18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Tips til topkampe i MLS d. 27. august 2023

I denne uges tips til Major League Soccer har Michael Rundager blandt andet Messis debut i ligaen på programmet, når fem udvalgte kampe analyseres.

Foto: IMAGO / USA Today

Atlanta United – Nashville SC 1 (2-1)

Søndag d. 27. august 2023 kl. 01:30

En af de potentielt store rivaliseringer er så småt ved at tage form, når Atlanta United tager imod Nashville.

Atlanta overraskede de fleste i sidste spillerunde, da de kom hjem fra Seattle med en 2:0-sejr i bagagen. Deres giftige angriber Georgios Giakoumakis stod for begge scoringer, og han plejer at gøre det i stimer for efterfølgende at forsvinde i en længere periode.

Det kunne derfor godt virke lovende, og hans kvaliteter inde i feltet bliver vigtige mod en stærk defensiv organisation. Desuden er det på Mercedes Benz Stadium, at Atlanta har hentet størstedelen af deres point. 

Nashville har derimod kun hentet et enkelt point i deres fem seneste kampe ud af huset i MLS.

Ydermere har de tabt fem af de seneste seks og skal for alvor til at få musikken til at spille igen. Der har dog været en smule opløftning, da de formåede at sende to mexicanske hold ud af Leagues Cup og nå helt til finalen, hvor de skulle ud i straffesparkskonkurrence for endelig at tabe til Inter Miami.

Jeg tror underlaget (kunstgræs) og et fyldt stadion, kommer til at spille en vigtig faktor, og derfor tror jeg på sejr til hjemmeholdet men forventer ikke, Atlanta kan forhindre Nashville i at score.

Rundager tror på: 1-tallet + begge hold scorer til odds 4,00 – SPIL HER >>*

Columbus Crew – Toronto FC 1 (2-0)

Søndag d. 27. august 2023 kl. 01:30

Det er ikke en reference til Avatar, men opgørets reelle titel: Trillium Cup består af Columbus Crew og Toronto FC, og det har stået på siden 2008.

Pokalen overrækkes til det hold, som har vundet samlet over de indbyrdes opgør, og her har gæsterne domineret de seneste par år. Seks ud af de seneste ni trofæer er gået til Toronto, men Crew tog den i sidste sæson og ser ganske stærke ud efter et veloverstået transfermarked.

De lagde imponerende ud efter Leagues Cup med en flot 3:0-sejr over Cincinnati og ligner en seriøs bejler til mere end ussel mammon, når 2023 er overstået.

Deres hjemmebane virker uindtagelig og det er også her, lige knap 80 procent af sæsonens pointhøst er kommet fra. 

Toronto virker på ingen måde uindtageligt, om vi så snakker ude eller hjemme. Det sejler for at sige det mildt, og derfor står de også med syv liga-nederlag i streg.

Senest tabte de 2:3 til Montreal, hvor de ellers fik en smule glæde af den ene dyre italiener (Federico Bernardeschi).

Skulle gæsterne tage noget med hjem fra Ohio, så bliver det på baggrund af en elendig indsats fra Crew.

Toronto er ikke i stand til at præstere over 90 minutter, og specielt i anden halvleg falder korthuset typisk sammen. Jeg forventer en sikker sejr til Columbus.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*

New York Red Bulls – Inter Miami 2 (1-3)

Søndag d. 27. august 2023 kl. 01:30

Al historik mellem de to hold skal glemmes, når Messi er i billedet. RBNY har ellers siddet tungt på det indbyrdes regnskab med fem sejre og to nederlag.

De vandt også det omvendte opgør med 0:1, men de ligner ikke et hold, vi skal forvente særlig meget af fremadrettet.

Det, som taler for succes, er det faktum, at Miami med stor sandsynlighed er en smule udmattet efter Leagues Cup finalen lørdag og midtugekampen mod Cincinnati.

Senest vandt værterne 1:0 over DC United i en søvndyssende fodboldkamp. New York vil gerne presse højt og spille hurtigt, men deres tekniske niveau og beslutninger har ikke været lavere i mange år, så det er ikke nødvendigvis til deres fordel. 

Magien opstår for alvor i Inter Miami i disse dage. Messi, Busquets, Alba og de andre velklædte soldater spillede sig natten til torsdag i US Open Cup for første gang i klubbens korte historie.

Det krævede nok en gang en straffesparkskonkurrence at komme videre ved at slå ligaens førerhold, Cincinnati.

Weekendens opgør handler i høj grad om, hvor fysisk og mentalt parate de er, og hvordan Miami prioriterer.

Hvis de skal i playoffs, kræver det et pointsnit på omkring 2/kamp i de resterende 12 kampe – derfor kan de ikke smide point mod en “let” modstander som RBNY.

Jeg tror de kommer med alt, hvad den kan trække og hiver en sejr i hus.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

LA Galaxy – Chicago Fire X (1-1)

Søndag d. 27. august 2023 kl. 04:30

At cheftræner Greg Vanney fortsat har sit job i LA Galaxy er en smule overraskende deres sæson taget i betragtning.

Det har dog set noget mere positivt ud op til Leagues Cup, hvor 13 af sæsonens 22 point blev hentet i ni runder. Det er til gengæld ikke noget imponerende pointsnit, som også holder dem langt væk fra playoff-pladserne.

De får nu en gylden mulighed for at holde liv i drømmen, da de her kampe på tværs af konferencerne ofte betyder, b-kæden kommer i spil for gæsterne.

Galaxys helt store udfordring denne sæson har været at få angriberne til at score mål, og den kommende modstander har formået at holde nullet i tre af de seneste fire runder, så der venter muligvis ingen gaver. 

Chicago Fire har været flyvende op til Leagues Cup, og de skal derfor forsøge at ryste et grimt 1:3-nederlag mod Orlando af sig.

Defensivt er de blevet nogenlunde solide, men de står også og mangler en, som for alvor banker bolden i nettet.

Deres pointsnit på udebane er præcis en, og det tror jeg, de vil gå efter på en bøvlet udebane, hvor der kunne lure lette point.

Derfor forventer jeg, at de to halv-ufarlige hold spiller uafgjort.

Rundager tror på: X til odds 3,50 – SPIL HER >>*

Portland Timbers – Vancouver Whitecaps 2 (1-2)

Søndag d. 27. august 2023 kl. 04:30

Cascadia Cup (Timbers, Whitecaps og Seattle Sounders) er langt fra afgjort endnu, men de to hold involveret i dette opgør ligner favoritter til at vinde den i år.

Timbers har netop fyret cheftræner Giovanni Savarese efter et uacceptabelt 5:0-nederlag til Houston Dynamo. Som erstatning tiltræder den evige assistenttræner, Miles Joseph, som aldrig har haft en cheftrænerrolle på trods af at have været i MLS siden 2010.

De har indtil videre haft en skuffende sæson, blandt andet fordi deres Providence Park (hjemmebanen) ikke har givet sikre point.

Det er altså med andre ord et vaklende Timbers-mandskab, som famler i blinde og sætter deres lid til, at Evander skal bære dem – det lyder ikke lovende. 

Vancouver Whitecaps har gang i en af deres bedste sæsoner, og holder de kursen, ender de i playoffs.

I sidste runde tabte de ganske ufortjent 0:1 til San Jose Earthquakes, som med deres eneste skud på mål stjal tre point. Udnyttede Vancouver deres chancer, havde de scoret 3-4 gange i det opgør.

Deres formkurve inklusiv Leagues Cup er positiv, og kan de udnytte et rystet Timbers-mandskab, tror jeg, de henter alle tre point.

Jeg forventer et opportunistisk mandskab fra Canada, som i sidste ende overrumpler værterne.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

Tips fra MLS

15. jun.
Units 3/10
Tippet til 1.93

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar