18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 10. marts 2024

Michael Rundager har nøje udvalgt og analyseret interessante kampe fra weekendens omgang MLS. Scorer Messi med hovedet og brystet igen, og kan vi forvente flere sneengle – find svarende her.

IMAGO / USA TODAY Network

Columbus Crew – Chicago Fire 1 (2-0)

Søndag d. 10. marts kl. 01:30

De forsvarende MLS Cup mestre er kommet godt fra start med fire point i årets første to kampe. En tendens som de bør kunne holde kørende mod den kommende modstander, der ikke har slået dem i de seneste fem forsøg. Vi skal tilbage til starten af 10’erne for at finde en periode, hvor Fire dominerede i det interne regnskab. 

Crew spillede tæt på en perfekt kamp i Minnesota i sidste runde, hvor et freak mål fra tæt på nul graders vinkel gik ind i 95’ minut. Defensivt har de efter MLS standarder været fremragende og så længe deres offensive talisman, Cucho Hernandez, banker dem ind (har scoret i begge kampe), ser de skræmmende ud.

Gæsterne har leveret, som de plejer ved at være udfordret defensivt og rammer tilfældigheder offensivt. De kommer i høj grad til at blive udfordret i deres opbyggende spil, hvor Columbus kan gå højt for at vinde bolden i gunstige positioner. Omvendt hænger Fires pres sjældent sammen, pga nogle halvdovne typer på den forreste linje. 

Jeg kan ikke se andre scenarier, end tre point til Malte Amundsen og Columbus Crew, som samtidig forventes at holde nullet. De har været solide defensivt og har holdt buret rent i tre af de seneste fem møder med Fire.

Rundager tror på: 1-tallet + Fire scorer ikke til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Philadelphia Union – Seattle Sounder 1 (2-1)

Søndag d. 10. marts kl. 01:30

Der hersker ingen tvivl om, at Union er en anelse presset over deres kampprogram for tiden. Natten til onsdag spillede de en svær Champions League kamp mod mexicanske Pachuca, hvor de fik et brugbart 0:0 resultat i hus (noget heldigt). I sidste runde tog de hjem fra Kansas med endnu et uafgjort resultat, da de spillede 1:1 mod SKC, hvilket førte dem til fire X i fem kampe (CL inkl.). 

De har været presset i de seneste par kampe, og den kommende modstander vil heller ikke give meget arbejdsro. Sounders har muligvis ikke fået den bedste start resultatmæssigt, men spillet har ikke fejlet noget. Specielt sidste runde mod Austin, kunne de snildt have taget en 2:0 sejr frem for et kedeligt 0:0 resultat. De fik også presset sidste års MLS Cup finalister til det yderste i første rundes 2:1 nederlag til LAFC. 

Seattle har manglet profiler som Stefan Frei på mål, Yeimar i bagkæden og Joao Paulo samt Albert Rusnak længere fremme på banen. Netop de fire forventes klar til at kunne udføre en større eller mindre rolle på Mikael Uhres hjemmebane, Subaru Park. Om det er nok til at blæse banen af tvivl jeg på, da gæsterne er notorisk kendte for at bygge langsomt op. Det understreger mængden af træningskampe i preseason også (to + en reserveholdskamp). 

Philly vil uden tvivl være en smule mærket, men vi må heller ikke underkende belastningen af en lang rejse fra Seattle til Philadelphia og det faktum at det er cross conference. Derfor tror jeg Uhre og co tager sæsonens første sejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Real Salt Lake – Colorado Rapids 1 (2-0)

Søndag d. 10. marts kl. 03:30

I en vanvittig kulisse besejrede Real Salt Lake LAFC med hele 3:0. Banen var dækket af et tykt lag sne efter fem minutter og blev (som altid på America First Field) spillet i 1.200 meters højde. Til det kommende opgør bliver der dog ikke lovet sne (så ingen sneengle som målfejring i denne omgang), og højden kommer heller ikke til at presse gæsterne, som selv befinder sig i bjergterræn (1.609 meter). 

Cheftræner Pablo Mastroeni vil på trods af dette, nok se en smule frem til at spille mod sin gamle arbejdsgiver, som han endnu ikke har tabt (fem sejre og to uafgjort). Der burde også være rig mulighed for at få sat gang i en lille stime, Colorado ikke just er kommet flyvende fra start. Kæmpe 4:1 nederlag til Portland Timbers og 1:1 hjemme mod Nashville, som godt nok udlignede i de døende minutter på et straffespark. 

Jeg tror ikke Andreas Maxsø får super travlt, men RSL har nogle hurtige typer, som kan lide 1v1 dueller. Det kan udfordre bagkæden, da Chris Armas har det med at sætte sine hold op fuldkommen skævt. Det er en træner, som elsker mandsopdækning og et højt pres, hvilket kan skabe stor spredning i organisationen og netop sætte værterne op til en masse 1v1 dueller. 

Værterne har vundet de seneste fire indbyrdes opgør, og har ikke tabt siden 2021 (2:1 i Denver), hvilket understreger styrkeforholdet mellem de to mandskaber. Jeg forventer en sikker sejr til RSL.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,70 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Nashville SC – LA Galaxy 2 (1-2)

Søndag d. 10. marts kl. 20:00

Selvom Nashville har måtte undvære Hany Mukhtar i hele 2024, har de formået at sikre sig en fornuftig start med to point i MLS og en samlet 7:0 sejr over Moca FC (Den Dominikanske Republik). De var noget heldige med 1:1 mod Colorado Rapids og skulle have tabt med et par mål til RBNY (0:0). Så de er indtil videre sluppet med skrækken, men må håbe Hany Muk kan få sat gang i tingene. 

Den kommende modstander har nemlig fået en stærk start ved at dominere Messis Inter Miami og Cali Classico, som de også vandt 1:3. Galaxy har mange potentielle målscorer og har en dygtig playmaker i Riqui Puig, som hele tiden finder plads i mellemrummet til at sætte et angreb op. 

Jeg tror denne kamp kan blive en af de mest underholdende i den kommende runde, da begge hold gerne vil fremad. De har nogle dygtige typer som kan eksekver, men her ser Galaxy stærkest ud, samtidig med at de ikke skal bruge krudt på Champions League. Værterne spiller en svær kamp hjemme mod Inter Miami natten til fredag og skal herefter stå klar til en potentielt voldsomt tempofyldt kamp tre nætter senere. Disse faktorer tror jeg vil føre til en Galaxy-sejr.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,25 – SPIL HER >>*

Inter Miami CF – CF Montreal 1 (2-1)

Søndag d. 10. marts kl. 22:00

Inter Miami og Montreal lukker og slukker tredje runde af MLS på Chase Stadium. Et stadion som i sidste uge oplevede et vanvittigt show fra Luis Suarez og Messi, som begge scorede to gange. Inter slagtede Orlando med hele 5:0, hvilket må stresse Montreal en smule, da de åbnede sæsonen med et 0:0 resultat mod selv samme modstander. 

Det eneste som måske kan skabe en smule optimisme, er det faktum at værterne spiller Champions League mod Nashville natten til fredag. Det kan selvfølgelig presse de gamle Barca stjerner en smule fysisk, men når man ser hvor lidt Sergio Busquets bevæger sig høj intenst, tror jeg næppe han er belastet. Der er dog en overhængende risiko for at Messi skal spares, eller helt er ude. 

Noget andet, som også må vække en tro på tingene hos gæsterne, er deres positive start med fire point efter en 1:2 sejr i Dallas. De står voldsomt kompakt og møder bolden relativt lavt, hvor bolderobringerne primært skal falde i siderne. Dette kommer til at give en spændende duel, da Miami forsøger at kontrollere kampene netop via boldomgang centralt. 

Jeg er ikke i tvivl om, at de mange kampe, kommer til at presse Miami. Står de i underskud mod et omstillingshold, der typisk er i afslutningsfasen efter 2-3 pasninger kan de komme i problemer. Ikke desto mindre kan jeg ikke forvente andet end en sejr til David Beckhams drenge.

Rundager tror på: 1-tallet + over 2,5 mål til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar