke gør dem noget godt. Nu spiller de igen mod en direkte konkurrent, og i sådan et tilfælde har de endnu ikke tabt. Jeg spår også deres muligheder for at hive et resultat hjem, som værende fornuftige, da værterne primært besidder power og fart. 

Kan gæsterne holde sig kompakte, er jeg sikker på, at Erik Sviatchenko kan styre sin bagkæde igennem det værste, men det vil kræve en fokuseret indsats på Allianz Field. Når jeg til gengæld ser ned over Houstons offensive liste, ser jeg ikke meget firepower, hvilket 7 mål i seks kampe også understreger – her tror jeg mere på værterne, som samtidig har forsvaret godt i denne sæson. Derfor forventer jeg en smal sejr til Teemu Pukki og co. 

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Kansas City SC – Inter Miami 1 (3-2)

Søndag d. 14. april kl. 02:30

Det blev til et kedeligt exit i Champions League, da Inter tabte 3:1 til Monterrey – Messi kunne ikke gøre en forskel ligesom Sebastian Giovinco gjorde det for Toronto, nogle år tilbage. Nu skal maskinerne op på fuld tryk igen, så de kan få vendt en periode med fem kampe i streg uden en sejr. Det er langt fra et Miami hold i stærkeste vi har set, da de har lidt under voldsomt mange skader, heriblandt deres stjerneskud, Benjamin Cremaschi.

Der vil blive kæmpet hårdt for boldbesiddelsen, da begge hold er gode i deres pasningsspil, men det må være værterne, som bør styre taktstokken. De kan drage nytte af et noget mildere kampprogam, og stort set ingen skader med undtagelse af en tvivlsom Johnny Russel. Hans fart havde pyntet, men i stedet må William Agada, se om han kan bygge videre på sin gode præstation i sidste runde (to mål). Jeg tror umiddelbart mest på en hjemmesejr, men værterne vil bøvle med Suarez og Messi.

Rundager tror på: 1-tallet + over 2,5 mål til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Atlanta United – Philadelphia Union 1 (2-1)

Søndag d. 14. april kl. 20:30

Søndag aften venter rundens velsagtens bedste fodboldkamp, når Atlanta tager imod Mikael Uhre og Philadelphia Union. 

Hjemmeholdet forsøger stadig at finde stabilitet i det de gør, men deres lettere flamboyante spillestil besværliggøre en sådan mission. Det vil være to modsætninger som mødes, da gæsterne fungerer som en velsmurt bil, der sjældent hakker, men ofte kommer først i mål. Hos Atlanta er det mere alt eller intet der hersker. Når det så er sagt, skal de have kæmpe ros for at ligne et hold, som går op i at forsvare. 

Begge hold døjer med lidt skader, som gør en del i forhold til, hvad de potentielt set dukker op med. Hjemmeholdet står muligvis uden Xandre Silva, Giorgos Giakoumakis (5 mål i 4 kampe), Jamal Thiare (3 mål i 179 minutter) og Dani Rios – Altså drøje huk på de offensive poster. Her er gæsterne mere ramt i flere kæder, hvor Andre Blake, Kai Wagner og Mikael Uhre er tvivlsomme. 

Sidstnævnte burde blive klar, og det er også min klare fornemmelse, at Blake er på rette kurs efter en hjernerystelse. Dermed bør Unio kunne stille i noget nær stærkeste, hvilket har kastet en stime på tre sejre i streg af sig. De er fortsat det eneste hold i MLS, som er ubesejret, men der venter en svær modstander. Jeg tror ATL’s topscorer vender tilbage, og gør det onde mod gæsterne – derfor forventer jeg en hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Orlando City vs Columbus Crew Major League Soccer

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar