18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 11. september 2023

Selvom landsholdspausen sætter sine begrænsninger på alverdens ligaer, har MLS traditionelt set altid holdt gang i kampene. Det kaster nogle interessante opgør af sig i den kommende weekend, hvor blandt andre Carlos Vela bliver vigtig for LAFC.

Foto: IMAGO / Zuma Wire

DC United – San Jose Earthquake 1 (2-1)

Søndag 10. september 2023. kl. 01:30

Efter tre liga-nederlag i streg, lykkedes det endelig DC United at hive en sejr op af ærmet. Wayne Rooney, Christian Benteke og de andre hårdt prøvede gutter, slog Chicago Fire 4:0. Tre vigtige point i kampen om playoffs, og de har gode chancer for at holde fast, når Quakes kommer på besøg. 

San Jose kæmper for at holde deres playoff plads, men skal rejse på tværs af landet for at spille på tværs af de to konferencer – det er typisk aldrig godt for udeholdet, og slet ikke når det er Western Conference hold. Det bliver en svær kamp den dygtige cheftræner Luchi Gonzalez, som kommer med et amputeret hold, der skal håbe på en fantastisk præstation af Cristian Espinoza.  

Det er dog svært at gøre sig helt klog på begge hold, da deres stabilitet kan findes på et meget lille sted. Det der taler mest for en hjemmesejr, er cross conference elementet, men også at gæsterne står med de tungeste afbud grundet landsholdspausen. Jeg tror derfor på en sejr til DC, som afgør det hele til sidst.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,75 – SPIL HER >>*

Inter Miami – Sporting Kansas City 1 (2-1)

Søndag 10. september 2023. kl. 01:30

Inter Miami har været flyvende, men man kunne godt frygte for Beckhams hold grundet en voldsomt stor mængde afbud. Messi, Robert Taylor, Josef Martinez, Sergii Krytsov og Diego Gomez er alle væk med deres respektive landshold. Der hviler altså et pres på Leonardo Campana, som pludselig skal score målene selv. Jordi Alba og Sergio Busquets står selvfølgelig klar, og mon ikke de også kan holde niveauet højt. 

Sporting Kansas City har hentet to sejre i streg, men begge er på hjemmebane, og det er afgørende for ligningen. Det er blot blevet til ni point i 13 udekampe denne sæson, og her er det kun tre hold, som har klaret sig dårligere uden for egen hule. De er knap så hårdt ramt af afbud, men det er mest af alt fordi deres hold er ringe og er langt fra fordums styrke. 

Det er første gang de to hold mødes, og jeg tror at Tata Martino havde ønsket sig en stærkere trup, men SKC har ikke været gode i snart tre år. Jeg forventer en smal sejr til værterne, som fortsat holder liv i playoffdrømmen. 

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,10 – SPIL HER >>*

Minnesota United – New England Revolution X (1-1)

Søndag 10. september 2023. kl. 02:30

Minnesota tager imod en af de stærkeste mandskaber i MLS, men udfordringen kommer på et belejligt tidspunkt. Værterne er nemlig inde i en stærk periode med otte point i de første fire kampe siden League Cup. Modstanden har dog været beskeden, så det er grundet fornyet selvtillid at denne formkurve inviterer til tro på tingene. Minnesota skal satse på en stærk aften fra Bongokuhle Hlongwane (hvis han bliver klar), som i høj grad kan presse Ben Sweat på venstre back. Derudover er det selfvølgelig Emmanuel Reynoso, det skal komme fra. 

Revs mangler nogle vigtige spillere grundet skader, da Henry Kessler, Brandon Bye og Gustavo Bou forventes ude. Specielt bagkæden ser sårbar ud, og det kan ikke understreges nok, hvor stor en forskel det gør for gæsterne, når vi har cross conference kampe. Revs står også med syv udekampe i streg uden en sejr, men har til gengæld været fornuftige til at hente point ude (13 i 12 kampe). Jeg tror også de vil møde op med et mindset om at 0:0 er et fremragende resultat, og derfor forventer jeg et uafgjort resultat.

Rundager tror på: X til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Portland Timbers – LAFC X (1-1)

Søndag 10. september 2023. kl. 04:30

Med den nye vikarierende cheftræner Miles Joseph, ser det ud til at Portland Timbers er tilbage på rette køl. Senest spillede de 2:2 mod ærkerivalerne Seattle Sounders og runden forinden blev det til en 2:1 sejr over Real Salt Lake. Det er ganske godkendt, men nu venter en stærk modstander, og de har en del afbud grundet skader og indkaldelse til landshold. De har ikke været i stand til at vinde over LAFC i de seneste fire møder, hvor specielt Carlos Vela har været hård ved dem.  

Skal LAFC hive en sejr hjem, ligner det også et hold som får brug for Vela, da deres topscorer Denis Bouanga er med sit landshold. Defensivt ser det nogenlunde fornuftigt ud for gæsterne, som ikke skal undvære deres favoritter. Men formkurven har set sløj ud med sølle otte point i de seneste otte kampe, og deres to seneste kampe mod Charlotte og Miami har vist store svaghedstegn. Den kommende modstander er dog noget svagere, og derfor tror jeg på et fornuftigt resultat til gæsterne, som henter et point.

Rundager tror på: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

LA Galaxy – ST. Louis City 2 (1-2)

Mandag 11. september 2023. kl. 02:00

Med 15 point i de seneste otte runder, har LA Galaxy pludselig gjort sig en smule relevant i snakken om en playoff plads. Med sejre over Chicago Fire, San Jose og uafgjort mod Houston Dynamo, ser det altså fornuftigt ud efter Leagues Cup. Det er dog vigtigt at understrege, at alle tre hold er relativt svage, hvilket ikke kan siges om den kommende modstander. 

St. Louis må muligvis undvære deres foretrukne stopper, Tim Parker, men ellers er afbudslisten tom, hvilket langt fra er tilfældet hos værterne. De mangler blandt andet Chicharito, Martin Caceres og Raheem Edwards. Gæsterne står dog med en kæmpe opgave, da de skal forsøge at lukke ned for Riqui Puig, der har været fantastisk på det seneste. I det omvendte opgør endte kampen 1:1, men ud fra kampbilledet skulle St. Louis havde vundet. Jeg tror det lykkes for dem i denne ombæring, hvor jeg forventer en sejr til gæsterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

15. jun.
Units 3/10
Tippet til 1.93

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar