18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager: Optakt til Leagues Cup-finale og MLS-kampe d. 20. – 21. august 2023

SpilXperten skruer op for MLS-dækningen med et fast, ugentligt fokus på fem af de mest interessante kampe. Michael Rundager fører pinden. I premiereudgaven med en afstikker til Leagues Cup-finalen, hvor Messi jagter sit første trofæ med Inter Miami.

Lionel Messi står foran sin debut i MLS. Foto: IMAGO / Ricky Fitchett

Lionel Messi skal spilles Leagues Cup-finale for Inter Miami. Foto: IMAGO / Ricky Fitchett

Leagues Cup-finale: Nashville SC – Inter Miami 2 (2-3)

Søndag d. 20. august 2023 kl. 03:00

Inter Miami er gået fra at være det absolut mest elendige hold i MLS, til pludselig at indfinde sig selv i Leagues Cup finalen, oven på en fuldstændig suveræn semifinale. Philadelphia Union, som godt nok ikke stillede i stærkeste, blev sendt ud af turneringen med et 4:1 nederlag – sidst de to hold mødtes, endte opgøret med de samme cifre, blot i Unions favør.

Vi skal tilbage til d. 14. maj for at finde Miamis seneste MLS-sejr, men efter Messi er trådt til, er sejrene rullet ind. Fem af slagsen samt et uafgjort resultat (4:4 mod Dallas) og en målscore på 21:7. En af de store forskelle er selvfølgelig Messi og Sergio Busquets, som har tilføjet noget kvalitet og en hulens masse mål. Messi har derudover haft den effekt på holdet, at han ofte optager de nærmeste modstanderes fulde opmærksomhed. Det har medført, at blandt andet Josef Martinez og Robert Taylor kan udnytte den ekstra plads og uopmærksomhed. 

Den kommende modstander bliver deres sværeste modstander indtil videre, og deres kompakte defensiv kommer til at stille krav. Nashville har til gengæld ikke haft en nær så pletfri vej til finalen, hvor de har sendt både Club America og Monterrey ud af turneringen. De tillod et hav af afslutninger på kanten af feltet mod mexicanske Monterrey, og sker det samme mod Inter, skal de for alt i verden sørge for, det ikke er Messi der har sidste fod på.

Lukker de til gengæld hårdt ned for ham, giver det blot ekstra plads til indlæg fra siderne, da de bliver nødt til at klemme ekstra sammen, og her har Inter Josef Martinez til at finde rum i feltet. Udover en fornuftig defensiv organisation, har Nashville også sidste sæsons MVP, Hany Mukhtar, som også bejler til den samme titel igen i år. Han producerer mål på samlebånd, hvilket to mål og fire assist i Leagues Cup vidner om. 

Jeg tror, vi får en underholdende kamp på smukke GEODIS Park (Nashvilles hjemmebane), med en masse mål og et skuffet hjemmebanepublikum.

Rundager tror på: 2-tallet til odds 1,80 – SPIL HER >>*

Columbus Crew – FC Cincinnati 1 (2-1)

Mandag d. 21. august 2023 kl. 01.30

“Hell is Real” eller “Ohio-derby” åbner MLS sæsonen efter en sommerpause spækket med Leagues Cup kampe. Columbus Crew, med Malte Amundsen på venstre back, skal forsøge at bremse gæsternes heftige fremmarch mod et Supporters Shield trofæ. Crew har haft et pænt transfervindue, hvor de godt nok har solgt deres guldfugl Lucas Zelerayan, men har erstattet ham med Diego Rossi og Julian Gressel. Lige før Leagues Cup fik Columbus afbrudt deres ubesejrede stime på otte kampe i et knebent 3:2 nederlag til Portland Timbers (ude). Derudover har værterne hentet 27 ud af 36 point på hjemmebane og har blot tabt en enkelt gang i egen hule, hvilket gør dem til det tredje stærkeste hold hjemme i denne sæson.

Omvendt er Cincinnati det tredje stærkeste hold på udebane i denne sæson, og har blot tabt to gange i 11 kampe. De ligger ganske komfortabelt på førstepladsen, med otte point ned til nummer 2, men må undvære deres giftige angriber, Brenner (solgt til Udinese). Nu er det op til Brandon Vazquez og Luciano Acosta, som begge ved hvor målet står. Vazquez har ikke været voldsomt træfsikker i denne sæson, og skal finde sidste sæsons topform frem igen. De møder ligaens mest scorende hold og har kun holdt nullet en enkelt gang på udebane, så jeg tror de kommer til at savne Brenners mål. Derfor forventer jeg en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,95 – SPIL HER >>*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Houston Dynamo – Portland Timbers 1 (2-0)

Mandag d. 21. august 2023 kl. 02.30

Houston Dynamo har som mange af de andre hold, ekstremt svært ved det der med at spille på udebane, hvorimod de hjemme på BBVA Compass Stadium, har hentet 23 point i 11 kampe. Det er et hæderligt snit og primære årsag til, at de fortsat lever i playoff jagten. Med danske Erik Sviatchenko i bagkæden startede det hele ganske pænt, men det er hurtigt blevet hverdag igen, og Houston ligner atter et bundhold, som i tilfælde af et nederlag, opnår pointlighed med gæsterne. Leagues Cup maler ikke just et billede af, at de kan forhindre det i at ske, da det blev til en fattig affære med tre uafgjort og et nederlag.

Det som kan trøste værterne, er Timbers elendige udebane statistik. De er guder på Providence Park, men på udebane er det blot blevet til otte point i 12 kampe. Gæsterne har for alvor brug for offensive forstærkninger, og derfor er det problematisk, at de fortsat må undvære nyindkøbte Antony. Jeg tror, det bliver en sløv affære i den texanske varme, som bliver en afgørende faktor. Derfor tror jeg på en sejr til hjemmeholdet.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Toronto FC – CF Montreal X (1-1)

Mandag d. 21. august 2023 kl. 01.30

Vi snakker måske to hold under playoff-stregen, men “The Canadian Classique” er en seriøs rivalisering. De to hold har altid voldsomme dueller og kampene har deres eget liv. 

For Toronto er sæsonen overstået og deres vigtigste opgave er at få ryddet op i omklædningsrummet. Et par italienske herre og en bindegal sportsdirektør, har fuldkommen hærget truppen internt og alle vil mere eller mindre væk. Det lover på ingen måde godt for et hold, som skal ind og krige den mod deres tætteste rivaler. Man skulle mene at Lorenzo Insigne og Federico Bernardeschi havde færdighederne til at bære holdet, men det har ikke været tilfældet i denne sæson og nu befinder de sig næstsidst i Eastern Conference. 

Monreal er på ingen måde et prangende hold, men de befinder sig fortsat i en position, hvor de har noget at spille for. Derudover er der bedring at spore i deres nuværende form. De har en hulens masse fart i angrebet og kan med relativt stor tryghed placere sig lavt og kører omstillinger, samtidig med at de fysisk vil kunne overmatche Toronto. Montreal har været pinligt ringe på udebane med blot fem point i 12 kampe og begge hold ligger helt i bund, hvad angår mål scoret. Derfor tror jeg vi får en uskøn kamp uden en vinder.

Rundager tror på: X til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Seattle Sounders – Atlanta United 1 (2-1)

Mandag d. 21. august 2023 kl. 04.30

Ligaens næstbedste defensiv med blot 23 mål imod sig på 24 kampe, har efter en brandvarm start på sæsonen, er blevet noget mere ustabile. De er hverken urørlige hjemme, eller ustoppelige ude, men holder en jævn pointhøst. Takket være en knastør og rutineret Brian Schmetzer, har de det med at holde stabilitet og forudsigelighed, men deres topspillere har skal til at levere. Sounders har det med at vågne op, når de nærmer sig playoffs og Leagues Cup har måske været det afbræk, som sætter det hele i gang. Holdet er fuld af rutine og 5-6 spillere, som ved hvor målet står. 

Atlanta tager den lange rejse til det nordøstlige USA, for at holde fast i deres playoff placering. De har hentet forstærkninger i løbet af juli og august, men det handler i høj grad om, at Thiago Almada og Georgios Giakoumakis skal præstere. De to har produceret et hav af mål, men ikke på det seneste, og jeg tror ikke et besøg på Stubhub Center vil gøre dem mange tjenester. Det er en svær kamp, der venter gæsterne i en liga, som er notorisk svær at spille, når vi snakker kampe på tværs af konferencerne. Derfor tror jeg på en sejr til Seattle, som formentlig også vil starte deres langsomme sprint mod playoffs.

Rundager tror på: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af MLS sponsoreres af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Tips fra MLS

Skriv første kommentar

Skriv et svar