18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 12. maj 2024

Messi skal til Canada, topkamp i Western Conference og intet mindre en to derbies. “Hell is Real” og Cascadia Cup står på programmet, og det hele sætter Michael Rundager dig ind i lige her.

(Foto: Associated Press / Alamy Stock Photo)

CF Montreal – Inter Miami CF 2 (1-2)

Søndag d. 12. maj kl. 01:30

Montreal får sin sag for, når de tager imod Tata Martinos tophold. Ikke nok med at de skal forsøge at forsvare deres 3:2 sejr fra det omvendte opgør, så skal de forsøge at gøre det imens Messi er på en seriøs mission. De er ikke uden chancer, da de har deres standardsituationer og omstillinger, men de skal formentlig op at ramme tre scoringer igen, hvis de vil vinde – Miami har scoret 18 mål i de seneste fem ligakampe. 

En opgave som er besværliggjort af en masse skader til vitale spillere. Lassi Lappalainen, Mattias Coccaro, Josef Martinez, Kwadwo Opoku, Nathan Saliba, Joaquin Sosa og Dominik Yankov er alle spillere, som forventes at bidrage med mange minutter i 2024 – men ikke natten til søndag. Der ser Miamis lidt mere overkommelig ud, da de må undvære Jordi Alba og unge Tomas Aviles i bagkæden. 

Hjemmeholdet har blot hentet en enkelt sejr i de seneste seks runder, og tabte med hele 4:1 til Nashville i sidste uge. Gæsterne kommer med fire friske sejre i streg, og i det omvendte opgør havde de spillet en Champions League kamp to dage forinden. Jeg tror ikke det bliver en let opgave for David Beckhams hold, men jeg forventer en sejr!

Rundager tror på: 2-tallet + begge hold scorer til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Toronto FC – NYCFC X (1-1)

Søndag d. 12. maj kl. 01:30

Der er ikke tale om noget decideret derby, men en rivalisering. De to hold indtrådte i MLS samme år og bød på nogle seriøse dueller, da Sebastian Giovinco og David Villa på skift leverede et show!

Det er ikke de samme standarder, som bliver leveret i dag, men specielt Toronto har bidraget med et par spektakulære præstationer grundet Lorenzo Insigne og Federico Bernardeschi. Specielt sidstnævnte har gjort en forskel på det seneste med to mål og assist i de seneste par kampe, og bliver afgørende igen.  

TFC har på en eller anden måde spillet sig op på en tredjeplads efter tre sejre i streg, men det har været mod bundhold, så jeg vil ikke give dem mere end forøget selvtillid – en 5:0 sejr over Simcoe County Rovers i pokalen, må også hjælpe en smule. 

Det fik gæsterne ikke opbygget sidste weekend, da de tabte 0:2 til Colorado Rapids. Jeg tror til gengæld det kommer til at passe dem meget fint, at de kan stå mere i forsvarsspil og satse på omstillinger. Der vil være god plads i siderne, og her kan Hannes Wolf i samarbejde med Santiago Rodriguez blive farlige. Jeg tror vi får en livlig kamp som altid, men jeg tror ikke vi får en vinder.  

Rundager tror på: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Columbus Crew – FC Cincinnati 1 (2-1)

Søndag d. 12. maj kl. 01:45

Det er besynderligt at se Columbus Crew udradere det måske bedste mexicanske hold med samlet 5:2 i Champions League, og så samtidig spille fem kampe i streg uafgjort i MLS. Det giver et meget godt billede af de økonomiske begrænsninger ligaen ligger ned over klubberne – en god start-11’er er imponerende, men når posen rystes, går det hurtigt ned ad bakke. 

Med en finale i vente d. 2. juni, bliver det svært at vurdere, om de kan vende tilbage til den suveræne start de havde på sæsonen, eller der smides flere point. Der er under alle omstændigheder ikke plads til at slacke under “Hell is real derby”, når Cincinatti kommer på besøg. Men med 10 dages hvile burde de stå klar! 

Gæsterne har taget tre smalle sejre i streg, og har mildest talt været heldige i alle undtagen deres 2:1 sejr over Colorado. Vi har også den lille krølle på dette opgør, at Monterey sendte Cincinnati ud af Champions League med 1:0 og 2:1. De får travlt med at lukke huller, da værterne er ekstremt bevægelige og dygtige til at spille i de rum, der åbner sig. Derudover får deres wingbacks nok at se til, og det forventer jeg resulterer i problemer. Derfor forventer jeg en sejr til Malte Amundsens mesterlige mandskab.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

LA Galaxy – Real Salt Lake 1 (2-1)

Søndag d. 12. maj kl. 04:30

LA Galaxy har haft en stærk start på 2024, men står uden en sejr i de seneste par kampe, hvor de ikke har været i stand til at score en eneste gang. Mål har ellers ikke været en mangelvare for Greg Vanneys mandskab, der har nettet 21 gange i de foregående ni kampe, men fraværet af Dejan Joveljic har kostet. 

Der er stor usikkerhed om han er med igen, men før han overhovedet bliver relevant, skal backs og kanter toppræstere. Der bliver ikke meget plads centralt, da RSL står ekstremt kompakt med de fire forreste i presset, og det efterlader kun plads på siderne. Herfra kan de søge lykken, og Riqui Puig bør gå efter at skabe overtal på siderne, hvor han lettere kan involveres. 

Gæsterne har brændt banerne af med deres dynamiske pres og hurtige fødder oppe foran. De vil uden tvivl forsøge at presse Galaxy på kuglen, og så må de have identificeret gode chancer for omstillinger, da værternes midtbanekæde ofte fanges højt. Værterne ser skarpe ud på siderne, og det tror jeg bliver altafgørende, derfor forventer jeg at de snupper tre point.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 3,20 – SPIL HER >>*

Portland Timbers – Seattle Sounder 2 (1-2)

Søndag d. 12. maj kl. 22:45

Selvom Timbers har sejlet på det seneste og Sounders ligner et hold, som så småt er ved at finde deres niveau, så lever de her Cascadia Cup kampe bare sit eget liv. Specielt når en så slem rivalisering, som dette, står på menuen!

Portland har hårdt brug for en sejr, da de ikke har haft noget at fejre syv kampe i streg! De er frygteligt ufarlige, og virker uafklaret i hvad der skal ske på bolden. Derfor er det nærmest gift for dem, når de bliver tvunget til at være mest i possession. Af de 11 kampe sæsonens indtil videre har budt på, har du kun været i stand til at skabe et tocifret antal afslutninger i to af kampene (snit på 9,45 afslutninger/kamp).

Seattle er gode til at dræbe tempoet i kampene, og det er også deres bedste chance mod Timbers, som de ikke har været i stand til at slå i de seneste seks forsøg. Forhindre de det kaos værterne befinder sig bedst i, kan de begrænse omstillinger og stå rigtigt, når der bliver slynget indlæg afsted. Netop den gameplan, tror jeg Brian Schmetzer, er den rette til at få sat op, og derfor regner jeg med en snæver sejr til gæsterne. 

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Orlando City vs Columbus Crew Major League Soccer

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar