18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 1-2. oktober 2023

Eastern og Western Conference byder på et par topkampe og Messi vender muligvis tilbage efter en mindre skade. Derudover skal vi have fundet vinderen af “El Capitan”.

MLS.

Columbus Crew – Philadelphia Union 1 (2-1)

Søndag d. 1. oktober 2023 kl. 01:30

Rundens helt store kamp står mellem Columbus og Philadelphia, hvor vi også kan forvente at se to danskere i aktion. Hos hjemmeholdet har Malte Amundsen bidt sig fast på venstre back, hvor det bliver til fuld tid næsten hver gang. Lidt sværere ser det ud for Mikael Uhre, som godt nok er tilbage i start-11, men scorer for lidt i forhold til hans lønseddel og designated player status. 

Columbus er et af de farligste hold i MLS, og så er de formidable på hjemmebane, så der venter en svær opgave for gæsterne. De har endnu ikke spillet hjemme uden at fejre en scoring, derudover har de spillet til nul i næsten halvdelen af kampene på Lower.com Field. De vil forsøge at kontrollere kampen via deres dygtige midtbane, men kan samtidig splitte Union ad med deres præcise diagonaler, som også kan føre til farlige angreb. 

Heldigvis for kampens spænding, er gæsterne blandt de bedste defensivt, grundet en robust organisation. Udover det mærkelige nederlag til Toronto FC tilbage i august, har deres afslutning på regular season også været solid. Ubesejret i de seneste fem kampe, hvoraf det er blevet til fire uafgjort i streg. Jeg tror vi får en topkamp, hvor MLS viser deres høje topniveau, men jeg forventer en sejr til Amundsen og co.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Inter Miami CF – New York City FC X (1-1)

Søndag d. 1. oktober 2023 kl. 01:30

Selvom Inter Miami har haft en vild opblomstring under Messi, så kunne de ikke løfte deres anden pokal i denne sæson. Natten til torsdag led de nemlig et fuldt fortjent 2:1 nederlag til Houston Dynamo i US Open Cup finalen. De skulle klare sig uden Messi og Jordi Alba, og dermed er det svært at forvente andet. Nu kan de rette fokus mod en playoff plads, hvor Messi muligvis bliver klar igen – han er i hvert fald tilbage på træningsbanen. Det er uden tvivl afgørende om Messi spiller eller ej, får han 30+ minutter er det formentlig nok. 

Det er ikke kun værterne som kæmper med næb og klør for en playoff plads. Netop dette opgør, har stor indvirkning på begges chancer, da NYCFC lige nu ligger på niendepladsen, men har spillet 1-2 kampe mere end holdene under sig. Derfor forventer jeg en hårdt spillet kamp, hvor gæsterne kommer med et udgangspunkt, der hedder har sikre sig det ene point. Så er Inter ude at spillet, og de holder sig selv inde i varmen. New York City har spillet fem hjemmekampe i streg, hvor de har hentet 11 point, og det har nok fået os til at glemme, hvor dårlige de er udenfor the big apple. Omvendt må vi ikke glemme, hvor mange kampe Miami har spillet på det seneste, så jeg tror vi får et uafgjort resultat (med mindre Messi starter).

Rundager tror på: X til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Houston Dynamo – FC Dallas 1 (2-1)

Søndag d. 1. oktober 2023 kl. 02:30

For anden gang på fem år, kunne Houston fejre en Lamar Hunt US Open Cup efter at have slået Messi-løse Inter Miami (2:1). Og nu kan de sikre sig endnu et trofæ i form af en Century Mountain Howitzer kanon, eller “El capitan”, da Texas Derby er afgøres søndag nat. Houston kan ikke falde tilbage på temperaturen, som en hjælpende faktor, men de har set bundsolide i et par måneder. Godt nok tabte de 2:1 til Sporting Kansas City i weekenden, men her var fokus rettet mod pokalen. Jeg forventer at de med Erik Sviatchenko i bagkæden kommer tilbage stærkere. 

Dallas har ikke tabt i fem kampe, men deres forfærdeligt defensive udtryk har heller ikke bragt mere end en enkelt sejr med sig i samme periode. Ligesom Houston har de stået over for stærk modstand fra august til september, så det er to hold i god form. Derfor tror jeg vi får en kamp af høj kvalitet, som i sidste ende fører til en hjemmesejr.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

St. Louis City – Sporting Kansas City 1 (2-0)

Søndag d. 1. oktober 2023 kl. 02:30

St. Louis står over for en lækkerbisken af en modstander, som elsker at være på bolden. SKC’s possession-baseret fodbold, vil give værterne et hav af muligheder på omstillinger, og deres 4:0 sejr tilbage i maj, giver et meget godt billede af, hvad der kan ske. De er voldsomt skarpe på CITYPARK, hvor det er blevet til 32 point i 15 kampe og snitter 2.5 mål/kamp. Udover disse positive takter, kan de også glæde sig over at Rasmus Alm med stor sandsynlighed kan vende tilbage på banen. 

SKC har hentet fire sejre siden Leagues Cup, og kun nederlaget til Nashville og Inter Miami spolerer festen en smule. Det har kastet dem tilbage i kampen om en playoff plads, men det kræver formentlig 7-9 point i deres sidste tre kampe, og dermed skal de satse i weekenden. Derfor må vi forvente at de kan risikere, at stå ganske sårbare på omstillinger i løbet af det kommende opgør. Derudover er SKC generelt dårlige uden for egen hule. Derfor tror jeg på en sikker sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 2,05 – SPIL HER >>*

Los Angeles FC – Real Salt Lake 1 (1-0)

Mandag d. 2. oktober kl. 02:00

Det er ikke kun Eastern Conference, som kan diske op med en topkamp, vi får også mulighed for at se noget af det bedste fra Western, når LAFC tager imod RSL. Grundet ekstrem tæthed i tabellen, er der fortsat positioneringskamp – fem point skiller Dallas på niendepladsen fra LAFC på andenpladsen. 

Det er lykkes LA at få styr på defensiven, hvilket har resulteret i to gange 0:0 mod Philadelphia Union og St. Louis City ude. Det er gode resultater, ligesom at deres 4:2 sejr over LA Galaxy runden forinden giver grund til optimisme. Nu venter en svær modstander, som de til gengæld har vundet over i 11 af deres 12 møder. Om det åbner op for et mere frit spillende hjemmehold tror jeg ikke så tæt på playoffs. Derfor tror jeg de fortsat vil fokusere på at holde nullet, og så håbe på mål fra Carlos Vela eller Denis Bouanga. 

RSL ligner fortsat godt til i toppen på trods af fire nederlag i de seneste seks runder. De lukker relativt mange mål ind og brænder ikke just banen af offensivt, så jeg tror de får det svært på BMO Stadium. De skal forsøge at straffe LA på det enorme rum, der ofte opstår bag deres backs og så skal de være hamrende effektive, da jeg ikke tror de får mange chancer. Jeg tror LA tager en smal sejr på baggrund af en solid defensiv.

Rundager tror på: 1-tallet + RSL scorer ikke til odds 3,00 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

15. jun.
Units 3/10
Tippet til 1.93

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar